Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Big Bang 3.0  33 gr.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

2019-05-26
Próbaképp rendeltem egy tasakot. Sokkal intenzívebb edzés lett az eredménye, alig akartam abbahagyni. Egész nap pörgetett.
2019-03-29
Fél tasak elfogyasztása után csak egy kis fejfájást éreztem. Durranás elmaradt. Hot Blood vagy Superhero nekem jobban bevállt. Ízre se mondanám jónak.
0
2018-05-20
Gyakorlatilag semmilyen hatását nem éreztem. Íze sem tetszett szerencsére csak két kis adagot rendeltem
Nagyon jó!
2018-04-24
Véleményem szerint fele dózis koffein is elég lenne bele, számomra akkor volna ideális, mert legkésőbb délben be kell tolnom, hogy 11-éjfél táján el tudjak aludni. Hot blood, Superhero, Fireworks, Black Blood, Napalm, amikkel eddig tapasztalatom van, az utóbbi 2 még talán ütött valamennyire, de a legerősebb bedurranást a Bing Bang hozta, szóval biztos hogy veszek még.
Remek termék!
2017-11-14
Évek óta tervezem, hogy kipróbálom, bár bevallom kissé tartottam tőle a rengeteg komponens miatt. Kezdésnek nem mertem belevágni egy egész dobozba, így tökéletes választás volt a termékminta. Azt kell mondjam, pozitív csalódást ért. Az oldódására nem lehet panasz, de ajánlott shakerben jól összerázni, nem kell hozzá rengeteg víz sem. Sokaknak nem tetszik az íze (mangós), én ittam már rosszabbat is, sőt! A hatása kiváló! Jobb izomérzet, bedurranás, kitolt fáradtság. Erőben nem tapasztaltam növekedést, de ismétlésszámban igen. Nem szeretek reggel/délelőtt edzeni, általában rossz a közérzetem edzés közben, de a Big Banggel sokkal jobban éreztem magam. Egyetlen hátránynak az árát gondolnám, de ilyen összetett terméknél ez nem meglepő.
Csalódás
2017-01-26
Nagy reményeket fűztem hozzá, de sajna a mai napon ezek az elvárások nem teljesültek. Nem vagyok hozzászokva a koffeinhez, nem iszok energia italt és kávézni is ritkán szoktam. Olvasva a beszámolót róla és megnézve azt a rengeteg hatóanyagot amit egy tasak tartalmaz kissé óvakodva vettem be 71-72 kg-os alkatomhoz (ebben a súlycsoportban versenyzek és sportolok) kondis edzés előtt. Összességében a koffeinen és egy kicsi fáradság kitoláson kívül semmit sem éreztem. Superhero-t is próbáltam abban kevesebb a koffein és papíron hatóanyagokban is jócskán a big bang mögött van, de valamiért mégis inkább attól éreztem azt, hogy nem akarom abbahagyni az edzést. Ez az én személyes tapasztalatom, ezért hangsúlyoznám mindenkinek magának kell kipróbálni mi az ami neki a legjobban beválik és segít, ezért is előnyösek az 1 adagos kiszerelések kipróbálásnak.
Brutális!
2017-01-25
Kezdoknek egyaltalan nem ajanlom mert "kikopitek a beletek", de komolyan! Ha nem szoktal kavezni, energiatal stb. akkor ugy gondolom hogy nyugodtan elfelezheted az adagot, ugy is szepen beut. Hatazashoz es labazashoz hasznaltam, elotte 15-20 perccel ittam meg, nekem igy volt a legjobb!
Nemáááááááááár :(
2016-11-13
Ezt is kipróbáltam.... Nekem semmi. :( Inkább maradok a Hot Blood-nál ;)
Kísérletezés! Vol.4
2016-11-12
Legelső próba a pörgetők közül a Hot Blood 3.0 volt, én naív ember bedőltem a róla írt leírásoknak, és kapásból vettem egy nagy dobozzal. A végén már 2 és fél adagot toltam magamba, sajnos úgy is hatás nélkül.. Ezután ajánlották a Black Blood-ot, de itt már csak kóstolóra vettem, 2 adag bevétele után is semmi.. Találtam egy se nem Scitec se nem Biotech-es terméket, aminél végre éreztem azt a bizsergő, edzést nem akarom abbahagyni érzést, de kíváncsi ember létemre folytattam tovább a kísérletezéseket. Rendeltem ezt a tasakos Big Bang-et, mert ennek a leírása aztán olyan, hogy még egy panelházat is a vállamra vehetek és guggolhatok vele annyira felpörget. Egy adagot kapásból be is toltam, a leírtak szerint edzés elött 30 perccel. 40 percet vártam a csodára, és ahelyett hogy felpörgetett volna, inkább lehangolt, hogy még a legdrágább, legösszetettebb pörgető sem képes engem "megmozgatni". Holnap dupla adag jön ebből is, hátha.. Ja és ritkán iszok csak energia italt/kávét. A kísérlet folytatódik tovább...
Nagyon erős komplex
2016-11-06
Nagyon erős volt nekem és amikor megittam utána hányingerem lett tőle, de azért megpróbáltam edzeni és az első gyakorlat közben teljesen bedurrantam. Az íze az valami borzasztó...
hatása az nagyon üt
2016-10-18
Egy tasakkal rendeltem belőle próbaként. A tapasztalataim róla: oldódás jó, hát az íze az érdekes, de iható :D Viszont nem azért isszuk, a hatása az nagyon üt. Termék megivása után elindultam az edzőterem felé gyalog es mire odaértem elkezdett hatni, azt vettem észre, hogy a lábaim alig akarnak megállni. Szokásosnál jobban bedurrantam tőle, és erőt is hozott, nem is keveset. Mindenkinek megér egy próbát :D
Meglepő csalódás?
2016-08-15
Az előírt mennyiségű vízzel nekem kicsit sűrű volt, de nyilván kinek mi. Hatás tekintetében ettől vártam a legdurvábbat, viszont ahhoz képest csalódás volt. Adott azért valami erőt, de legfőképp melegem volt tőle mintha belülről fűtöttek volna plusz utána egy kis nyomottság, fura közérzet. Nem tudom melyik összetevőnek/tevőknek sikerült így elrontania az egészet de az is lehet hogy egyszerűen csak sok volt a brutál 350mg-os koffeinadag. Bár az összetevők aránya kérdéses, rengeteg minden van belőle és talán pont ez a baj hogy mindenből csak egy kicsi. Talán nem kellett volna ennyire teletömni, csak fontosabb dolgokkal de abból nagyobb mennyiséget. Azért szólok hogy aki nem bírja a koffeint vagy vérnyomás problémái vannak, esze ágába se legyen ezt meginni mert baj lesz belőle. (És semelyik más koffeintartalmú terméket se) Persze most sem leszek elfogult, nem értékelek alul, biztos van akinek ez a befutó termék. :)
vegyes cucc, nem csak koffein
2016-08-13
A koffeinhez már hozzászoktam régóta, így az nem jelentett semmit, viszont a kreatin és társai érezteti a hatását, számomra jobb, mint a hotblád, még az íze szempontjából (mármint mangós), azt nem mondom, hogy ne lenne rossz, de elviselhetőbb, mint amiket eddig ittam.
Okádék.....
2016-08-08
Nem tudom, hogy a narancsos milyen, de ha valaki szerint a mangós jó ízű, hát egészségére..... Már messziről szaglik a konyha tőle, mintha valami hibás fóliahegesztő ráégetné a fóliát egy marék hámozott zelllerszárra..... És nem mondanám, hogy krémes, inkább olajos állagú ha áll pár percig..... A 350 mg koffein elsőre tényleg ijesztő, de nem éreztem, hogy pofán vágna, vagy legalább egy kicsit levert volna a víz... Szerintem a Hot Blood sokkal jobb....
Mangóó
2016-06-09
Épp ideje volt egy jóízű big bang-nek, mert a narancsos szörnyű, de tényleg. De ez a mangós... 4-4,5 deci vízzel még krémes is, és besz*rás finom. A hatása az meg olyan, amilyen, én speciel a szinefrinre nagyon-nagyon érzékeny vagyok, kb. 8 órán keresztül nem hagy aludni, de van akit nem hat meg. Kora reggeli edzésekhez a legjobb választás!
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet