Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Protected Creatine Concentrate  144 kap.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Mindenkinek kell ilyen
2018-03-10
Már több mint egy éve szedem. Rövid idő után érezhetően erőt ad és nem tudom elképzelni nélküle a napom. Edzés előtt 1 - 1,5 órával és után szedek. 1 hónapos feltöltési időszak után (ahol napi 5-öt szedtem) visszaálltam napi 3-ra mert Jumbo Hardcoreban is van creatine, de abszolút esszenciális cucc és tudtommal ez az egyik legjobb a piacon a kapszulás creatine-ok közül. Árban is hibátlan.
Nem rossz de...
2017-12-08
...nekem nem olyan ütős. Viszont nagy előnye, hogy tényleg a bélben oldódik fel. Nincs has-fájásom. Talán ezért kitartok majd mellette. Vártam azt a hatást amit régebben éreztem Keratinoknál. Mikor izzanak az izmaim, érzem ahogy a vér cirkulál bennem s alig várom, hogy szétszedjem a termet a súlyokat. Nah ezt nem váltotta ki belőlem. Erőt ad de nehéz objektívnak lenni a korábbi tapasztalataim tükrében ahol szinte azonnalinak éreztem a hatást. Ezért a négy csillag.
Nagyszerűen hozza az erőt
2016-10-18
Kiváló termék. Megtorpantam a fejlődésben és ezért gondoltam kipróbálom. Kifejezetten tetszett, hogy étkezés közben kell szedni nem kell előtte 20 perccel. 4-5 hét eltelte után kezdtem érezni, hogy edzésről edzésre erősebb vagyok, nagyobb súlyok, több ismétlés. Napi 5 kapszulát szedtem, 2 reggel, 1 délben, 2 vacsoránál.
Protected Creatine Concentrate-ot mindenkinek!
2016-04-13
7 éve edzem folyamatosan. Kezdetekkor monohidrát ment feltöltéses módszerrel, működött is... az elején. Utána visszaesés, illetve egy idő után - nagyobb kihagyások után is - nem éreztem, hogy úgy működne mint az elején. Körbepróbáltam Scitec100%creatine monohydrate, Biotech Creatine monohydrate, F2, de valahogy nálam már nem váltak be, max a gyomrom nem bírta, néha futásnak eredtem. Tavaly csomagot rendeltem Builder-ről, amiben megtalálható volt a Protected Creatine Concentrate is. Délelőtt 2, délután edzés előtti kajával 2 szem ment, megy most is a 80 kilómra, 180 centimre. Túltett várakozásaimon, elég hamar feltűnt, hogy jönnek a dekák testsúlyban, illetve az edzésteljesítmény is nőtt, emellett viszont semmilyen gyomorpanaszt nem tapasztaltam, tapasztalok most sem. Kapszulák normál méretűek, víz nélkül is lecsúszik, praktikusan a kapszulaleveleket elég magaddal vinned, azért igyatok mellé elég vizet és nyomjátok az edzést keményen. Kiadós a kiszerelés, verhetetlen ár-kiadósság-érték arány. Ez alap termék kell legyen mindenkinek aki súlyzós edzést végez.
Jó kis termék
2016-02-04
Azért vettem meg mert a bélben oldódással, felszívódásával kíméli a gyomrot. Emiatt nekem nagyon szimpi a termék, már kb 4 dobozzal elfogyasztottam. Ami a hatását illeti nálam ez hosszabb idő alatt vált csak érezhetővé (pár hét), de akkori erőszint növekedésben és nem látványos izom vagy súly gyarapodásban. Három doboz után tartottam kb 2 hét szünetet, ekkor az edzés közbeni álló,- és erőszintem érezhetően visszaesett, majd mikor újra kezdtem szedni kb. 3-4 nap után "visszatért" az erőm.
Legjobb kreatin
2016-01-18
Én korábban monohidráttal próbálkoztam, abból a legelső kúrám hozott valamennyit erőben, utána abszolút semmit, se izom, se erő, se állóképesség, a legutóbbi 3 kúrám, így le is mondtam a kreatinról, mint kiegészítő. Egyszer egy csomagban mégis kaptam ilyet, így nekiálltam, már a harmadik napon jelentősen dobott erőben, most a második kúrámat csinálom, ugyanúgy hat. Pénteken kezdtem el szedni, a mai edzésen már az utóbbi pár hétben-hónapban megszokott 50-60 kilós döntött törzsű evezés 70-90-nel ment, állítom, kontrolláltabban, mint előtte az 50-60. Szóval elképesztő.. Nagyon ajánlom mindenkinek, akinek nem hatott a monohidrát.
Működik
2016-01-11
A folyamatos szedést választottam, nem a feltöltéses módszert. Természetesen kaja, alap kiegészítők rendben vannak - így érezhetően dobott, erőben, teljesítményben is. Árban is rendben van, én mondjuk a hot blood, mega daily one, creatine csomaggal vettem és úgy abszolút megérte. Nem ház méretű a kapszula, így könnyű bedobálni - ez nem hátrány :)
Még tesztelni kell
2016-01-10
A 2015-ös Scitec Teszt alkalmával kaptam egy dobozzal a termékből. Mivel Jumbo Hardcore-ral és Mastodon-nal kombinálva használtam, így 1 hónap alatt 3-3,5kg fejlődést értem el, amiben nyilván ennek a terméknek is szerepe volt. A jövőben lehet, hogy kipróbálom nagyobb dózisú használat mellett, hogy megnézzem önmagában mennyire hatásos.
Teljességgel hatástalan
2015-12-30
Majdnem az összes piacon kapható kreatin típust kipróbáltam már. Ezt azok közé sorolnám, amik nekem nem váltak be, egy doboz beszedése után, úgy hogy előtte sima monohidráttal töltöttem, semmi pluszt nem tudott adni. Dobozos, bliszteres csomagolása teljesen oké, mutatós, bárhová magaddal tudod vinni, így napközben sem gond a kreatin utánpótlás biztosítása. Egy poros kreatin monohidrát még mindig a leghatékonyabb és persze a leggazdaságosabb megoldás.
Nekem bevállt
2015-10-28
15 éve kezdtem az edzést, volt 5 év kihagyás és most 4 éve ismét folyamatosan nyomom. Eddig csak feltöltős kúrát csináltam. Régen betoltam fél kiló monohidrátot és hozta is a kilókat. Persze akkoriban jobban tudtam figyelni a kajára és a pihenésre is. Mióta újra kezdtem, már nem megy úgy a fejlődés, mint régen. Csináltam 2 kreatin kúrát, de szinte nem hozott semmit. Most kipróbáltam a folyamatos szedést. Monohidráttal kezdtem, majd crea-bombbal folytattam. Napi 10g-ot szedtem. 3 hónap eltelt, de szinte ez sem hozott semmit. Aztán megvettem ezt a kreatint. Már az első hét után feljött +1kg. 3. hete szedem és már 3kg plusz. Úgy mint régen a monohidráttól:) Napi 4 kapszula megy. Arról nem tudok beszámolni, hogy erőben mennyit dobott, mert az edzés a többi kreatinttól is jobban ment. Természetesen a többi kiegészítő (tejsavó, vitargo, edzés előtti, vitaminok) is megy mellette. Még veszek még 1 dobozzal, aztán szünet.
Jó :)
2015-07-07
Nálam bevált, ár-érték arányban tökéletes. Teszi a dolgát, bár én a kapszula méretével eleinte nehezen barátkoztam aztán, megszoktam már :) Ebéd közben veszem be, aztán várok egy órát, majd edzés. Jobban bírom tőle, nehezebben fáradok. Előtte kreatin port fogyasztottam, annak az ízét nem igazán preferáltam, így maradt ez, és be is vált :)
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet