Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Hot Blood+Protected Creatine+Mega Daily One  szett

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

jó termék
2017-04-26
Mega daily one plus nagyon jó nekem ez az első doboz de meg vagyok velle elégedve. Hot Blood 3.0 jó edés előti kőnyen oldodó és iható izben is :) Protected Creatine Concentrate gyorsan felszívódó creatine nekem be vált és mivel kapszulás vizel kőnyen lecsúszik és nincs rosz íze sem.
A legjobb szett sprotolóknak/testépítőknek!!!
2016-02-18
Nézzük.


Mega daily one plus


Nem ez az első doboz amit ebből elfogyasztok. Vitamint fogyasztani amúgy sem árt főleg ha rosszul eszel és esetleg szemetet, de sportolás és testépítés mellett kötelező! Minden megvan benne ami kell ráadásul napi 2 kapszulában. Hibátlan termék. Nem orbitális, könnyű lenyelni. De éhgyomorra soha különben 20 perc múlva rohansz ásítozni a vécére!


Hot Blood 3.0


Ebből most fogy az első doboz. kb 15 éve kávézom és napi rengeteget. Gyakorlatilag egészségtelenül sokat. Tehát jól birom a koffeint sőt 1 deci rotyogós után még simán instant elalszom, ezért nem is misztifikáltam túl az edzés előtti pörgetők jelentőségét. Ki is próbáltam többfélét, de ez..... Ez állati! Felpörget, tényleg segít koncentrálni, végighajt. Az íze a többihez képest fergeteges! Csak ajánlani tudom!


Protected Creatine Concentrate


Eddig por formájában juttattam be, és mindenképpen ki akartam próbálni a Protected verziót mert mert egyrészt nem kell így leerőltetni sok minden más mellé még pár deci folyadékot ami már nem esik jól másrészt érdekel, hogy ez jobb-e hiszen ez állítólag tényleg ott kezd felszívódni ahol kell és nem vész kárba az anyag. Ilyen tekintetben még lehet hogy "gazdaságosabb" is lesz mint a porok. A lényeg ,hogy ez egy remekül összeállított csomag, mindenkinek ajánlom és remélem még sokáig a palettán marad így szettben!
Kitűnő termékek és ár-érték arány!
2015-12-29
Hot Blood: Nekem nagyon hozta az elvárt eredményt. Látványosan megnőtt a teljesítményem, a személyi edző is csodálkoztt az első 10-15 percben, majd közöltem, hogy ezt fogyasztottam. :)


Mega Daily One: Önmagában is vettem már, szettben mégjobb ára volt, nagyon szuper vitaminkomplex csomag.


Protected Creatine: Megváltás! Imádom, hogy kapszula, nem kell kavargatni, kínlódni a porral, nekem semmilyen hasi problémát nem okozott. A kapszulák nem nagyok, a 4 kapszula 2 felé való osztása így nem jelent kihívást senkinek sem. Most fogom a 3. kúrát rendelni, jó cucc.
Ha van a szekrényed tetején egy bödön fehérje, már csak EZ KELL!
2015-10-26
Éppen kapóra jött ez a remek ár-érték arányú szett.


Hot Blood: ha felrázódott a tatyódban, óvatosan nyisd ki, mert olyan finom púderszerű a cucc, hogy könnyen "vérfelhőben" találhatod magad amibe nem túl jó bele slukkolni.


Mega Daily One: Éhgyomorra soha! Hányingert okozhat, viszont nem nagyok a kapszulák, simán egyszerre több is leküldhető.


Protected Creatine: Ez egy megváltás! Nincs többé ropogó creatine a fogaid közt ami kínkeservesen oldódik, de annál könnyebben okoz hasmenést. A kapszulák nem nagyok, a 4 kapszula 2 felé való osztása így nem jelent kihívást senkinek sem.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet