Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Carbo-NOX  3,5 kg

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Nagyon jó termék!
2017-01-30
Két módon használtam:


- Edzés után, ~50g a fehérjéhez. Ilyenkor az extra arganin jöhetett jól.


- Kerékpározás ~15g a kulacsba. Ilyenkor az ásványi anyag tartalma az igazi extra. Mindkét esetben jól tette a dolgát, folyamatos teljesítménynövekedést tapasztaltam mindegyik területen. Íze nem tolakodó, de mindig valami más is volt hozzá ami miatt csak olyan halványan volt érezhető a narancs íze, vagy csak túl híg oldatokat készíttetem belőle. Fehérjével nekem picit habos lett, ezért edzés vége előtt 20 perccel be szoktam keverni, ezalatt elmúlik a hab része.
tökéletes választás
2016-07-31
nagyon jó minőségű komplex szénhidrát. edzés után iszom kreatinnal, izületvédővel, nagyon kellemes íze van az epresnek, és a citromosnak egyaránt. biztosítja a visszatöltést
Ne keresgélj tovább
2015-05-10
Komplex szénhidrát, "teljesítményfokozókkal". Lassú-, közepes- és gyors felszívódású szénhidrátkészítmény, melyet bátran fogyaszthat edzés előtt, alatt és után, állóképességi és erősportoknál egyaránt. Energiát biztosít, hogy átlépd a komfortzónákat, átsegít a holtpontokon, edzés után visszatölt. Kell ennél több? A citromos íz frissítőleg hat a nagy melegekben, nyálad nem tapad össze tőle, inzuliningadozást nem tapasztaltam. Erősportot űzőknél ajánlanám mellé a Basic Intraworkout, 8:1:1-es BCAA-t.
Meg vagyok vele elégedve
2015-04-10
Alacsony szénhidrát tartalmú diéta mellett a súlyzós edzéseket megelőzően 30 g szoktam fogyasztani. Lendületet ad az egész edzésre. Hígabbra keverem mint az ajánlott. Az adagolás szerinti 50 gram 1 deci vízbe nekem túl édes. Próbáltam már állóképességi sportnál is (kerékpár, triatlon). Akkor 1 liter vízhez 60 g-ot adok és folyamatosan fogyasztom. Ilyen higításban kellemesen semleges az íze.
minőségi szénhidrát
2015-03-10
Nagyon jó minőségű szénhidrát: tökéletes íz, maximális oldódás, teljesen feltölt edzés előtt, és után is. Nem puffaszt, nem viseli meg az emésztést. Ebben a nagyobb kiszerelésben pedig abszolút gazdaságos is, szóval megéri az árát.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet