Kapcsolat

Vásárlói vélemények
MagMax B6  50 tab.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

izomgörcsre
2017-03-18
Páromnak mostanában rendszeresen görcsbe rándult lefekvésnél az egész combizma, neki kerestem valamit. Nem szereti a bogyókat, így nagyon örültem, hogy ilyen magas mennyiségben van magnézium 1 bogyóban. Tapasztalatunk szerint kalciummal és sok vízzel együtt hatásos igazán.
Ezzel lehet magnéziumot bevinni
2017-03-10
A szokásos magnézium oxidot tartalmazó készítményekből a magnézium nemigen szívódik fel (csak kb 4-5%). Ez vagy igaz, vagy nem, de ezért próbáltam ki ezt a terméket. két-három napon belül érezhető volt a különbség, jobban kipihenem magamat, gyorsabban regenerálódok, izomgörcs nuku, a hangulatom is jobb. Magában ez sem túl életképes megoldás, vitamin csomag mellé viszont nekem nagyon hasznosnak bizonyult. A dobozról: nettó 110 mg magnézium a 687mg-ból, B6 vitain 2 mg, B1 vitamin 1,1mg.
Ár/ érték
2016-10-19
Ár / érték arányban nem rossz, de találkoztam már jobb termékekkel is a piacon.
Kedvez? ár, pozitív tapasztalat
2016-04-27
Kedvező ára van, az van benne aminek lennie kell és nagyobb dózisban, nem úgy mint amivel a nagy többség rendelkezik. Nekem pár nap után az erős izomgörcsök megszűntek. Naponta egy vitamin csomag + napi 3 db tabletta Magmax 1 hétig ment, utána napi 1 szemre csökkentettem a magnéziumot és így folytattam a későbbiekben is. Fél éve nincs izomgörcsöm. (Chrone betegség miatt kell a magasabb dózis)
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet