Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Amok  60 kap.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Semmit nem ér
2018-07-16
Egyszerűen semmire nem jó .. pedig összetétel szerint nem hangzik rosszul , de azt leszámítva amikor ittam egy redbullt és azzal vettem be 3 kapszulat nem éreztem semmit ... mondjuk Igyis épp hogy porogtem ,de önmagában pénz kidobas.
Bevált
2017-01-22
Igazán hozza a tetmék a hozzá fűzött reményeimet. Valóban azt nyújtja amit a gyártó állít. Nekem tényleg kitolta a fáradság érzetemet. Csak ajánlani tudom. Pörgős edzéseket!
Kedvencem
2016-02-24
Kapszulás teljesítményfokozót kerestem a súlyzós edzésekhez, megtaláltam az Amok nevű készítményt. Az Olimp Sport Nutrition márka termékeiben még nem csalódtam, az ára is akciós volt, gondoltam kipróbálom. Mivel 107 kg vagyok a hét elején 3, a hét végén 4 kapszulát szedek be edzés előtt fél órával. Kiváló terméknek tartom. Szombat délután is érdemi edzést tudok véghezvinni akkor is ha előtte az adott héten 50 órát dolgoztam.
Erős cucc!
2015-11-29
Ár-érték arányban nagyon jó pörgető! Én 70 kg-os vagyok. Bunyózok és konditerembe is járok. Mindkettőhöz kiváló. 2 szembe már 300 mg koffein van úgyhogy ez dolgozik rendesen. Volt amikor 3-at is vettem be... hát szét akartam tépni mindent. :D de e fölé már szerintem ne menjetek. Nálam nagyon előjött a koffein vízhajtó hatása, alig győzök inni rá. Késő délután/kora este már nem jó szedni mert nem tudtam rendesen aludni tőle! Éreztem hogy a testem fáradt de mégsem tudok aludni, csak forgolódok.
Nagyon jóó, dee...
2015-11-03
Kapszulás frissítőt kerestem napközbeni magamhoz téritéshez. És így jutottam el Amokhoz az itteni vélemények alapján. Úgy éreztem, hogy ebben nem lehet csalódni. És így is lett!!! Nagy izgalommal bontottam ki a nagyon megkomponált piros halálfejes csomagolást és azonnal a teszteléssel kezdtem mit is tud. :) Be kapod a két kapszulát és 1 percen belül érzed azt a kellemes érzést ami átölel, leveszi a vállaidról a streszt és elindít vagy 1 penge edzés felé vagy csak szerez neked 1 pár spéci fáradság nélküli órát!!! Ezért rendeltem is még két dobozzal. Meg is jött. Csak, hogy már nem a piros dögös dobozban hanem szürkében. Megváltozott összetétellel. Van amiből több lett, de a Tyrosint azt kivették belőle ami nagy hátránya ennek a most már csak majdnem kiváló terméknek... 5-tösre értékeltem volna de így most már csak 1 béna 3-as.
állat leszek tőle :)
2015-09-14
Bekapod a két szemet, és rá max fél órával tényleg érzed az ereidben és az agyadban a pokol tüzét! Edzéshez brutálisan jó! Szoktam boxolni kardióként, olyan kegyetlenül osztom az ütéseket és annyira jól kihozza belőlem azt a hihetetlen gyorsaságot hogy az elképesztő, ráadásul úgy megizzaszt hogy egy rendes Duna folyik le rólam közbe! Csak ajánlani tudom! :)
ár/érték arány
2015-07-26
Nagyszerű ár/érték aránnyal bír a termék, így akcióban meg főleg. Én az éjszakai műszakokban szoktam bedobálni 1-1- szemet belőle és frankón ébren tart, de edzés előtt is hasznos lehet. Pont annyi koffeint tartalmaz, amennyi érezhető löketet ad, de nem fájdítja meg a fejed (az arra érzékenyebbeknél). Egy jól összeállított termék, csak a hatóanyagok, semmi sallang.
Ez oda B.
2015-07-20
Munka után kis motivációnak szedem a délutáni edzésekhez. Egyszem elmegy, hozza amit kell, egyszer próbáltam kettőt (mer miért ne) viszont az sok volt és hajnali 3ig bámultam a plafont. Egyépként nagyon bejött, néha munkában is segít, főleg ennyi pénzért.
Nálam sajnos abszolúte nem vált be
2015-07-07
Nálam sajnos abszolúte nem vált be. nem éreztem semmit illetve kb annyit mintha megittam volna egy kávét. Azzal indítom a napom, lehet a kettő nem kompatibilis? Edzés előtt dobtam be fél órával de szinte semmit nem éreztem, és sajnos nálam semmilyen hatást nem váltott ki. Azért egy próbárt megért...
Nagy hype, csekély hatásfokkal
2015-06-22
Elsőre leszögezném, nem innen rendeltem a termékből, viszont egy hiteles oldalról szereztem be, tehát nem vaterához hasonló helyen vettem :) Csak azért írok így véleményt, mert az adott termék leírásának köze nincs a termék hatékonysági fokához! Az még hagyján, hogy szinte semmilyen bedurranás vagy plusz fókusz esetleg vérbőség fokozás sem tapasztalható, a kapszulák kifejezetten rosszul emészthetőek. Számomra sajnos egyértelműen kidobott pénz kategória, viszont a többi Olimp terméket nem ismerem.
Ennyi pénzért, nem hittem volna, hogy beválik
2015-06-13
Ma volt szerencsém kipróbálni az egyik ismerősömnél a tablettát, épp futni indultunk hosszabb távra, és nem szerettem volna lelassulni vagy netán megállni pihenni, így azt mondta vegyek be, nem fogom megbánni, és ha beválik majd te is veszel magadnak, bevettem és azt kell, hogy mondjam nagyon hatásos volt a futást végig bírtam nem lassultam le és nem is álltam meg a teljesítményem lényegesen javult! Közepes normál tempóban tudtam végig haladni, ez nagyon jó érzés volt!


Ennyi pénzért, nem hittem volna, hogy beválik, de úgy tűnik vannak még olcsó de jó dolgok, és ez az!!!


Csak ajánlani tudom, amint lesz rá pénzem én is beszerzek egyet innen a ShopBuilderről!


Nálam a termék 5/5 pont, nagyon hasznos!
Brutális
2015-06-11
Felgyorsít, a reakcióidőm sokat javul tőle, érzem magamban az erőt.
Nehéz napokon...
2015-06-10
Akkor alkalmazom, amikor fáradt vagyok, nincs kedvem edzeni, mert erre a célra nekem bevált. Nyilván nem lesz tőle az ember egy hét alatt Mr. Olympia, de végig küzdöm becsülettel az edzést akkor is, amikor a legcsekélyebb kedvem sincs hozzá a fáradtság miatt. Tudok normálisan koncentrálni, és nem is fáradok úgy, mint egyébként szoktam. Esti edzéseknél meg van az a hátránya, hogy nem tudok tőle aludni, de ez nem ért meglepetésként...
Nem vált be...
2015-06-01
Súlyzós edzéshez vettem, nálam nem vált be a két kapszula sem, nulla hatás. Éjszaka meló előtt szoktam bevenni egy kapszulát a koffeintartalma miatt csak hogy kopjon :) Ettől függetlenül amire kitalálták küzdősportosoknak lehet, hogy működik.
brutál
2015-05-11
Tökéletes termék küzdősportok szerelmeseinek. Hatásos a koncentrációban, felgyorsít és növeli az állóképességet. Imádom.
2015-05-06
Sziasztok!


Eddig sok edzés előtti energizálót próbáltm (HOT BLOOD, BIG BANG, POW3ERD, Liquid Shock, War Machine). Ezt ma próbáltam ki először. 2 kapszulát vettem be mert 86 kg vagyok. Nem vártam tőle sokat ennyi pénzért de a hatás, azt kell mondjam megdöbbentő volt... Hatalmas bedurranás nem volt, és annyira fel sem pörgetett mint az előbb felsoroltak DE eddig ez a "legkellemesebb" edzés előtti formula. Nem pörgette a szívem mint a többi (ugyan ettől is fokozottan izzadtam, de nem annyira mint pl a BLOOD-tól) és mégis olyan erőt adott és olyan elnyújtottan, hogy majdnem 2 óra edzés után szinte újra tudtam volna kezdeni a teljes edzéstervet, sőt az egész edzés alatt erősebbnek is éreztem magam (szabályosan téptem a súlyokat). Bátran tudom ajánlani... de az tény hogy ezek a szerek teljesen egyénfüggőek, hogy kire hogy hat.
Felturbózott koffein tabletta.
2015-03-24
2+1 akcióban vettem. Az "őrült" mennyiségű koffein mellett a többi összetevő szinte elvész. Sok extrát nem tettem le tőle az asztalra. Arra viszont jó hogy a kevesebb koffeint tartalmazó edzés előtti kiegeket kipótoljam Ezzel. Sosem kávéztam így éjszakás műszakban mikor már állva el tudnék aludni kávé és energiaital helyett beveszek 1-2 szemet ami kicsit magamhoz térít :)
Számomra a legjobb
2015-03-07
AAKG Extreme mellé tolom edzés előtt, sokszor 12 órás éjszakázás után, reggel. A 2 együttes használatával a fáradtság érzet elmúlik, simán végig nyomom a 2 órás intenzív edzést. Nem szaggatom szét tőle a súlyokat, inkább mentálisan pakol oda, de nagyon. :)
Olvass el és dönts!:)
2015-01-12
Nos az én véleményem az amokról:


Még nyáron vettem meg a haveromtól mert nem használta viszont én sem ha pedig igen akkor se használt. Viszont ma nagyon lebetegedtem fáradtabb voltam a szokásosnál egész nap majdnem elaludtam suliban is. Edzeni erőm sem volt. Mondom beveszek egy szemet hátha jobblesz nem vesztek vele semmit. 30perc múlva neki láttam a melledzésemnek. Nos azt kell hogy mondjam a következőket tapasztaltam. Nem mondom hogy könnyebben ment de megtudtam csinálni minden gyakorlatot ahogy kell annyi ismétléssel amennyivel szoktam és elsem fáradtam annyira (minden edzésnél hulla fáradtvagyok). Az edzés után még a koncentrációs képességem is jó volt mivel megtudtam tanulni 5oldalt 1átolvasással.


A termék kifogástalan!! :)
Néha hatott néh nem...
2014-08-28
Hát a hatása elég érdekes és minimális volt. Általában nem éreztem semmit. Nem ajánlom vannak ennél jobb termékek is.
Légkalapács
2014-08-24
Kézbevételkor rögtön feltűnt a nem mindennapi design. Sajnos papír dobozban vannak a kapszulák, de minden OSN cucc ilyen. Kibontáskor látom, hogy nem a megszokott kapszula méretű a kiszerelés, hanem az a tipikus "lógyógyszer". Első alkalommal kicsit túllőttem a célon, mert koffein tablettaként iktattam be. Lenyomtam 1 adag Brutal Nova2 és ebből is 2 kapszulát. 20 percnél elkezdett zsibbadni a fülem, 25-nél már a tarkómon is éreztem ezt, 30 percnél érdekes belső remegésem volt, és a pupillám átvette a hatalmat a szemgolyómon. Szerencsére edzést elkezdve elmúltak ezek a tünetek. A Nova-t elhagyva tökéletes edzés előtti lett. 2-2.5 órás egy edzésem, kitart végig a hatás.


Lefekvés előtt 4-5 órával már nem érdemes bevenni, mert minden lesz, csak alvás nem.
ütős cucc
2014-08-18
falat lehetne vele bontani
A legjobb
2014-07-16
A 2+1-es akcióban vettem. Eddig a legjobb edzés előti amit próbáltam, nem robban le a fejem az őrült vérnyomástól, de tol az edzés végéig, és még mikor már hulla vagyok akkor is van még edzéskedv! És ez is kreatinmentes így ha épp szünetet tart az ember a kreatinban akkor is fogyasztható! Igaziból 6*!
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet