Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Myo-Inositol Plus Folic Acid  240 gr.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Olcsóbb megoldás rendszertelen menstruáció/IR esetén
2017-08-28
A rendszertelen ciklus nálam is probléma volt. Nemrég kiderült, hogy ennek egy kis inzulin-rezisztencia lehet az oka. Én is az orvos által ajánlott, drágább Inofolic helyett kezdtem el szedni, és így 30 fölött végre többé-kevésbé pontosan jön a mikulás :D Többen is említettük itt a véleményeknél ezt a hatást, az ismertetőben meg egy szót se írnak róla, igazán belevehetnétek, talán többen vennék.
rendbe jött a menstruációs ciklusom
2017-05-12
Nőgyógyász hatására vettem egy Inozitol tartalmú terméket a gyógyszertárból (Inofolic), ami kb kétszer ennyibe kerül és csak fele annyi mennyiség, mint ez! Amióta szedem a Myo-Inositol-t, rendbe jött a menstruációs ciklusom, szóval számomra ez egy csoda por. :) Pajzsmirigyem is rendbe jött, nem kell már gyógyszert szednem rá...
nem tudom szedni
2017-03-25
Alapvetően hasznos termék, de nem tudom szedni, mert migrénes panaszokat okoz. Többször is megpróbáltam már, gondoltam adok neki esélyt. Nekem is hormonális gondom van, a vércukor ingadozás szédülést okozott, amire teljesen jó volt, de pár nap után elviselhetetlen, semmilyen gyógyszerre nem reagáló migrént okozott. Akivel beszéltem, annak nem volt ilyen gondja, szóval nem egy gyakori tünet.
hatásos termék
2016-05-20
Belgyógyászom javaslatára kezdtem el szedni a ciklusom rendezésének céljából. Előtte 44 napos volt a ciklus, majd amikor elkezdtem szedni, 32 napos lett, azóta ez 29-re csökkent. Mivel olvastam angol nyelvű cikkeket az inositol peteérésre gyakorolt hatását illetően, azt gondolom, hogy mindenképpen ennek a terméknek köszönhetem a javulást. Biztos, hogy újra fogom rendelni. Remélem, ismét elérhető lesz!
Fantasztikus termék! Teljesen rendbe hozta a hormonrendszeremet!
2016-03-03
Fantasztikus termék! Teljesen rendbe hozta a hormonrendszeremet! Egyik ismerősömnek a pajzsmirigyével volt probléma és őt is teljesen rendbe hozta. Kb egy hónap után fejti ki hatását. Nem kell megijedni, ha esetleg pl. a haj zsírosodik, mert amíg helyre nem rázódik az ember, addig tapasztalható.
Hatását javuló labor igazolja
2015-05-29
Belgyógyász-endokrinológus ajánlásával szedem, inzulinrezisztencia miatt. Hatását javuló labor igazolja. Az íze viszont számomra pocsék, hetekig tartott, mire hozzászoktam, engem szaunaolajra emlékeztet, és mivel azt ritkán ajánlják belsőleg :) ki is kívánkozott sokszor...
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet