Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Magnesium + Vitamin B6  90 tab.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

A legjobb magnézium ever!!!
2020-02-21
Először is ismertetném a termék fő alkotórészét. A termék Magnézium Citrátot tartalmaz ami az egyik leggyorsabban és legjobban felszívódó formája a magnéziumnak míg a Magnézium Oxid és a Magnézium Karbonát a legrosszabbak közül való. Másodszor pedig leírom a kis kalandomat a Magnesia magnéziumos ásványvízzel kapcsolatban. Sajnos régebben hagytam magam átba*ni a méregdrága Magnesia ásványvízzel ám amikor ezt olvastam: "A Magnézium Oxid a magnézium oxigénnel alkotott vegyülete amelyet égetett MAGNÉZIÁNAK is neveznek..." (Magnezia-Magnesia... hmm...) kicsit gyanakodni kezdtem arra hogy ez se a legjobb választás. Eddig nem értettem hogy több magnéziumot viszek be mint amennyi kell (375mg a normális és én 500mg-nyit tolok be) mégis vannak izomrángásaim és izomgörcseim és az idegeimet se igazán nyugtatja le hiába iszom ezt az elvileg "természetes" magnéziummal rendelkező ásványvizet. Valamennyit segítenek ezek az oxidos, karbonátos, magnéziumos ásványvizes cuccok is de ezért a pénzért az ember citrátos magnéziumot is vehet könyörgöm. Mivel az ételekben kevés a magnézium (még a zabpehely 100 grammjában is csak 26mg van) így senki se fukarkodjon a kapszulákkal. Reggel egy, délben egy, este lefekvés előtt egy szem és minden okés lesz (150mg+150mg+150mg=450mg). CSAKIS A CITRÁT!!!
Használ.
2019-09-06
Jó termék, magnézium-citrát, nem gagyi, gyenge felszívódású oxid. Nekem mondjuk kell min. napi 2 szem, hogy érezzem a hatását (izomgörcsök elmúlása, könnyebb elalvás nehéz edzések után és a székrekedésnek is használ). Szóval tudom ajánlani. Az egyetlen negatívum, a viszonylag nagy tabletta, de ez kettétöréssel orvosolható.
Ajánlom
2018-04-03
Lefekvés előtti alvás segítő/tesztoszteron fokozó kombinációnak az egyik összetevője nálam. Cink mellé használom. Szoktak lenni problémáim az alvással. Úgy érzem reggelre kipihentebb vagyok akár még kicsivel kevesebb alvással is ezen kombóval. Alvásaim mélyebbek.
Kiszerelésben és összetételben az egyik legjobb
2018-03-04
Ha az alap vitaminjainkat akarjuk még jobban kiegészíteni, akkor mindenképp szükség lesz lesz egy Mg-B6 kombóra. Ez a csomag kellő mennyiségben tartalmazza, amit kell és árában is jó. Állagra nagy különbség nincs a többi Mg-hoz képest, kissé "poros" azaz nem a megszokott kapszula, de nekem könnyen lenyelhető.
Szükséges kiegészítő
2018-01-12
Magne B6 helyett rendeltem, elégedett vagyok vele. Beltartalma, ára rendben van. Reggel lemegy a Multi Pro Plus, este meg a Magnesium + Vitamin B6 (90 tab.) egy 1000-es C Vitaminnal plusz az izületvédők.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet