Kapcsolat

Vásárlói vélemények
N1 Pre-Workout Booster  17 gr.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Átlagos
2018-11-25
Nos, én próbaképpen vettem egy egy adagosat. Felbontás után, természetesen én is tüdőre kaptam a szálló port, ami nem volt éppen kellemes... :-) Oldódása jó, ízével (feketeribizli) sem volt semmi probléma. Hatása: Hát semmi különös nem történt, ugyan azt tudja, mint a többi nem agyon koffeinezett cucc. Nekem nem nagyon jött be a hatása, de lehet másnál, másképpen működik. Maradok a Nitrox Therapy-nál.
Nagyon jó
2018-06-06
Különböző Pre-workout termékeket szoktam váltogatni. Most egy hét szünet után Hot Blood-ról váltottam erre a termékre, mivel a Hot Blood hatását már nem nagyon éreztem. A rövid szünet ellenére teljesen rendben van: a fekete-ribizlis íze nekem bejön, viszonylag alacsony koffein tartalma ellenére mint koncentráció, mint vérbőség szempontjából kiváló. Úgy tolom végig a reggeli edzéseimet, mint egy robot.
Gyenge
2018-05-17
Felbontottam a tasakot, és nagy lendülettel beszipóztam némi port, már attól kishijján rosszullettem, tehénvizelet szaga volt, azthittem talán megromlott. Az íze is sz@r, nem tévedtem, és ez borsos ráerősítés..agh...okádék. Na mindegy, gondoltam, megiszom, ha már megvettem, de semmi extra hatás. Nekem a big bang az isten eddig, ez a nyomába sem ér, soha többet ilyet!!
Eddigi legjobb edzés előtti
2018-03-26
Próbáltam eddig nagyon sok fajta terméket. A napalm folyik még a csapból is, hogy az a legjobb stb. Nekem ez jobban bevált, koncentráció az egekben tőle, komoly vérbőség, durrant is rendesen és azt hiszed mindenre képes vagy. Az íze sem utolsó, fekete ribizlisben rendeltem, igaz kicsit édes volt nekem, de ajánlani tudom csak! Hajrá!
Meglepően jó
2018-02-16
Sajnos vagy nem sajnos, de rendszeres energizáló fogyasztó vagyok. Valamiért nem fűztem túl nagy reményt az N1 hez, azonban hatalmas pozitív csalódás volt. Karhoz alkalmaztam, jól oldódott, pohárba simán elkeverhető volt, és nagyon kieresített, ami csak nagyobb-nagyobb löketet adott az edzéshez. Nem bírtam abbahagyni az edzést :) Viszonylag alacsony koffein tartalma miatt koffeinre érzékenyek illetve nők is simán fogyaszthatják szerintem. Elképesztő NO fokozó.
Teszi a Dolgát
2017-07-12
Én szinte minden alkalommal iszok edzés előtti formulát. Soha nem éreztem hogy hozzá szoktam volna ennél a terméknél is ez volt. Nekem nagyon meglöki az edzésem elejét utána meg természetesen minden megy magától hiszen szeretek edzeni. A lényeg jó termék érdemes venni.
2017-07-11
téynleg csípős de jó :D hozza amit kell
Én már elég sok pörgetőt ittam, de egyik sem csípett úgy mint ez!
2017-06-10
mikor iszod olyan mintha csípőd paprika levet innál. De ez a csípősség szerencsére elmúlik hamar. Kevés koffeintartalma miatt este is kiváló, eltünteti a muna utáni fáradtságot. Mentális fókuszban a legjobb a termék! Kevésbé durrant be, de nem is ez a lényeg szerintem. Kíváló termék!
Rendkívüli
2017-06-04
Megannyi edzés előtti cuccot kipróbálva, a top 3ban van nálam. Ízre szó szerint hihetetlen :O Feketeribizlis ízben mintha lenne egy kis tejszínes íz is vagy nemtudom, de valami elképesztő... főleg ahhoz képest hogy az edzés előtti porok 90%-ban ihatatlanok, keserűek stb. Hatását tekintve is kiváló, eszméletlen bizsergést ad és bedurranást szinte úgy hogy hozzá sem kell nyúlnod a súlyokhoz :D Ha meg megemeled 2x a súlyzót már szét vagy durranva, szóval tökéletes.
etalon!
2017-05-19
Kötelezővé tenném :) Sok edzés előttit próbáltam, (Pow3rd! 2.0, Hot Blood amik eddig kedvencek voltak) azonban ez a Nutrendes termék abszolút befutó. Elég hamar hozza a hatását, éreztem, hogy ég az izmom és ahogy edzettem ez fokozódott. Nagyon jó volt így edzeni, sokkal jobban bírtam, egészen edzés végéig kitartott a hatás. Nem éreztem azt a fáradtságot amit máskor az edzés végén, viszont izzadtam rendesen. Talán ez is a termék hatása nálam. Ízre kellemes, nem túl édes. Összefoglalva azt hozza amit az ember egy ilyen terméktől elvár. Egyéni tolerancia kérdése, nálam ez viszi a pálmát, bátran ajánlom mindenkinek.
Egy próbát megér
2017-03-14
Nem volt rossz, ízre, oldódásra jó. Grapefruit és vérnarancs ízeket rendeltem, nekem mindkettő ízlett. Külön tetszik, hogy nem túl magas a koffein tartalma. Edzés jól ment tőle, gyorsan érezni a hatását. Nekem a kezem bizsergett tőle egy kicsit. Mindenképpen ajánlom kipróbálásra
Őszintén
2017-01-28
Talán egy hete rendeltem egy adagot belőle, mint ahogy eddig tettem más pörgetők esetén is, és azt tapasztaltam hogy állóképességben valóban megdobja az embert, ugyanakkor nálam a "bizsergés" és "kipirosodás" nem jelentkeztek. (meg kell említsem kb 10 pörgetőt próbáltam már ki de csak 2 volt ami azt hozta amit kellett de szintén pirosodás és bizsergés nélkül). Felhasználás: Mint az összes többit ezt is leírás szerint ittam meg, de éhgyomorra. Íz: Fekete-ribizlis, a nevéhez hű, valóban az az íze, csak kevés kesernyés beütéssel. Oldódása: Pár nagyobb-kisebb rázás után tökéletesen feloldódik és nem ülepszik le. Megér egy próbát!
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet