Kapcsolat

Vásárlói vélemények
100% Beef Protein  0,9 kg

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Rendesen habzik..
2018-11-15
Ízre nem jó, csak magában nagyon habzik is, de zabpelyhet hozzáadva mint az álom, olyan finom és fel sem habzik. Összességében nem bántam meg, hogy erre esett a választásom, bátran ajánlom.
kár, hogy nincs nagyobb kiszerelés
2018-05-03
Szerintem nagyon jól oldódik - sok marhafehérjénél jobban. Csokisat rendeltem - mindenből azt kérek ha lehet, vagy vaniliát - és csak annyi a baj vele, hogy iszonyatosan édes. :)
Fasza :)
2018-04-12
Nem értem itt a sok finnyást, a csoki-mogyi kifejezetten finom, botmixerrel könnyen és gyorsan oldódik (rázva nekem egyetlen fehérje sem oldódott tökéletesen). Vízzel is ittam, úgy is teljesen jó, de Mandula tejjel kifejezetten kurva finom :) Hatásról nem tudok írni, még csak most vettem, meg hát egy fehérjétől milyen hatást kéne várnom? Én arra használnom hogy edzésnapokon meglegyen a plusz fehérje+kalória.
Egész Jó
2017-07-07
Csoki-mogyi jó ízű, csak kicsit híg és nehezebben oldódik az átlagnál. Marha fehérjék közül viszont jó választás lehet.
Ittam már jobbat is
2017-04-01
Habzik és nehezen oldódik, íze sem az igazi. Persze ettől még fogysztható.
hasznos
2016-12-14
Első marhafehérjém, de megvagyok elégedve vele. A mandula pisztácia íz nagyon tetszik, sőt engem a Mozart desszertre emlékeztet az íze. Igaz hogy habzik de szerintem jól oldódik. Úgy megoldható a fogyasztása hab nélkül hogy megcsinálom s 1-2 percre leteszem addig lemegy a hab s hab nélkül máris iható akár egy húzóra. Én 3,5dl vízben oldom és tökéletes. Már kétszer is rendeltem, szerintem jó választás és meg maradok nála.
Nem is értem..
2016-12-07
Nem is értem erre a gyártó hogy bólinthatott rá kiadás előtt. Ittam már rossz fehérjét, eddig mindig le tudtam tuszkolni a torkomon, de ez mindet alulmúlja. Vízben csomós marad, maximum turmix géppel lehetne szétveretni hosszú idő alatt. Mandula-pisztácia ízben vettem, van egy pici mandula lecsengése, de 90%-ban hányás íze van.
Habzik, nehezen oldódik
2016-11-07
Nehezen gyűrtem le, habzik csak langyosabb vízben oldódik, nem veszek többet ilyet...
Habzik
2016-10-19
Nagyon nehezen oldódik még botmixerrel is, és iszonyatosan habzik. Amúgy ízre jó lenne (a csoki-mogyoró).
Mondom a tutit
2016-10-13
Pocsèk íz, állag, mígnem kipróbáltam jól összeturmixolva, az ízanyagok egyenletes homogén módon eloszlottak, a cucc pedig mintha nem is ugyanazt innám, gyakorlatilag finom lett. Szòval összerázás, habverő nem fog segíteni, ez van. Turmixra fel.
Borzasztó íz
2016-10-01
Vízzel ihatatlan, tejjel keverve nyelhető. Hatásáról nem tudok mit mondani, mert 3 adagot bírtam leerőltetni.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet