Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Energy Gel Professional  60 gr.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

2019-04-29
közel 30 km-es terep és akadályfutó versenyen amikor az utolsó lehelletemmel küzdöttem bedobdam és mintha csodaturmixot ittam volna, megtáltosodtam és meg tudtam húzni az utolsó kilómétereket. Nagyon jó kis termék, legközeleb is venni fogom.
pont jó
2018-08-09
Jó az állaga, jó az íze (persze édes mint a fene, de mégis milyen lenne?) nem fosat, mi kell még? Ja, ha egy kis BCAA is lenne benne, akkor lenne tökéletes.
Szuper és komplex
2018-07-09
Félmaratonon és hétvégi hosszabb futásokon is használom bő vízzel öblítem le. Elég érzékeny gyomrom is jól tolerálja. Szuper energia löket!
Vélemény módosítás
2018-05-06
Adam_d03dc1 néven adtam korábban véleményt módosítom. Nem rossz ez a termék. Valóban van hatása. Bár nem olyan jó mint az Endurosnak és a Carbonsnack de lehet vele menni. a High5-nál vagy a Dextronál vagy a SQUEEZY-nál egyértelműen jobban bejött. A múltkor velem lehetett valami mert most egy 5 órás tréningnél egyáltalaán nem savasodtam és nem is égett tőle a hasam. Az íze nem a legjobb de működik van adja a kellő löketet.
Nem rossz, nem rossz...
2018-05-03
...van ennél jobb energizáló, a narancsos kimondottan émelyítő volt nekem (túl édes, túl fura utóízzel), de a ár-érték arányban szerintem kiváló és a citromos nagyon finom. Nekem a gyomromat sem bántotta, igaz, ritka az a cucc, ami gyomorproblémát okoz nálam :) A hatása is rendben volt, éreztem a plusz löketet elfogyasztása után. Simán ajánlom!
Nem bejövős
2018-04-28
Az hasam kicsit bántja, túl édes és savas lesz tőle a gyomor. Összehasonlítva az EnduroSnack-barral ég és föld az EnduroSnack-bar javára. Az drágább de minden szempontból jobb mint ez a termék. Semmiképp nem ajánlom víz nélkül meginni, kíváncsiságból úgy is kipróbáltam na azt nem kellett volna.
Remek termék
2017-12-21
Balaton körüli biciklitúrához használtam. Kicsit túlvállaltam magam, mert már az első nap nagyon megterhelt, de amikor már alig bírtam, ez a termék 20%-ot visszaadott a teljesítményemhez. Erősen ajánlom hasonló alkalmazásra, futás közben, vagy akár csak ha gyors szénhidrátra van szükséged a nap folyamán, ezt bárhova magaddal viheted.
Eddig ez vált be a leginkább
2017-09-20
Több energiazselét próbáltam már a gyomrom elég érzékeny, nekem a citromos ízű jött be, mert nem szeretem a túlzottan édes ízeket. Futóverseny illetve hosszú futások alkalmával használom, jól hidratál, kitolja a fáradtságot, kellő energiát biztosít. Könnyen fogyasztható, nagyon jó az állaga.
Szuper választás! :)
2017-08-25
Állóképességi sportokhoz remekül alkalmazható termék. Kerékpározás és futás során is biztosítja a kellő energiát! A citromos ízű abszolút kedvenc! :)
Érdekes módon ez tényleg jó
2017-05-05
Sok hülyeségnek be lehet dőlni, de ez az anyag tényleg hidratál. Ajánlom, ötcsillagos.
Jó vétel
2016-08-16
Országúti bringázom, ez a harmadik fajta zselé, amit kipróbáltam és eddig ez tűnik a legjobbnak minden tekintetben. Folyósabb az állaga, könnyebb kiszívni a tartalmát, az íze nem túl tolakodó és pár perc után úgy érzi magát az ember, mintha a lábában 0 km lenne, pedig valójában már rég 100 felett van.
A legjobb hatás
2015-11-25
Teljesítménytúrázó, terepfutó, ultrafutó és ultraterepfutó kategóriákba sorolom magam. Nagyon sok gélt próbáltam már ki, de valahogy ez volt az a termék, ami igazán bevált és éreztem is a hatását, hogy ezért nem csak kidobom a pénzt, hanem meg is éri. 15-20 km-enként veszek be egyet, illetve ha szükséges akkor a nagy emelkedők előtt 15-20 perccel. A narancsosat próbáltam ki először és azt is szedtem jó ideig, viszont túlságosan édes volt már számomra, ezért kipróbáltam a citromosat. A hatás ugyan az, viszont nem édes, nem tömör az íze, még fel is frissít mint egy hideg limonádé nyáron. Csak ajánlani tudom!
Ajánlott
2015-08-26
Félmaraton közben, vagy hosszabb terepfutáson szoktam használni, nálam abszolút nyerő termék. Előttem szóló kollegával egyetértek: megfelel az íze, állaga, praktikus a kupak miatt (bár a tasak lehetne kisebb), gyorsan hat és úgy ahogy azt várod. A kajálás nálam is probléma, ez viszont megoldja a problémát. Csak ajánlani tudom.
Legjobb amit idáig próbáltam
2015-06-29
Hosszabb futásokhoz, túrázásokhoz viszek mindíg magammal ilyet. Ha már kezdem úgy érzezni, hogy már korábban enni kellett volna és kezd elfogyni az erő akkor mindíg ezt nyomom be először, szinte azonnal felszívódik és egyből energiát ad. Az íze melegen sem olyan rossz és kis helyen elfér.
Szuper
2015-06-27
Hosszabb távú terepfutások során viszek magammal egy tasakkal belőle. Félúton szoktam megenni. Jó íze van, felmelegedve sem gáz. Az állaga is jó, bár én utána megiszok egy csomó vizet, mert olyan, mintha valami szirupos hártyával lenne belepve a nyelőcsövem. A gyomromat nem kavarta még eddig fel, ami jó pont. Gyorsan energizál és egész sokáig tart a hatása. Aki hosszúakat fut és képtelen menet közben elrágni az energiaszeletet (mint én is...), akkor ajánlom neki ezeket a géleket. Külön kiemelném, hogy kupakkal visszazárható, ami jó, mert ha nem eszi meg egyszerre az egészet az ember, akkor nem keni magát vagy a ruháit össze a tasakból kiömlő gél.
Jó cucc
2015-06-17
Rövid távú duatlonon használtam ilyet. Nagyon bejött, mellé magna shot-ot ittam és elkerültek a görcsök, de sajnos csak 1 ilyet vittem magammal és az kevésnek bizonyult. Futáshoz kifejezetten ajánlom, mert ez kicsit hígabb és nem olyan édes, hogy összeragad a szád :)
Kiváló cucc!
2015-05-06
Félmaratonon kihúzott a holtpontról, nagyon gyorsan éreztem a hatását. Narancsosat ettem/ittam, tetszett az íze is, és az állaga is.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet