Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Macatron + DAA Pro  szett

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Kiváló kombináció.
2018-11-02
Hatásos készítmények kombinációja. Néhány nap után kezd hatni. A DAA Pro-ból napi 2*2 tűnik igazán hatásosnak. Csak ajánlani tudom minden testépítőnek.
Jó de csak időszakosan
2018-01-09
A DAA bizonyítottan emeli a tesztoszteron szintet, de csak 2-3 hétig, utána a szervezet enzimet termel ellene és lebontja a számára felesleges mennyiséget. Ciklikusan érdemes szedni.
Nagyon megküld!
2017-02-27
34 vagyok, a célközönség alsó szegmensébe tartozom. sokat matekoztam, hogy milyen terméket, termék kombókat próbáljak ki és akkor jött ez az akciós szett. Nem bántam meg. erőben nagyot dobott, brutális edzéseket tudtam nyomni tőle. hétről hétre tudtam emelni a súlyokon és a szériák sem akadtak meg. És a tükörben is kezdett tetszeni, amit látok. Kicsit oda kellett figyelnem, mert irgalmatlan zabálási rohamok törtek rám, de sikerült kontroll alá vonni ezt is. 2x2-vel kezdtem, majd emeltem a dózist 3x2-re, így lett az igazi. 30 fölött érdemes kipróbálni, nekem nagyon bejött. Ja! És mellesleg úgy megdobta a libidómat, hogy még a női vázas biciklire is beindultam. :-P
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet