Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Crea Star  540 gr.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Zsolesz
2019-11-06
Szerencsére a kisebb csomagolást vettem, nekem sem ízben sem erőben, sem tömegben nem hozott semmit. Nagyon rosszul oldódik, a dinnyés íz nekem nem jött be. Még most is ropog a fogam alatt a porszemecskék. :) Ismerőseim tanácsára a creatin hcl felé kacsingatok, hátha... :)
2019-05-20
tartok lassan egy éve, tehát szénhidrátbevitelem 20-25gr naponta, ez a klasszikus gyúrós megközelítéssel nulla. Tévhit, hogy csak ch bevitel mellett működik a kreatin, jön így is szépen az erő. Mivel nincs rossz minőségű ch, így nem is vizesedek, aminek nagyon örülök. Összefoglalva,nekem nagyon bejött, bekerül a repertoáromba :)
Csillagosötös
2018-10-27
Monohidrátot nem bírta a gyomrom. Evvel semmi ilyet nem tapasztaltam. Erőben nagyon megdobott. Tökéletes termék, folytatom a kúrát a következő dobozzal.
10/9.5
2017-12-09
Általában edzés előtt használtam amíg el nem fogyott. Adott egy kis pluszt. Az izomtömeg jött. Az oldódása jó. Dinnyés ízben vettem, meg lehet inni de annyira nem volt jó.
Gyomorbarát Bolero
2017-11-16
Nos, én azért kezdtem bele egy Crea Star kúrába, mivel igen érzékeny a gyomrom a monohidrátra. Egy kis dobozzal vettem boltban, abból kijött a feltöltési időszak, egy nagyot pedig innen rendeltem amiből bőven kijön a szinten tartás. Íz: kólásat vettem és rendeltem, első kóstolásra nekem egyből a Bolero italpor ugrott be amit gyerek korunkban ittunk (nem tudom forgalmazzák-e még azt a mocskot :D :) Egyébként nagyon finom, sőt azt kell hogy mondjam hogy szinte itatja magát. Oldódás: Na ez az amit sokan írtak hogy nem az igazi ami így is van de engem nem igazán érdekel vagy zavar. Shakerben amúgy egész jó eredmény érhető el vele, nem lesznek benne nagyobb darabok. És a hatás: Na ez az ami nálam No1. kreatinná emeli eme készítményt :D Már a feltöltési időszakban is éreztem hogy kezd "beütni" a cucc, mocskosul bedurrantam edzés közben, és mintha el kezdtem volna hízni is úgy kb 3 hét elteltével. (én amúgy nagyon nehezen hízom, helyette nagyon szálkás vagyok / utálnak is érte nagyon) :D Még annyit a hatásról hogy pihenő napon ha iszom (ebéd előtt) még akkor is be vagyok durranva tőle még este is, szóval szerintem hozza amit kell, nekem bevált a cucc és biztos lesz még 1-2 kúrám. Bátran ajánlom mindenkinek aki egy kis löketet szeretne az izmainak!
teszt termék értékelése
2017-04-07
Én cola ízűt kaptam tesztelésre, súlyemeő verseny előtt ami (szerintem) a legjobb időpont a tesztelésre. Íze valóban nem rossz és az oldódása jobb, mint mint a sima creatin monohdrátoknak. Lehet, hogy szervezet függő, de én nagy fejlődést nem sikerült elérnem vele. Régebben ettem crea-bomb-ot attól sokkal összeszedettebb voltam és jobban robbant a szer (súly).
zseniális íz
2017-03-29
az íze nagyon jó. kellemesen frissítő enyhén citrusos. az oldódása kissé nehézkes mert vannak nagyobb rögök amik nehezebben oldódnak de kb 10-15 perc és pár erős rázás és az is megvan
Tudja amit tudnia kell
2017-02-07
Egy jó kis formula, meghozza a kellő hangulatot az edzéshez még ha fáradt vagy lusta is vagy :). Én a Cola ízűt vettem, az íze nekem nem igazán jön be a Colás Haribo cukorkára hasonlít és az oldódása sem 100%-os, de azért messze-messze jobb a 90-es évek Creatinjainál :). Na nem arra kell gondolni, hogy a shaker alján ott marad egy jó adag por vagy miközben nyeled felszántja a torkod, de azért kissé érezhető, hogy nem tökéletes az oldódása, igaz ez engem nem zavar, a hatása feledteti ezeket az apró hátrányokat, mert olyan komoly edzést lehet utána tolni, hogy gyakran elcsodálkozom magamon, hogy honnan ez az energia. Edzés után is hamar vissza töltődök, egyszóval király :), utána viszont egy kutat is ki tudnék inni, de ez lehet, hogy csak az én szervezetem perverziója :). Ugyan drágának tűnhet, de valóban sokáig elég (igaz én csak edzések előtt használom) és a kitűnő hatásért megéri ezt a terméket választani.
2016-12-29
Kicsit drága, de jó sokáig elég. Cola-s ízben vettem és teljesen iható. Jól oldódik. Elég hasznos, persze időnként szünetet kell tartani hogy ne szokjon hozzá a szervezet, de sokat lendített a fejlődésen. Ajánlom mindenkinek.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet