Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Taurine Mega Caps  120 kap.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

jól támogat
2020-01-15
A fáradékonyságot késlelteti, kitartóbban érzem magam tőle. Súlyzós edzés, és futás mellett is érzem a hatását, ami nekem olyan mintha átbillentene egy holtponton. Reggel,és edzés után használom 1-1 kapszulát.
Fontos
2018-03-25
Két kapszula fedezi a szakirodalomban fellelhető napi adagot, nem kell méregetni, mint más por alakú taurin készítményeket. Nem pörgetős, a kitartást növeli, és a kedélyállapotra is jó hatással van.
Hasznos társ
2017-08-04
Ez nem az a termék, amitől felbőszült bikának fogod érezni magad, aki akár a holdat ki birná billenteni a helyéről. Számomra megnövekedett szellemi aktivítás és koncentrációt okoz. Mind edzésen, mind munka közben. Napi 3-4 szemet fogyasztok belőle. Reggel, edzés elött és este. Egy társ a mindennapokban, ami megkönnyíti az életed.
tökéletes, imádom
2017-07-17
Napi két tablettát szedek, egyet rögtön edzés után a fehérjeturmix mellé egyet pedig két étkezés között vagy lefekvés előtt ha máskor elfelejtem bevenni. Szerintem nagyon sokat segít, mióta szedem hétről hétre hozott erőben, persze mellette figyelek a helyes kajálásra. Pihenőnapokon reggel és este szoktam bevenni. Szerintem az alap kiegészítők után ez az egyik olyan cucc amire még érdemes beruházni, mert sokáig elég és nem vészes az ára.
Erőnlét
2017-05-07
Számomra fontos, hogy fitt legyek, azaz testben is legyen valamilyen erőnlétem. Összességében nálam (már) kihat más testrész, nem csak a kezem-lábam erőnlétéhez is... ha érted.
Nélkülözhetetlen
2015-10-08
Súlyzós edzés, futás, egyéb állóképességet javító edzések előtt is használom, nem kimondottan pörget fel, de jobban bírom tőle az edzéseket, és a végére is marad plusz energia. Én szellemi javulást is észleltem (eredetileg emiatt is kezdtem szedni áprilisban). A koncentrációt észrevehetően javította nálam, sőt sokkal jobban emlékszem dolgokra, jobban észben tudom tartani a teendőimet. Azóta nélkülözhetetlen lett.
Azt hiszik pörgető cucc
2015-04-14
Nem árt, ha az ember tisztában van a dolgokkal. Sokan azt hiszik élénkítő, pörgető hatású a taurin, mert "energiaitalokban" is van. Ez édes, de téves. Egy alap amino készítmény, ami kell a mindennapjainkhoz. Most esel hanyatt. Természetben az anyatejben található meg legnagyobb dózisban, szüksége van a babáknak az agyuk normális működéséhez, fejlődéséhez. Páromnak és gyermekünknek vettem egy dobozzal, szoptatás 3. hónapjától kezdte el szedni. Anyukára és babára jó hatással volt. Emelkedett a stressztűrő képesség, az alvás pihentető volt, nemcsak felületes.
2015-01-09
Magyon hasznosnak találom. Én egy taurinhoz egy Brutal Blade kapszulát szedek. Szerintem csökkenti az étvágyat és lelkileg is kedvező hatású. Amióta ezt a kombinációt szedem négy kilót sikerült leadnom abból a tizennégyből amelyet szeretnék.
Egész jó!
2014-09-24
én napi 2 kapszulát szedek reggel és este! Az ára nagyon kedvező! Kreatin mellé szedem kiegészítés kép és szerintem elég jó ez a kombináció! Csak ajánlani tudom!
hatásos
2014-07-09
súlyzós és állóképességi edzések előtt is érdemes bevenni egy adagot (2 kapszula), nem pörget vagy dob fel, de adja a szükséges kis pluszt, nincs mellékhatása, és az ára is kedvező
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet