Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Arthroxon Plus + Gold Standard Curcuminoids  szett

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Nem csodaszer, de használ
2017-03-13
Több kúrát is végig csináltam belőle. Elsőre NEM fortéval együtt szedtem illetve cápa porcot is toltam mellette. Legutoljára akciósan curcuminoids-szal együtt vásároltam belőle. Az első kúra után a kisebb kattogások szűntek meg a könyökömben, de az igazi probléma - ami egy váll sérülésnél keletkezett - még továbbra is fennált. Már több mint fél éve, kisebb szünetekkel, de folyamatosan szedek valamilyen izületvédő készítményt: Arthroxon, JointX, NEM Forte, MSM, Shark Cartilage, most kezd helyrejönni a vállam. Komolyabb sérülés esetén csodát nem szabad egy doboztól várni, mert az izület anyagcseréje lassú, de átgondolt edzés tervvel és kitartással nekem hatásosnak bizonyult. Az egyedüli negatívum, hogy a curcuminiods kapszulák után, akármennyit is ettem rá, jellegzetes kurkumás íz büffennt vissza a számba.
Semmi különös.
2017-01-20
Durvább könyök és alkar gyulladás miatt vettem ezt a kombinációt, valamint MSM volt mellette pluszban. Az ajánlott adagot használtam, de igazából túl sok pozitívumról nem tudok beszámolni. Pihentetés volt, utána is moderált edzés, de az alkar gyulladás még most sem múlt el. Igazából nem csodaszer ez az arthroxon se, nem éri meg az árát. Akkor vettem amúgy, amikor 30%-al olcsóbb volt ez a szett, úgy egész tűrhető az ára. Többször biztos nem veszek, max ezt a kurkumát külön, mert időnként szoktam alkalmazni kúraszerűen.
Kipróbáltam, használ!
2017-01-10
Nagyon jó kombináció, igaz hamar elfogy ha az előírtak szerint szeded de megéri kúraszerűen használni. Nekem a kiújuló vállfájásomat is segített megszűntetni, valamint jobbak lettek a térdeim is úgyhogy csillagos 5-ös ennek a kombónak!!! Ajánlom!
sok ismerősöm hazsnálja
2016-12-01
és mindenki nagyon elégedett vele. Derékfájós, térdfájós, bokafájós ismerőseimnek ajánlom, már rövid idejű szedése is enyhíti a fájdalmakat. Most éppen a húgomnak vettem 3 dobozzal, karácsonyra ezt fogja kapni. A kurkumával együtt ráadásul eszméletlen jó árban van.
Nagyon jó!!!
2016-11-28
Két hete szedem NEM forteval együtt, és szinte teljesen elmúltak a fájdalmaim. Egy baja van, legalábbis számomra, hogy sokáig tart bevenni ennyi kapszulát.
használ
2016-11-17
Nekem használ, nincsenek olyan nagy fájdalmaim.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet