Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Beta-Solar  30 kap.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Jó termék, érdemes kipróbálni.
2019-06-28
Minden más dologgal együtt szedem, 15 napja, eddig jók a tapasztalataim, szerintem ez egy tartós termék lesz a repertoárba. A hosszútávú tapasztalat meg majd megmutatja magát.
Szupi termék
2018-02-04
Én a szoláriumozáshoz vettem, a barnulás elősegítéséhez, az itt olvasott vélemények alapján. Azt tapasztaltam, hogy kb. egy havi adag bevétele után már barnább lett a bőröm. Szoláriumozáskor pedig sokkal barnább tónusú lett a bőrszínem az eddiginél. Szerintem nagyon jó termék, minden benne van, ami a barnuláshoz, az egészséges bőr, bőrszín eléréséhez kell. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Remek a bőrnek
2017-12-26
Fél doboz bevétele után a tapasztalatom az, hogy az eddigi bőrproblémáim jelentősen javultak. Szerintem remek bőrvitamin kiegészítő. Én fehérbőrű vagyok, így a barna bőrszínt nem nyújtja, de nem vagyok fal fehér azóta, úgymond egészségtől kicsattanó bőrszínem van!
Tényleg működik!
2017-10-06
Nálam is a kollégák kérdezték, hogy hol voltam, mert tök jó a színem. Hát hirtelen nem tudtam rá mit mondani. :-) Egyenlőre a nyári kopás nulla (pedig csak kb. 10x voltam strandon), szerintem tavasszal érdemes eleve ezzel kezdeni!
Működik!
2017-06-05
Nem mondom hogy maradéktalanul hittem benne, de egy próbát megért. Egész jó alapszínem van már, azért vettem, mert friss tetoválás miatt egy darabig nem tudok se napozni, se szolizni. Hetek óta az árnyékban élek, mégsem kopik a színem. Sőt, mintha... Engem meggyőzött.
Barnuláshoz kiváló
2016-03-18
Még csak pár napja szedem, de már mondják a környezetben, hogy jobb a színed :D Mint mondhatnék ezek után arra, hogy hozza-e az elvárt hatást?! Szerintem a visszajelzések magukért beszélnek! Kíváncsian várom, hogy milyen lesz ha napozok is majd. Eddig jól teljesít!
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet