Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Chromium Activ  60 tab.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Diétában ajánlott
2016-12-03
Nem vagyok cukorbeteg. Azonban egy erős diétában igencsak jól jön a termék. Nálam pontosan azt az érzést szüntette meg, mikor egy zöldség+ csirke-, vagy pulykamell étkezés után, az ember ellenállhatatlan vágyat érez az édes után. A doboz felétől éreztem azt, hogy ez a vágy teljesen megszűnt, illetve már a kisebb adagok is kielégítőek voltak. A kilók szépen mennek lefelé, a termékből pedig ismét rakok egyet a kosárba!
Édesség igény ellen kiváló
2016-11-22
Én a párommal szedem, hogy csökkentse az édesség iránti igényünket. Nagyon jól bevált. Eredetileg egy másik helyről vásároltam, de ez sokkal jobb árban van.
Remek ár/érték arány!
2016-03-20
B komplex mellett kezdtem el szedni, hogy az azzal meghozott étvágyamat csillapítsa. Napi kettőt már megérzek, úgyhogy hozza az tőle elvárt hatást. A vérem cukor szintjét még nem ellenőriztem menet közben, bár azzal eddig sem volt problémám, úgyhogy szerintem azt a részét kihagyom.
nincs lehetetlen csak tehetetlen
2015-08-26
Páromnak vásárolom (2es tipusú cukorbeteg, már nem sokáig): ) diéta mellett szedi. Rövid időn belül sikerült visszaállítani a cukrát a megfelelő értékre, étvágya csökkent, jelenleg -18kg-al dicsekedhet. Hasonló helyzetű embereknek csak javasolni tudom. Nem csodaszer sok pénzért, hanem egy valóban hatásos mindenki számár megfizethető termék.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet