Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Flexit Gold Drink  400 gr.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Hatásos borzalom
2019-09-12
Próbáltam sok fajta ízületvédőt de ez tényleg hatásos. Ezzel szemben borzasztó íze van. Narancsosat rendeltem, és nekem azt mondták hogy ez még a jobbik ízek közé tartozik. Én azt mondom úgy iható hogy este bekeverem, reggel pedig nagyon szomjasan, lehetőleg húzóra fogyasztva.
2019-02-15
Az íze és az oldódása számomra borzasztó volt, de a hatása ellensúlyozta ezt. Az első kettő miatt viszont nem venném újra, esetleg folyékony formulában.
Jó kis cucc!
2018-06-27
Sziasztok! A termék számomra nagyon bevált ! Reggel ittam egy adagot és délutánra a térdem sokkal jobb lett! Megszűnt a a szúró érzés és jobban ment megy a guggolás. Eddig csak az elődjét próbáltam ami szinten hatásos volt és anyukámnak is rendeltem (anyum 70 éves) azóta nem kenegeti annyit a térdét derekát de meg sem közelíti ezt. Sajnos lassan oldódik kissé Csomós és habzik mint a mosogatószer de ami miatt issza az ember arra tökéletes! Megoldás :este bekeverni reggel meginni! Ajánlom mindenkinek, jobbulást a sorstársaknak!
Nukú térdfájás
2017-12-20
Mióta iszom nem fáj a térdem. Jónak tűnik. Most kezdtem csak így majd később derül ki mennyire tartós az eredmény. Ajánlani tudom mindenkinek. Az íze finom. Oldódása lassú, sokat kell keverni.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet