Kapcsolat

Vásárlói vélemények
HCA  100 kap.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Minőségi cucc
2018-05-15
Igen, kell belőle a 3 x 2 db naponta, s a fegyelmezett diéta. Együtt a CLA-val és a Fat Transporterrel ütős és hatékony. Számomra kifejezetten könnyűvé tette a diétát.
Mit is kellene csinálnia?
2017-06-01
2 dobozzal vettem, 1 havi kúrát csináltam. Én sem éreztem kifejezetten a hatását, de egyszer amikor félrecsúszott a kaja (egy hosszú hétvégés zabálás miatt), következő hét közepére megint ugyanannyi kiló voltam, mint a nagy zaba előtt. De ennek ellenére sem gondolom, hogy ettől a szertől van, egyszerűen visszafogtam az étkezést utána 3 napig. Nekem nem vált be, nem veszem újra.
remélhetőleg hatásos ;)
2017-02-07
Ajánlás szerint fogyasztottam, érezhető hatás nincs, viszont lelkiismeret megnyugtatására tökéletes, ha esetleg valami félre sikerülne kaja ügyileg :)
H-atásos C-ucc A-lakigazításhoz
2016-10-09
ügyes anyag. sajnos tényleg csakis úgy, olyan mennyiségben működik, ahogy a leírás is mondja: 3x2 az kell belőle. ha hagyományosan étkezel (3 főétkezéssel) akkor ajánlott előttük ~20 perccel betolni a 2-2 db-ot. hamar elfogy, így viszont tényleg hatásos segítségnek érzem. valami német mérnökös tudományos bizonyítékkal még itt nem ártana szolgálnom, de olyanom nincs, hitemmel hat.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet