Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Creatine Monohydrate  1000 gr.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Teszi a dolgát
2018-12-01
B*szik feloldódni és fosat, ahogy a csövön kifér, de azért szeretem.
Tökéletes
2018-11-10
Pontosan azt a hatást hozta, amit elvártam tőle: 10 napig 10g/nap, majd 5 g/nap mennyiségben használva érezhetően javított az edzéseim hatékonyságán. Az oldódása kifogástalan (praktikusan langyos vízben oldom fel), mellékíze nincs. Semmilyen negatív mellékhatást nem tapasztaltam.
Elmegy
2018-07-22
Szokásos duma: "ár-érték arányban legjobb", oldódása nem a legjobb, mintha iszapos vizet innék, de ennyi pénzért nem is szabad többet várni.
Legjobb !!!!
2018-05-31
En valamiert mikroszemcses kreatint vartam !!! De, Nagyon orulok hogy full tiszta monohydratott kaptam helyete!!! Oldodasa tenyleg kivalo!!! Mellek ize egyaltalan nincs!!! Tenyleg egy jo kreatin!!! Aki ezen gondolkozik batran ajanlom!! Elege hasfajos vagyok, ettol egyaltalan nincsenek panaszaim !!!!! Ujabb favorit !!!!
ár-érték arányban a legjobb
2018-05-27
Diéta végén alkalmaztam, hozta amit kell, olyan mint a többi monohidrát, csak az ára nem mindegy. Oldódása jó, mellékhatás nem volt. Nyugodt szívvel ajánlom.
nagyon jó!
2018-05-24
Hozza simán amit vártam, lehet még többet is. Elégedett vagyok vele.
Ár-érték arányban nagyon ott van.
2018-05-19
Nagyon jól, gyorsan oldódik. Hasmenés, puffadás nem jött, pedig érzékeny a gyomrom. Hatása olyan mint a többi kreatiné.
Ott van ahol a többi
2018-05-03
Ott van ahol a többi. Hozza amit hoznia kell! Maxxxximálisan meg vagyok vele elégedve és az ára is kedvezőbb! Nálam ez nyert!
Hozta amit vártam
2018-04-11
1 kilós kiszerelésben rendeltem, hogy biztos megérezzem a hatását... ami nem váratott sokáig. Egy gyors ~8-9 napos (10g/nap) után álltam át napi 5g-ra és már a szedés megkezdése után 3-4 nappal érezni lehetett, hogy kevésbé fáradok, dinamikusabban tudok edzeni. A kezdeti pár hétben vagyok még, úgyhogy látványban nem igazán tudok még véleményt formálni, de ha máshogy nem is, a plusz szettek és nagyobb volumen miatt egész biztos szembetűnő változást hoz majd :)


U.i. nekem érzékenyebb a gyomrom, úgyhogy csak 3 grammonként sikerült bevinnem panasz nélkül, szerintem más hasonló cipőben járó is nyugodtan próbálkozzon a termékkel.
Tökéletes hatás
2018-03-12
Én most csináltam először rendes töltést, eddig csak designer creatinokat használtam! Szóval fantasztikus hatása van ha rendes mennyiségű vizet iszunk és a kaja is rendben van. Csak ezt fogom venni!
Legjobb árú termék
2018-03-10
Egy egyszerű monohidrát kúrát szerettem volna elkezdeni, eddig a Full forcos kreatint használtam, azonban ez jobban megéri így átváltottam erre. Minőségre teljesen rendben van, nagyon finom enyhén langyos 4dl vízben szoktam feloldani 5g onként. Teljesen jó! Ezentúl az összes kreatin kúrához ezt fogom használn.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet