Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Pow3rd! + Mega Arginine  szett

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Pozitív meglepetés, nagyon megérte!
2018-02-03
Általában este munka után edzek, így nagyon kellett valami ami felpörget az edzésre a napi fáradtság után, a Pow3rd! ütős hatása nagyon meglepett, először nem is számítottam ilyesmire, a megszokott erőnlétem és kedvem az edzéshez nagymértékben nőtt. Az edzés elején az evezőpadon melegítve azt veszem észre, hogy fáradtság nélkül csak húzom, mint egy gép, vissza is kell fogni magamat. Nagyobb súlyok kevesebb fáradtsággal, jó érzés újra fiatalnak lenni! :) A Mega Arginint este szedem lefekvéskor 1 szemet, több nagyon pozitív hatását figyeltem meg, ezért időnként kúraszerűen is alkalmazom. Olyan érzésem van tőle, hogy rendbe teszi a vérnyomásomat, megnyugszom tőle. Jobban és pihentetőbben alszom, segít az izomfáradtság ellen is. Van egy figyelemreméltó "mellékhatása" is, beszedés után kisvártatva olyan erekciót eredményez, hogy jobb rá időben felkészülni! :) Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek aki estére fáradt és stresszes, továbbá minden lepedőakrobatának (is)! :)
Imádom
2018-01-09
Nekem hosszú idő után ez az első edzés előtti formula, megjártam a kórházat és a hadak útját így minden tápkieg pihenő pályán volt! Most úgy döntöttem csapjunk bele és ezt a kombót választottam és NEM bántam meg, én 4.30kor kelek és este 11-12 körül fekszem le, munkám miatt 5-6 óra körül tudok du edzeni, addigra kellően fáradt vagyok szellemileg és testileg is, de a pow3rd ebben nagyon sokat segít nagyon jól felébreszt, bedurrant viszont este már mire kell tudok tőle aludni nagyon jól, az argininből én 3x1et szedek reggel edzés előtt a pow3rd-el együtt és legekvéskor! Nálam ezek itt 10 csillagot kapnának ha lehetne, csak ajánlani tudom!!
Dinamit duo
2017-07-15
Elsőre hihetetlennek tűnt, hogy mekkorát üt ez a kombó. Fogyasztát után 15-20 perccel már érezni a "bizsergést". Röviden amit tapasztaltam: sokkal jobban megy az edzés, a korábban használt súlyokat növelni kellett ugyan annyi ismétlés mellett, kevesebb pihenő is elég két sorozat között, úgy érzem sokkal jobban bedurrannak a megdolgoztatott izmok. A lefekvés előtti +1 arginin kapszula ahogy mások is írták sokkal nyugodtabb pihentetőb alvást biztosít. Egyetlen negatív hatását tudok megemlíteni. A rendszeres fogyasztás esetén minimális koffein "függés" kialakulhat. Körülbelül 2 éve egyáltalán nem fogyasztottam kávét, most a pow3rd rendszeres fogyasztása után ha 1 nap kimarad érzem, hogy fáj a fejem. A fejfájás elkerülés érdekében pihenő napokon is fogyasztok negyed adagot, így nincs probléma. Rendszeres kávé fogyasztóknak feltehetően fel sem tűnik ez az apró kellemetlenség. Ár/érték arányban verhetetlen ebben azt akciós pakkban.
Ütős kombináció
2017-06-30
Én már használtam régebben külön a Pow3rd-t, ami nagyon sokat segített edzések előtt, de így Argininnel kombinálva (edzés előtt 5 kapszula) az igazi! Sokkalta tovább bírom még ebben a bazi melegben is a klimatizálatlan 29 fokos termünkben. Tegnap is lenyomtam a három órát, és ezek nélkül biztosan nem ment volna, ezt garantálom! És külön köszönöm a gyártónak és a ShopBuildernek ezt a fantasztikusan szuper akciót, fél árban ez verhetetlen, vettem is azonnal két szettet! Mindenkinek ajánlom!
Alváshoz elmegy
2017-06-17
Régebben sokáig használtam a Pow3rd edzéselötti kiegészítőt. Mindegyik ízt kipróbáltam, az almás egyszerűen fantasztikus volt. A hangsúly sajnos azon van, hogy volt. Nem tudom, esetleg most újítottak-e valamit, de hatásra és ízre sem hozza azt a termék amihez szoktam. A Mega Arginine nekem is új volt. Edzés elött és lefekvésnél szedtem. Edzés közben semmit nem éreztem, azonban az alvás tényleg pihentetőbb tőle. Egy próbát mindenképp megér. Összegezve ez a kombó nem rossz. Ebben az árban meg különösen jó. Aki egy kis pluszra vágyik bátran ajánlom nekik, de egy fárasztó munkanap után egy erősebb kiegészítővel érdemesebb kisérletezni pl. Cellucor C4 :)
árértékben, ...így párban jó
2017-06-16
...egyenlőre csak a Pow3rd! 2.0 szedem, a másikat kicsit később kezdem mellé rakni, sztem jó,... /hozzá tartozik hogy én még ilyet nem szedtem/ lehet érezni hogy az edzés elején megdob és végig ki is tart, az izmokat érzed, durrant is. Persze ez ember függő, van aki erősebb terméket használ és ezt nem érzi annyira. Ahol még jó szolgálatot tehet, ha az ember fáradt, nehezen indul a napja akkor tökéletes kávé helyett, persze ha valaki esküszik a kávé hagyományos ízére, az igyon kávét. Egyszóval nekem bejön.
Jó áras páros
2017-06-04
Egyelőre csak a Pow3rd!-et próbáltam, ízre finom (cseresznyéset és körtéset vettem). Hatás: furcsa, de kisebb súlyokat használtam utána. Elégnek éreztem, durrant meg égett rendesen az izom. Ma van is izomláz... Szóval nem pörgetett, hanem inkább mentálisan szedett össze edzésre, valahogy jobban éreztem a gyakorlatokat... Igazából jó cucc, nem bántam meg, de maradok Hot Blood párti. :)


Arginine igazából nem újdonság, AAKG-t pár próbáltam, az is jó durrantós. :D


Ha kipróbáltam következő héten, és nem felejtem el, tartok azzal kapcsolatban is helyzetjelentést. :D
Ütős páros, szuper áron!
2017-05-25
Mindig elámulok amikor ilyen hihetetlen -féláras!- akciókkal lepnek meg minket! Pont elfogyott az edzés előttim és mellé az arginin "ajándékba", na ezt nem lehet kihagyni! A powerd amúgy kellemesen energizál, kitolja a fáradtsàgküszöböt, pont annyira hogy a növekedéshez azt a kis pluszt kisajtold magadbol! Argininbol szerintem nem elég az 1kapszula, én tippem az, hogy 2-3 simán mehet. Amit ad? Én úgy vettem észre később savasodok és kevésbé van izomlázam màsnap. Pedig az edzések ugyanolyanok, sőt a Powerd miatt még több is. Hamarosan lejár az akció, lehet érdemes most beruháznom még egyre? Ajànlom!
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet