Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Shake & Wait Box  10x55 g

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Finom
2018-11-02
Nagyon finom és jól telít olyan tejbegríz állagú. Diétához vagy ha egy kis édességre vágyik az ember akkor nagyszerű választás
Diétához nagyon jó
2017-12-02
Mindkét íz teljesen rendben van. Ha 3 dl vízzel készítettem és kivártam, hogy jól megszívja magát, akkor nagyon ütős, nem fért belém semmi hosszú órakon át, ami ritkaság mert bármilyen étkezés után mindig tudnék még enni. Hát ez után képtelenség! Az sem utolsó szempont, hogy annyira kipucolja az embert, hogy minden fölösleg az enyészeté lesz. Szóval diétához nagyon szuper. A mérleg igazolja. Ha viszont csak kevesebb vízzel bekevertem sűrűre és nem szívta meg magát, akkor se teltségérzés se "tisztulás", csak szimplán egy kis nasi, úgy nem érdemes elpazarolni. Nagyon örülök, hogy rátaláltam, hamarosan veszem a következőt.
Ínséges időkre
2017-11-10
Diéta alatt nagyon nem mind1, hogy ha már nem bírsz magaddal akkor egy ilyet csavarsz be vagy egy francia krémest. Ennek megfelelően kell kezelni szerintem. És ha a helyén kezeled akkor igenis jó termék. Ilyenkor végképp jól esik egy meleg desszert. Én forró vízzel öntöm fel, de kevesebbel mint 3dl, így szinte azonnal olyan állaga lesz ami kanállal lapátolható. Még kanállal, bögrében is meg tudod csinálni, max 1-2 percet kevergeted. A csoki+kókusz íze jól eltalált, a fehércsoki kevésbé. A glükomannán előnyös hatásait személy szerint nem éreztem eddig egyszer sem.
Nagyon mű...
2017-10-22
Sajnos nekem nem jött be. Nagyon műanyag, mind az íze, mind az illata, állaga... Kár érte, így a maradék tasakokat elajándékoztam.
Sovány tejjel jobb
2017-10-11
Egyből vettem egy 10-es kiszerelést. A Mug Cake-kel együtt alap étel lesz a diétámban, már most tudom. Először tegnap az étcsokisat kóstoltam vízzel, de az nem tetszett, kicsit mű íze volt, viszont ma a fehércsokisat próbáltam ki tejjel és az valami isteni volt. Feltételezem, hogy az étcsokis is jóval jobb lesz úgy. Engem is a tejbegrízre emlékeztet. Rendesen eltelít.
Diétás finomság
2017-08-03
Hosszabb utazáshoz vásároltam, kompakt, könnyen szállítható, bárhol egyszerűen elkészíthető, hurcolható. Ízre finom, de nyilván nem egy gourmet kategória, fél óra alatt besűrűsödik és egy puding jellegű desszert lesz belőle. Órákra eltelít a rost tartalmának köszönhetően.
Finom
2017-07-26
Nekem a csokis nagyon bejön, hülye dolog de nekem tejbegrízre emlékeztet az íze, pedig vízzel csinálom természetesen :D
Finom
2017-05-22
Isteni finom.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet