Kapcsolat

Vásárlói vélemények
BCAA 8:1:1 Zero  250 gr.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

2018-02-22
Jobban hat, mint a 2:1:1-es bcaa, de sokkal drágább is. Jó íze van, de az oldódása kicsit lassabb. Majd még máskor is veszek, de az ára miatt nem sűrűn, ezért 4*.
Szuper termék
2018-02-19
Nagyon jó ízre is és hatásra is. Edzés előtt és közben is iszogatom, hogy kitoljam a kifáradási küszöbömet és egészen hatásos tud lenni egy hosszú kimerítő edzés alkalmával. Az összetétel nekem teljesen stimmel, jobban szeretem a 8:1:1 es arányt mint a 2:1:1-t. Oldódásra nekem megfelel én sose találok a kulacsomban csomókat.
Nem tudtam hogy ilyen jó
2018-01-18
Nem tudtam hogy ilyen jó. Az íze az oldódása frankó. Én kék málnásat vettem és a Glutaminnal iszom edzés közben ami kék szőlős és tuti az íze úgy is. Csak ajánlani tudom.
Egész jó!
2017-10-20
Leszögezem, nem itt rendeltem a terméket! Kb. 1 hete szedem, napi 10 grammal, reggel 5, edzés után még 5. A kólás íz nálam abszolút nyerő, leginkább meleg teában szoktam feloldani, és így is pazar az íze. Oldódásra, 5-ből 4-est adok rá, mert néha vannak kisebb csomók is benne. Hatásra sintén elégedett vagyok, energikusabb is vagyok, az edzés jobban megy, sokkal többet hozok ki magamból, nem mellesleg az izomláz is elviselhetőbb. Akinek a pénztárcája engedi, nyugodtan beruházhat rá, mert egy egész jó, és kompakt terméket fog kapni! Ajánlom kombóba Iso Whey Zero-val!
Kóla íz meglepőn jó
2017-06-01
Kólás ízt próbáltam és teljesen iható. Az íze egy olcsó kólahoz hasonlít. Édesítőszerek szempontjából ez a termék egy picivel jobb mint a piacon kapható legtöbb termék mivel az édesítés egy része természetes édesítőszerrel van megoldva. Bizonyára csak kisebb arányban van steviaval édesítve mivel a stevianak van egy jellegzetes mellékíze ami egyáltalán nem érződik. Használom a termékből az izesítettlen verziót is és szerintem sokkal jobb választás mivel az egységára olcsóbb valamit sokkal egészségesebb.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet