Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Maca por  150 gr.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Simán iható vízzel is!
2020-02-10
Nemtom ki mennyire finnyás. Igaz nem egy olyan ízvilág amit állandóan fogyasztanál,de simán iható lefekvés előtt szoktam 3g.kb a hatás mechanizmusa olyan mint 3db nagy cikk fokhagyma! Nekem az jobban bevált. Utánna kefír /natúr joghurt, túró.
kellemes meglepetés
2019-08-11
Olvastam róla, hogy mennyire rossz az íze, és borzasztó és ihatatlan. Mivel éhgyomorra ajánlott gondoltam megpróbálom, max kiöntöm. Én 100% narancslevet adtam hozzá, nem is sokat, és nagyon kellemesen csalódtam. Számomra simán fogyasztható , sem rossz utóíz sem hányinger amit olvastam. Lehet Én vagyok furcsa de így már örülök, h 2 csomaggal rendeltem. Biztosan rendelek még.
2019-02-01
Nálam a csomagoláson előírtnál nagyobb adag fejtett ki észrevehető hatást(dupla mennyiség), de szerintem ez erősen egyén függő.
Valóban hasznos
2018-06-24
PMS-kor használom elsősorban, némiképp enyhíti a a hormoningadozások okozta tüneteket. Szóval igen hasznos cucc, de az íze borzasztó.
Minimálisan érzem a hatását csak.
2018-05-15
Még csak 1,5 hete szedem, de nem sok hatást érzek. Amiket olvasni lehet lejjebb véleményeket, miszerint 15 perc után erőteljes hatást lehet érezni, egyáltalán nincs. Nálam talán minimális közérzet javulás tapasztalható. Lehet emelnem kéne az adagot 1 tk-ról 2-re.
Eddig rrndben van
2017-11-29
Diéta reggeli éhgyomros edzés után, dél körül elég rottyon vagyok már, olyankor egy teáskanál 1 dl vízzel bedobom, 15 perc és kipattan a szemem és elfogadható az álapot. Szaga rosszabb mint az íze, cél érdekébe a "lószart" is!
A hatás a lényeg
2017-06-23
Az íze számomra nem érdekes. A hatása a lényeges, és azért használom. Az egész szervezetet karban tartja. Ám egyáltalán nem lényegtelen, hogy a libidót, na és a "kéjdorongot" is turbózza... Folyamatosan használjátok, ne csak olvassátok!
Ár értékben legjobb
2016-12-22
Íze fura de én nem oldottam fel lenyeltem vizzel az egy kávéskanálnyit mint a kapszulát. Hatása elsőre közérzetjavulás azután egész nagy szexuális étvágy, és vitalitás egész nap. Nekem bejött a termék és sokkal gazdaságosabb mint a kapszulák.
Rettenet íz
2016-04-13
Először vízzel próbáltam, hát az íze sokkoló volt... negatívan. Utána jött az almalé a narancslé és végső keseredésemben a tej is... de nem segített semmi. 8 grammos adagokat ittam naponta, valószínűleg ha valaki kevesebbel próbálja letudja húzni mint a sz*r pálinkát. Nem hiszem, hogy végig tudom majd szedni...
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet