Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Grip Pad  pár

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Tetszik
2018-10-26
Nekem tetszik, érdemes kipróbálni. Kesztyűt régóta nem használok, izzadás miatt, meg a fogás is nehezebb számomra. Így viszont állandóan száraz a tenyerem, meg bőrkeményedésekkel van tele. Pár alkalom után, úgy gondolom, jobb megoldás a kesztyűnél. Könnyű le- és felvenni, és egyáltalán nem csúszik. Ami használat közben feltűnt, különösen hátedzésnél, hogy az alkar sokkal nagyobb terhelést kap. Akinek gyenge az alkarja, hátedzésnél használjon inkább gurtnit.
Nagggyon jó
2018-07-13
Kesztyűt használok/használtam, de tény, a nyár nem igazán kedvez neki, hiába van klíma a teremben, beleizzad a kezem. Egy cikkben olvastam a grip padról, rendeltem és egyből megszerettem. Egyszerű le-felvenni, kényelmes, szellős, de ugyan azt tudja, mint egy kesztyű. Csak ajánlani tudom!
Hibátlan
2018-06-07
Nem izzad bele a kezed, nem lesz bőrkeményedéses, kényelmes. Nagyobb kezűeknek ajánlom. Jó vétel volt! 5*
Hibátlan
2018-04-25
2. éve használom, nincs vele baj
Megfelelő ár-érték
2016-11-12
Chiba-t és ezt is használtam már, egyiktől sem lesz bőrkeményedésed az biztos. Ennek kicsit bővebb az ujjszorító gumija, így akinek tömzsibbek az ujjai mindenképpen ezt vegye. Árban is jobb vétel. Ami mindegyiknél probléma, az az, hogy hamar elereszt a gumimarkolat beszegése, nem értem miért nem csinálják vastagabb cérnával.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet