Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Multi Senior Profi  30 pak.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Egy erős alap vitaminpakk
2018-01-20
Idősebb rokonnak vettem ajándékba, ízületi problémái voltak, kapott mellé ízületvédőt is. Azért esett erre a választásom, mivel nincs az a kifejezetten gyúrós-vitamin kinézete, így ő is bátrabban beszedte, mert némileg ódzkodik a sport-táplálékkiegészítőktől, s ezt idősekből nehéz kinevelni. Jól teljesített, hasonlóképp, mint a sport pakkja.
#1
2016-12-17
Vitaminokat nem igazán lehet értékelni, "most már az egész családnak neon-zöld a pisije" Mindegyik hasonlót tud. De külön számít, hogy arra is gondolt a cég, hogy 50 fölött is vannak emberek akiknek fontos az egészsége. Mellesleg az ára is jó.
Szuper, mint a kisebb testvérei!
2016-02-13
Már mindent leírtam a kisebb testvéreinél a Vitaking napi multivitamin csomagokról, itt már csak ismételni tudom magam. 50 felettieknek ajánlott összeállítás, én még 8 évvel előtte járok, de nem gondolom, hogy nagyon melléfogok vele, ha már most ezt szedem, főleg, hogy már most is szedek a kisebb tesók mellé pl. Gingkót is. Különben azért vettem ezt, mert ez volt éppen a legjobb áron a három változat közül. Saját tapasztalatom, hogy létfontosságú valamilyen erős vitamincsomagot szedni...
Teljesen megfelelő!
2015-11-22
Maximálisan elégedett vagyok a termékkel, és köszönöm, hogy forgalmazóként Cégetek joggal feltételezi, hogy valaki ötven felett is odafigyel a testére, életmódjára, és szereti a mozgást, a kimerítő edzéseket, mert az szerves része az életének. A Multi Profi Seniorból a napi adagot a hat étkezésre szétosztva veszem be, természetesen reggel lenmagolajjal kezdem a napot az A D E vitaminok miatt. Amikor eleinte délben vettem be, akkor az úgy kicsit soknak tűnt a gyomromnak – a savasságra gondolok. A csomag összeállítása teljesen megfelelő számomra, jó választás volt a megvásárlása. Már két hét szedés után is érzem jótékony hatásait: erőt ad a mindennapi terheléshez, és a korábbinál is jobb a közérzetem. Kicsit megkönnyítené a napi szétosztást, ha a Multi Profi Senior ismertetőjénél a honlapotokon ugyanúgy lenne fotó az egyes kapszulákról, tablettákról, hogy melyik mi, mint például az a Builder Paknál van.
Szerintem a leg jobb!
2015-10-13
Kb 30 éve vitaminozok és már igen sokfélét kipróbáltam. Ehhez a családhoz tartozó napi csomagokat szedem hosszú évek óta és nagyon meg vagyok velük elégedve! A test terhelésétől és az évszaktól függ, hogy épp melyiket szedem, de volt hogy a Sport-ot napi kettesével szedtem és mindegy milyen járványveszély van és hányan betegek körülöttem, már évek óta, csak legyintek és megyek edzeni.
Ajánlott! Minőségi termék!
2015-10-05
Magamnak ettől a gyártótól kapható "Multi Sport Profi vitamincsomag"-ot vásároltam, így ezen termékeket már ismerem. Rendkívül pörget, fittnek érzem magam tőle, tehát a szervezetben jól hasznosul. Multi Senior Profi terméket idősebb rokonnak vettem, műtét utánra, úgy gondolom sikeresen hozzájárul majd felépüléséhez!
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet