Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Explosin  9 gr.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Kedvet csinált egy fáradt napon!
2019-07-04
Este mentem aznap edzeni és már elég enervált állapotban voltam, semmi hangulatom nem volt hozzá, de tudtam legbelül menni kell mert kihagytam 5 napot már edzés nélkül és hiányzott, kezdtem csoffadni, biztosan ismerős az érzés mindenkinek! Ára miatt figyeltem fel a termékre, így próbaképpen rendeltem pár tasakot belőle, ami ma meg is érkezett plusz még fehérje glutamin bcaa pakk amit a sikeres kézbesítésért is köszönet shopbuilder! Szóval hozta a koncentrációt, nem bambultam, és durranásban is megfelelő, kedvet csinált egy fáradt napon, ár érték arányban kiváló termék.. legközelebb is!
2019-05-06
Nem vagyok hatalmas koffeinfogyasztó, edzés előttiket is ritkán iszok, mivel anélkül is teljesen jól felpörgetem magam hidegvízzel és ütős zenékkel. Ettől függetlenül tettem egy próbát a termékkel,de nem adott akkora ütést mint sokaknak. Nyilván embere válogatja, ebben biztos vagyok. Az íze egyébként korrekt, csomómentesen könnyedén elkeverhető.
2019-02-01
Jót edzettem tőle! Nem pörget túl,de mégis pluszt adott ami nekem bőven elég!
Ajánlott. Jó cucc.
2018-09-19
Alkalmanként szoktam csak inni. Ritkán. Kb hetente 1-2 szer. Ha másnap meló van, akkor nem. Ugyanis este 20:30 fele kezdem az edzést. Reggel meg kelés..Jó lenne nem forgolódni éjjel. :) Mikor nincs másnap meló, vagy nem kelek korán, akkor fogyasztom. Hatása jó, kellően bedurrant, pörget. Mondjuk nem a teljes zacskót szoktam meginni. Max: 3-4 grammnál többet nem veszek be. Szerintem ennyi elég. Felesleges a teljes zacskót meginni. Legalábbis nekem a kevesebb mennyiség is bevált. Íze jó, bár lehetne belőle több fajta. :)
Érezhető hatás
2018-06-08
Jó cucc, egész jól bedurrantam tőle, kitolja a fáradtságot is. Egy 1 órás edzést keményen végig lehet csinálni vele
Nagyon gyenge!!
2018-04-12
Szamomra nagy csalodas! Probaltam ehgyomorra is, minimalisan kitolta a faradtsagot de valamiert sokal tobbet vartam tolle. Oldodasaval es izevel nincs gond. Nalam eddig a pow3rd a nyero, nem durran szet az agyam tolle!!
Sajnos nekem nem vált be
2018-03-29
Ki szerettem volna próbálni, az Explosin termékét, mert minden nap reggel megyek az edző terembe, és akkor még elég tompa vagyok, gondoltam jól esne valami, amitől tudnék pörögni is, hogy a maximális teljesítményt tudjam hozni. De sajnos ez ennél nem vált be. :/ Az íze nagyon finom, de hatása nincs. Bárhogy keverem, 250-200ml vízben, sehogy se akar hatni. Egyedül a N1 shot volt, ami nagy hatással volt rám.
Tökéletes
2018-02-16
Nekem nagyon bejön. Durrant, energizál, sokkal jobb az edzés tőle.
Semleges
2018-01-30
Nekem nem vált be sajnos, pedig valamiért bíztam a termékben. Ez ne vegye kedveteket, ugye mindenkinek más a szervezete, lehet neked éppen ez lesz a csodaszer. Ízre okés, oldódása kicsit rossz, de semmi vészes dologra nem kell számítani. Árban körülbelül a többi szintjén mozog. Egy próbát mindenképp megér.
Jo
2017-12-17
Csak ajálani tudom
Nekem bejön.
2017-10-26
Próbáltam néhány másikat is de valahogy nekem erre reagál a szervezetem a legjobban. Nem érzek semmi különöset tőle csak egyszerűen nem tudok leállni az edzéssel mindig rá kell húznom egy-két sorozatot, ami azért nem olyan nagy probléma :) Csak akkor szedem amikor semmi kedvem az edzéshez. Két hónapja használom úgy 6-8 adagot vettem be idáig és mindig átsegített a holtponton. Szuper csak ajánlani tudom.
Nem egy Superhero de jó
2017-07-02
Sziasztok! Árát tekintve szerintem megéri. Nem pörgetett túl, adott egy kis löketet 70perces edzés alatt végig.
Tökéletes összetétel!
2017-06-13
Sok edzés előttit próbáltam már, mivel nem bírom az agyon koffenizott cuccokat így általában felezni szoktam mindent, szóval olyanokat kerestem ami olyan 100-120 mg koffeines tartományba esett (féltem többet benyomni így is gyorsabban ver a szívem a pajzsmirigy túlműködésem miatt amire még pont ez az hogy szedek is egy gyógyszert ami lentebb viszi a szívverésem, szerintem tök feleslegesen szedem na mind1...)). Mivel itt a felére csökkennek az arginin és citrulin és midnen más adagjai igy kezdetben + arginint vittem be mellé (később Arginin + citrulint). Eljött az Explosinra a sor hogy ki próbáljam fele be plusz arginin mellé ahogy a többinél és ez az össze tétel az ami nekem a legjobban ütött. Maximális koncentráció brutális be durranással és nem beszélve arról hogy a fáradságot is ez tolta ki számomra a legjobban, Próbáltam azokat a termékeket amibe a beta alanine volt de valahogy nekem mint fáradságot kitoló ható anyag nem jött be. A taurin az ami számomra megfelelő, érdekes hogy a felezés miatt nem sok marad belőle és mégis működik, Koffein mellé még a tyrosin egy szuper jó cucc a kettő együtt jól kiegészitik egymást. Eddig csak egy adagoskat rendeltem mert ennyiért rohadt jó, valószinű be fogok ruházni a teljes dobozra ha csak nem magam fogom külön össze állítani ezeket a hatóanyagokat :P így tudok bármelyik össze tevővel variálni miből mennyit vegyek be :) Összeségében ez a termék számomra nem 5 hanem 6 csillagos (Ui: Egyik alkalommal kiszórtam a felét majd vissza raktam a másikat a zacskóba, le raktam az asztalra 5 perc készülődés után valahogy automatikusan a kukába dobtam :D utána eszembe jutott te jó ég benne van a motyó :D, kiszedtem amiből úgy ránézésre annyi kiborulhatott hogy ment a levesbe az a 25 milligramm koffein (kb), felkúrta az agyam így betoltam a maradékot :D igy kb 200 mg koffeinvolt bennem, hát mit mondjak, szét szedtem a termet utána :D, és nem voltam rosszul a nagyobb adag koffein miatt. Most már tudom eddig elmehetek biztosan, bajom nem lesz tőle :) )
Nem rossz
2017-05-08
Kipróbálásra rendeltem egyet. Hétfő reggeli edzéshez használtam mikor a hétvégén éjszakáztam ezért nem voltam túl kipihent. A fáradtságot elég jól kivette belőlem és jól teljesítettem az edzésen. Ez volt az első edzés előttim, szóval nem tudom mással összehasonlítani. Íze szerintem nem rossz, elég elfogadható, de ugye nem is az íze miatt fogyasztjuk. Összességében én tudom ajánlani.
Beütött...
2017-04-25
Amit vártam tőle, adta... motiváltabb voltam edzés közben, energikusabb... nekem bevált... még tuti veszek.
Nem túl ütős
2017-02-27
Nem nagyon pörget fel. Ad egy kicsi pluszt, de azért nem kell tőle csodákat várni. Az íze lehetne kicsit jobb. Émelyítő kicsit.
Célnak megfelel
2017-02-07
Igyekszem ritkán fogyasztani edzés előttit, ennek ellenére a sok év alatt már nagyon sokat kipróbáltam. Tapasztalataim szerint egyén függő kinek melyik hatásosabb. Magában kicsit felébreszt edzés előtt (késő délután, meló után edzem), koncentráltabb vagyok. Viszont Ami-No Xpressel kombinálva a brutál durranás sem marad el. Megjegyzem az íze tényleg nem a legjobb, de azért vannak sokkal rosszabbak is, nem az ízélmény miatt fogyasztjuk :)
Elég jó
2017-01-21
Fáradságérzetemet jól elmulasztotta éjszakás műszak után. Az íze viszont szerintem hagy némi kívánnivalót maga után...
Csendes játékos
2016-12-24
Mostanában sokféke edzés előtti "csodaszert" próbáltam - csak úgy miért ne - ezt a "csendben teszi a dolgát" kategóriába sorolnám. Nem ütött nagyot, az elején kicsit bepörgetett, a termet nem szedtem szét, de érezhető volt végig a hatása, intenzívebb volt az edzés. Szerintem ez egy jó termék, de rendszeres használatra nem ezt választanám.
Fáradhatatlan
2016-11-11
Egy kis pluszt adott az edzés végére de a fáradtság küszöböt rendesen kitolta. Az íze se rossz.
Not explosive
2016-08-25
Nem túlzottan volt hatásos, talán adott egy pici pluszt és bedurranást de semmi extrém. Íz: Az illata elég kellemes gyümölcsös, elkeverve van egy kis fura mellékíze de egyébként simán iható italt kapunk egy jó adag argininnel és 225mg koffeinnel és egyéb extrákkal. Emberfüggő, próba szerencse erejéig érdemes bevetni egy két tasakkal, nem megy kárba.
Finom, hatásos!
2016-07-31
Az íze teljesen jó, edzés közben pedig rendesen teszi a dolgát.
Íze elmegy, a hatása OK
2016-04-29
A hatása elég gyorsan érezhető, én fél zacskót szoktam enni amikor nincs kedvem/erőm edzeni és sokat segít nagyon. Kifejezetten növeli a teljesítőképességet. Az íze nem a legjobb, de iható. Eléggé műanyag, de gyorsan le kell hajtani. De nem is azért isszuk, mert finom....
Tökéletes
2016-03-26
kemény fizikai munka utáni edzéshes nagyon jó. Felpörget, erőt ad. Az edzést maximálisan szinte kifáradás nélkül végig lehet vele csinálni. Csak ajánlani tudom! Kávét, energia italt e mellé szerintem szigorúan tilos inni. A hatása pedig elég sokáig tart, szóval van erő másra is edzés után..
Bejött
2016-02-24
Kipróbálás céljából rendeltem ebből a termékből. Pár bedurrantott kipróbáltam már, azokhoz képest nem veri a szívet, meg nem szúr a bőröm tőle. De viszont elég jól ellátott energiával végig az edzés alatt. Mentálisan jobban segített, mint bedurranásba. Ajánlani tudom, megéri az árát, fogok venni belőle, kár hogy nagyobb kiszerelésbe nincs :/
Félút
2016-02-23
Sziasztok!


Kipróbálás céljából rendeltem a terméket! Az edzés elején elég jól éreztem a hatását, de sajnos mire a közepéhez értem már nem volt meg az a tűz és koncentráció. Útközben valahogy kifogyott a hajtóerő! :) Összeségébe nem rossz a termék, de engem a Hot Blood jobban felpörgetett!
Kitartás mentálisan és fizikálisan is
2016-02-17
Alapvetően nem dobott meg nagyon, nem lettem tőle erőgép, se villám, bár ez azért is lehet, mert elég sok koffeint fogyasztok egyébként is, tehát annak hatására már nem vagyok túl érzékeny. Viszont a kitartásomat, főleg az éberségemet jelentősen meghosszabbította, szinte egyáltalán nem fáradtam le se agyilag, se testileg. Edzés végén is teljesen tiszta volt a tudatom, nem éreztem, hogy összemosódnának a technikák (aikido), vagy nehezemre esne a koordináció, ami máskor a fáradtság miatt gyakori. Fizikálisan is úgy voltam vele, hogy még simán tudnám folytatni 30-60 percig anélkül, hogy különösebben belefáradnék. Nekem bejött, amire nekem kell, arra tökéletes. :)
kiprobáltammár több edzéselőtiformulát ezidáig alegjobb
2016-01-05
mindenkinek ajánlom kiválo mentális fokusz az edzések alatt és bedurranás anyi észrevétel még, hogy ha este edzem akkor éjszaka nehéz elaludni sokáig pőrget még edzés után de ez nem gond mert kárpotol a másnap is érezni az itzmok teltségét és a bedurranást. Jó a kiszerelése bármikor lehet használni amikor egy kis plusz energia kell kurva jó
Meglepő
2015-12-30
Próbaként rendeltem pár darabot, mert nem igazán használok edzés előttiket. Meglepően jó hatása volt, eléggé élénkített, jól bedurrantam és kitolta a fáradtság küszöbömet. Az íze nagyon finom. Rögtön edzés előtt fogyasztottam, mivel hosszabb bemelegítéseket tartok, de pont időben kezdett el hatni. Engem meggyőzött, biztos, hogy fogok még rendelni.
Eddig ez a legjobb
2015-10-06
Próbáltam már 3-4 terméket ebben a kategóriában és eddig ez pörgetett, durrantott be a legjobban. Jobban bírom edzés közben is a terhelést. Tényleg ajánlom mindenkinek. A kreatin helyett más hasznos anyagokat raktak bele. Ha rendesen akarod használni a kreatint akkor annyi nem elég amennyi lenni szokott egy edzés elöttibe, akkor úgy is megveszed a kreát külön...
ajánlott
2015-10-03
Az elvárásokat hozta, alapjában véve egy pow3rd! élményre számítottam, de azt azért felül múlta rendesen (nyilván az arginin miatt). Az íze szerintem kifejezetten jóra sikerült. Nyilván egy Hot Blood szintet már nem hozott, de ezt senki sem várja el tőle. Összességében tetszett, szivesen használnám huzamosabb ideig, mert szerintem 225mg koffein még vállalható kategória hosszútávon is. Nagyobb kiszerelésben kedvezőbb áron tökéletes termék lenne.
Explosin Vélemény
2015-09-26
Rendeltem 2 tasakkal próbaként és el is toltam őket amikor az elsőt elhasználtam eléggé szomorú voltam mert nem igen vettem észre, hogy hatott volna, de akkor nem is edzettem olyan "hú de keményen". Aztán mikor a 2. tasakkal fogyasztottam el az épp egy Bicepszezős napon volt, és végre észleltem az Explosin hatását! Kevésbé fáradtam el az edzés végére, elég rendesen bedurrantott a végére, nagyobb súlyokkal tudtam dolgozni... De ennek ellenére nem mondom, hogy a termék tökéletes! Használtam már jobbat is pl a Scitec-től, de ez se rosz! 4/5 pontot ér nálam a termék!
Nem rossz
2015-08-26
Próbaképpen rendeltem. Íme a tapasztalatok:


1) Csomagolás: Jó színösszeállítás, kellemes összhatás, kíváncsivá tesz, hogy vajon mi van benne.


2) Oldhatóság: nagyon jó, minden nehézség nélkül oldódik, nem maradnak benne csomók.


3) Ízvilág: Igazából se nem rossz, se nem jó. Nekem elég halvány volt az íze. Pedig Johnny még ezt is kiemeli.


4) Hatása: Na ez, ami a lényeg! Nem olyan erős a hatása, mint a Hot Bloodnak, de igazán jót edzettem tőle. Könnyebben nyomtam a súlyokat, és a végén még némi extra gyakorlatra is maradt erőm.


Amit meglepődve vettem észre, hogy az edzés elején kicsit fickóssá is tett. Lehet, hogy más fokozónak is hatásos lenne? Gyanítom ebben a citrulin - arginin párosítás a ludas.
Hatása, nekem semmi.
2015-08-19
Csak kiprobálásra rendeltem, nekem nem hatott semmit, maradok a bevált terméknél Hot/Nit. A csomagolása tetszik.
Nagyot üt!
2015-08-14
Tényleg mindent kipróbáltam már és ez igazán bevált! Tényleg nagyon ütős. Sajnos este próbáltam ki és ettől nagyon hosszúra sikeredett az edzés is, és tovább voltam fent is. Mindenképpen fogok belőle rendelni, mert hatásos. A reklámvideója nagyon bejön, csak így tovább Shop.Builder!
Nagyon jól pörget
2015-07-30
Most a basic pre-workoutot használom, de gondoltam a változatosság kedvért kipróbálom, mivel jókat írtak róla és meg kell mondanom tényleg jó. Az íze finom (bár ez másodlagos) és rendesen pörget is. Elfoglaltság miatt, az edzésrutinomon változtatnom kellett, így féltem, hogy nem lesz olyan intenzív, de sokat segített az explosin. Egyedül azért nem adok 5 csillagot mert bár kora délután edzettem (3 körül) de még hajnali 1:00-kor sem tudtam elaludni, pedig ilyen általában nem szokott előfordulni.
Sajnos ez sem jött be
2015-07-21
Nagy reményekkel rendeltem, olvasva a kommenteket hátha ez végre beválik, de sajnos ez sem "csinált" semmit sem. Nem vagyok koffeinfüggő, de valamiért nem hatnak az edzés előtti bedurrantók, biztos bennem van a hiba... :D Egyébként ízre nem volt olyan rossz, csak értelme nem volt sok...
Nagyon jó!
2015-07-20
Remek termék


Nekem ízlett is


Az oldodása is rendben van, nem vagyok rá szorulva a pörgetőkre, de néha-néha szeretem kiprobálni öket


Jóval űtösebb mint az attack


Nekem valahogy a pow3rd! 2.0 és a Hot Blood 3.0 között mozog az ereje


Még az ára is kedvező!
Majdnem ötös!
2015-07-18
Több edzés előtti bedurrantót próbáltam már. Ez a termék átlagosan jónak számít nálam. Bedurranás, koncentráció erős négyes, az íze elmegy, különösebben nem jó. Nálam eddig a Hot Blood vált be a legjobban illetve a Mutant Pump, ami nem stimuláns. Egy próbát mindenképpen megér, nem vagyunk egyformán érzékenyek a termékekre.
Nagyon jó, de...
2015-07-16
Sokféle edzés előtti pörgetőt kipróbáltam, nem vagyok érzékeny a koffeinre, Hot Blood pl egyáltalán nem üt meg, de ez nagyon bevált, pörgetett egész edzésen, teljesen más érzés így edzeni. Viszont nem nagyon ajánlom a rendszeres szedését, nem csak ennek, más edzés előtti pörgetőnek sem, mert egy idő után csak ezt várom és edzésen kívül egész nap padlót lehetett törölni velem, most hogy leálltam, egész más a világ edzésen kívül.. :) Szóval csak akkor érdemes, ha tényleg mindenek fölött áll az edzés és ez bármit megér számodra.
meglepően jó
2015-06-22
Gondoltam kipróbálom milyen is lehet hát rendeltem egy adagot. Kellően felpörgetett bőven kitartott az edzés végéig, bár este aludni nem nagyon tudtam, de ez legyen a legkevesebb gond. Remélem nagyobb kiszerelésben is elérhető lesz majd mert elég frankó termék és szívesen rendelnék belőle!:)
Legjobb
2015-06-22
Kipróbáltam már elég sok edzés előtti terméket, de ez volt eddig a legjobb. Később kezdtem el fáradni a használata közben, persze a bedurranást is fokozta. Az íze lehetne jobb is egy kicsit, de ittam már rosszabbat is. Összességében szerintem mindenképpen érdemes kipróbálni!
jóóó
2015-06-11
Íze és hatása is tökélestes, könnyen oldódik, finom, egyszerűen nagyszerű :)
Átjött :)
2015-05-21
Szóval...


az edzés előtti bedurrantókkal, teljesítményfokozókkal csak egy baj van: mindenkinek más jön be. Míg valaki esküszik egy adott termékre, az mást meg sem mozgat. Így vagyok ezzel én is. A Nitrox Therapy az egyetlen amitől úgy érzem hogy lebontom a termet amíg edzek, semmi más. Azonban kerestem valamit ami kreatinmentes formula, mert ebben a hónapban megállapodtunk a kis kedvencemmel (monohidrát) hogy szüneteltetjük a kapcsolatunkat, hogy újúlt erővel tudjon megint nagyot ütni rajtam, így esett a választásom a sárga tasakocskákra. Mit mondhatnék... öreg vagyok én már ahhoz hogy nagy várakozásokkal menjek a terembe, legfeljebb nem csalódok. Ráadásul a kreatint elhagyva, taknyosan-betegen a terembe menni - előre borítékolható hogy szar lesz az edzés. Nakéremalássan: betoltam előtte egy adagot az Explosin-ből és egy csomagot a Pure L-Arginin-ből is. Nem bontottam le a termet, de edzettem egy olyat, mintha kutya bajom nem lenne. Nem hörögtem, nem sikítoztam és nem rugdaltam be senkit a lábtológépbe "This is Spartaaa" felkiáltással, hanem egyszerűen edzettem egy fasza egészségeset. Néhány órára teljesen lehozott a takonykórról. Ezt a hónapot így tolom végig, aztán újra jöhet a Nitrox, hogy elénekeljem a Tankcsapda után szabadon: "Istenek erejét érzem végig futni az eremben...."
ajánlom!
2015-05-18
Remek termék, könnyen oldódik, érezhető a hatása, más termékekre érzékeny vagyok, de ez nem ütött ki, és még az íze is jó!
Explosin Vélemény: garantált a bedurranás!
2015-05-17
Explosin egy kitűnő termék a Nutrendtől! Az oldódása jó, és garantált a bedurranás! Ez a kis tasak viszonylag megéri az árát mert bárhová magaddal tudod vinni akárhol elfér! Viszont már kapható nagyobb kiszerelésben is a Explosin ami jobban megéri, mert pénzt spórolsz vele. Csak ajánlani tudom, teljes mértékben teszi a dolgát! Nálam ez a termék 5/5
Kezdőknek, vagy pörgetőkre érzékenyekek
2015-05-12
Rendeltem 15 db-ot. Tudni kell, hogy én stimuláns "függő" vagyok. Nekem a Hot Blood es a Bsn Hyper fx az etalon. De ez sem rossz, nem lettem tőle vadállat edzésen, inkabb hajnalban éreztem a benne lévő koffein hatását, ha reggel edzettem. Most beruházok inkább egy Intra Workout-ba. Ja amúgy árban nem rossz az Explosin a hatásához viszonyítva.
Hatèkony
2015-05-02
Szerintem teszi a dolgát. A változatosság kedvèèrt hetente, változtatom az edzés elötti "beduranto" szereket. Ha használod 2 alkalommal egymás után ezt idd edzès elött, nekem igy vált be a legjobban. Jó termèk, használd bátran.
Jó volt.
2015-04-10
Kellően felpörgetett, ami edzés végéig kitartott. Valószínűleg veszek még belőle.
Legközelebb is rendelek!
2015-04-10
2 tasakot rendeltem, de már bánom, hogy nem többet. Edzés előtt fél órával ittam, megvolt a pörgés, a mentális/fizikális fókusz, bedurranás, energia nem csak a 45 perces edzés alatt, hanem jóval utána is! Pedig épp egy olyan nap használtam, amit végig ásítoztam, részben a kialvatlanság, részben az időjárás miatt (melegedéskor mindig aluszékony, fáradékony vagyok) Ha valaki kreatin mentes komplex edzés előtti formulát szeretne, és jól tolerálja a koffeint, akkor mindenképp ajánlom az Explosint! A hatóanyagok nem csak minimális mennyiségben képviseltetik magukat benne, és még az íze is bejön! (Nekem nagyon, ennél finomabbat nem ittam tasakos "porból", talán csak az eredeti Hot Blood-ot) Hozzá kell tennem, nagy Hot Blood fan voltam, még az 1.0 idejében. Az odavert mindennek, amit valaha is használtam, az én egyéni véleményem szerint. (Sajnos a Hot Bloodot gyakorlatilag "kiherélték", nekem hatásra a 3.0 nem ér az eredeti nyomába. Persze erről nem a gyártó tehet, tudom jól) Jó az új HB is, viszont nem érzek jelentős különbséget közte és az Explosin között, így ebben az árban az Eplosin a nyerő! Szívesen venném nagyobb kiszerelésben is.
erős kategória
2015-04-07
Miután a nitrox therapyt megszoktam (5 adagtól sem ugrottam ki a gatyából), a hot blood sem egy ütős cucc, és próbáltam jó rálátást szerezni az értékesebb hatóanyagokról, ezt mindenképpen kipróbáltam. Kérem szépen teljesen korrekt. mondanom sem kell szét edzettem az agyamat. a fáradtságküszöb a látóhatárban nem volt. citrullin-malát, tyrosin, taurin minden más fokozóhoz képest nagy mennyiségben van benne. egy kis plussz arginin és kreatin elfér hozzá, de az írt összetevőkben simán veri a befutottabb termékeket. ennél csak a big bang lehet ütősebb, nekem ez után biztos az következik. de minden a fejben dől el, úgyhogy lehet hogy 3 ilyentől sem megy ha nem vagy hangulatba, ha meg nyertél a lottón asszem egy kávét sem kell meginni és szétszeded a házat.. summa: erősen ajánlom!!!!
közepes
2015-03-25
Papíron nagyon jó.. ezért picit jobbat vártam! Nem mondom, hogy máskor nem vennék, de nálam a hot blood jobban hat. De egy adagos termékként érdemes kipróbálni! Pl a pow3rnél szerintem nagyságrendekkel jobb! Egy próbát megér azért! 10/7
meglepően jó
2015-03-07
Sokféle edzés előttit próbáltam már, igazából csak próbaképpen rendeltem pár tasakkal belőle, de meglepően jó a hatása. Kellőképpen felpörget, kitolja a fáradtságérzetet. Ízre is kellemes, 250ml-be kevertem, edzés előtt 1 órával ittam meg, kb fél óra elteltével érezhető volt a pörgető hatása. Csak ajánlani tudom, várom a nagy kiszerelést :D
A legjobb
2015-03-03
Már rengeteg edzés előtti bedurrantót kipróbáltam, de még megközelíteni sem tudta egyik sem. 8 óra munka után hullafáradtan keményebbet edzettem vele, mint a Hot Blood-al kipihenten. Scitec-es BCAA-Xpressel tökéletes kombót alkot. Ezután csak ezt fogom használni, ha fáradtan megyek edzeni.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet