Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Traveller Shaker

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

2019-03-13
Az alja nagyon könnyen lejön, a tetejét viszont annál nehezebb kinyitni. Az tuti, hogy felül semmi sem fog kifolyni így belőle. Az alja viszont zavaró, mert így könnyen kiborul belőle a por, akár a táskába a ruhák közé. Korábban is rendeltem, annak még más kicsit az alja és az remekül zár.
Nem rossz megoldás.
2018-06-28
Tetszik maga a megoldás, bár van rajta mit finomítani. Nekem szerencsére még nem lazult le az alja, jól zár. Az ivó résznél tuti hogy az életben nem szivárog semmi. Bomba biztosan zár. A kék szín kifejezetten tetszik.
Szuper
2018-03-07
Sehol nem ereszt, nekem tökéletesen megfelel mindenre, amire használom, amiért vettem.
Tudja amit kell
2017-11-26
A portartó hasznos és ahhoz képest hogy csak fél literes teljesen megfelel. Bevált.
Eddig jó
2017-07-17
Eddig tökéletes, igaz, nagyon könnyen lecsavarodik az alja, a "kupakot" nehéz lepattintani, de egy hónapja nyúzom, még nem folyt ki belőle semmi. Se a por, se a víz.
Csalódás
2017-06-09
Kurva jól néz ki, meg kell hagyni, de a tároló része nagyon pici, ahogy azt előttem is leírták. A shaker menete tényleg gáz, ugyan nekem nem borult még ki belőle a fehérjepor, de sajnos belemegy a víz, bármennyire is figyelsz rá. Kellett egy kis idő, hogy erre rájöjjek, sajnos úgy jöttem rá, hogy tök büdös meg nedves volt a por, ami a tárolóban maradt. Ja, és mire kinyitom a tetején a kis ivó nyílást, leszakad a karom, annyira nehezen jön le.
Gagyi
2017-02-14
Mindig is szerettem volna egy lecsavarható tárolóval ellátott shakert, hogy ne kelljen egyszerre több tárolót is magammal vinni. Meg se néztem sajnos rendesen a vásárlás előtt, csak kikértem az eladótól. Nagy hiba! Ugyanis a shaker menete borzalmasan gáz, nagyon könnyen kilazul, így amit oda raksz, nem biztos, hogy ott is marad, mire a táskádból előveszed a shakert. Szóval a tároló funkció, ami miatt vettem amúgy, csak nagy elővigyázattal használható...Már azon gondolkozom, hogy fogom a ducktape-et és kicsit megfércelem.... :/ Az ára pedig irreálisan magas, ezért a használhatatlan cuccért. Nagy csalódás volt :-( A felső része, amoből iszol amúgy nem rossz.
Kicsi
2016-12-23
Azért vásároltam, hogy az aljában tárolom majd a fehérje poromat, amit edzés után csak bekeverek, azonban a tároló rekesze nagyon kicsi, 1 kanál (adag) fér csak bele. Másik negatívum hogy "csak" 500 ml. Külsőre jól néz ki egyébként, de ez csak egy túlárazott shaker a véleményem szerint. Ezért adok 2 csillagot rá.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet