Kapcsolat

Vásárlói vélemények
DAA Xtreme Prolact-Block  60 tab.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

2019-03-05
Nem ez a termék fogja az egekbe emelni a tesztoszteron szinten, de ad egy kis erőt és definiáltságot. 40 elmúltam és kis szünetekkel rendszeresen használom. Több kiegészítőt is szedek, így nehéz megmondani, hogy melyik mennyit nyom a latban, de az biztos, hogy mikor legutóbb abbahagytam a szedését, akkor egy 5-8 % erővisszaesést tapasztam. A többi kiegészítő és edzésmódszer változatlansága mellett.
Hatástalan!
2018-11-12
Két doboz elfogyasztása után sem éreztem semmilyen hatást és ezt a labor eredmények is alátámasztották! Volt előtte-utána labor vizsgálat, a tesztoszteron szintem 3,2 nmol/l-el csökkent, a prolaktin szintem pedig 40,1 nmol/l-el nőtt!!! Pedig a termék pont az ellenkezőjét ígéri! Számomra nagy csalódás volt, ezért nem is tudom jó szívvel ajánlani senkinek. Persze minden szervezet más, lehet, hogy csak nálam nem hozta a várt hatást.
Hatékony készítmény!
2018-11-02
Nagyon hatékony készítmény. Hamar érzékelhető hatást eredményez. Sajnos jelenleg nem rendelhető. Remélem, nem tűnik el véglegesen a kínálatból.
Jó kis kiegészítő
2018-03-23
Nagyon nem szedek kiegészítőket, de ez beválni látszik. Az utóbbi hónapokban vettem észre az alacsony tesztoszteron szint több tünetét is, depresszió, szétszórtság, fáradtságérzet, nemi vágy csökkenése... kicsit több mint egy hete szedem, a legtöbb panaszra megoldást nyújtott, edzésen ki tudnám dönteni a falakat.
Kombinálva használom
2018-01-13
Nem önmagában, hanem Testoxeed-dal együtt használom... Kiegészítőként. Úgy, hozzák a kellő hatást. 42 éves leszek, kb. 2 hét után jobb kedvvel mennek az edzések, nagyobb erőszint. jobban érzem magam. Azért adtam csak 3 csillagot, mert ebben valószínűleg a Testoxeednek van nagyobb szerepe. De kiegészítőnek mindenképpen ajánlom.
Nem látványos hatás
2016-06-20
45 éves vagyok, a kedvező ár miatt gondoltam kipróbálom. Az első 2hétben nem éreztem semmilyen hatást. A harmadik héten kezdett kis erőnövekedés jelentkezni, a csomag vége felé húzódzkodáskor már magamra tudtam akasztani egy 20kg-os súlyt, és kicsit javított az izomtónuson. Libidónövekedést nem tapasztaltam. Összességében valamire jó.
Működött
2016-02-04
32 évesen első tesztó fokozóm volt, egy ideje stagnáló fejlődés miatt voksoltam a használatára, mert csökkenő tesztoszteronra tippeltem. Megjelenés, csomagolás: Elég komoly cucc benyomását kelti, dombornyomott betűk, bliszteres kiszerelés, viszonylag nagy és tömör tabletták. Íz és nyelődés: Bár az ízét nem igazán akarja az ember megérezni egy tablettának, de néha sikerült, kissé savanykás fanyar ízt áraszt. A lenyeléssel nem volt problémám, egyből be kell állítani hosszanti irányba, vizet rá és már búcsúzik is. Amikor kissé elgondolkoztam bevétel közben, akkor jött a savanya íz. Szedés: Az előírt két szemet szedtem, reggel a zabpelyhes fehérjeturmix közben. Hatás: Másfél-két hétig valóban nem történt semmi, ahogy a gyártó is leírja. Két hét után szépen lassan nőttek a használt súlyok, kitartóbb lettem, és mintha az izzadást is fokozta volna. A teljes kúra alatt max 5-10% erőnövekedést produkált, szinte minden gyakorlatban. Tömegem nem nőtt, sőt 1,5 kilóval lettem kevesebb. Tónusosabb, szárazabb lettem, vagyis biztos hogy zsírt vitt. Ez érdekes, hiszen végig, hajszálra belőtt, tiszta tömegnövelő kajálás ment mellette. A második hét után, a közérzetemen is mintha javított volna. Mellékhatás(ok): Az első három napban gyomor diszkomfort érzésem volt, és hígított az outputon is. Szerencsére ez negyedik napra elmúlt, így nem változtattam a szedésén. A hatásaival együtt érkezett a második hét körülre, néhány pattanás, de tényleg csak minimális és elenyésző. Libidó növekedésről nem tudok beszámolni. Összegzés: A tesztoszteron fokozókra beharangozott, nagy, atomvillanás-szerű, tépd szét a termet hatás azért elmaradt, de azt amiért rápróbáltam hozta: folyamatos fejlődés, erőnövekedés. Nálam tehát így működött, jó anyag ez, lehet majd lesz még közös edzésünk, de most szerintem jön...a Tribooster!
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet