Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Animal Flex Powder  89 gr.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

2019-04-28
A rendelés mellé kaptam ajándékba a termékmintát, de az ilyen ajándékot nemtom h lehet-e annak nevezni. Oldódás szempontjából katasztrófa a cucc. Pedig aztán kevertem mintha az életem múlna rajta, de akkor is csomós maradt a por... ezek után nyilván jött a "szétrágás", de akkor meg egy olyan émelyítően mű narancsíz öntötte el a számat amitől elment a kedvem a további próbálkozásoktól. Elvileg 9 adagos volt a termékminta, de nálam a 2. adag után inkább megpihent a kukában. Maradok továbbra is a kapszulás Animal Flex-nél.
2019-04-10
Sziasztok! Csatlakoznom kell az előttem véleményező értékeléséhez.Lassan 2 hete fogyasztom a cuccot. Nekem a könyékfájásomat rakta (rakja rendbe). Nem sok bizodalmam volt a porba, viszont meglepően gyorsan, néhány nap után, észrevehető módon csillapodni kezdett az addigi folyamatos fájás. Semmi egyébre nem tudok gondolni, csak hogy az ANIMAL FLEX hatóanyagai kezdtek működni a könyökömben.. Csak ajánlani tudom..
2019-03-01
Nagyon jó vitamin ! Nekem nagyon sokat segített, a könyök és csukló fájdalmam is nagyon jól enyhült a szedése után. Gyakorlatilag a 3 naptól érezhető volt a hatása. Nekem a legnagyobb segítség volt! ;)
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet