Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Red Style edzőkesztyű  pár

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

2019-11-11
2-3 hete van használatban, az eddigi tapasztalatok pozitívak. Kényelmes és jól illeszkedik a kézfejre, puha anyagokból készült és jól is néz ki. Bár a bal tenyeremnél néhány varrás már elkezdett kibomlani, remélem hosszú ideig velem fog maradni.
bevált
2019-10-19
Heti három-négy edzés mellett két és fél évet bírt derekasan. A csuklópánt felett vált el a varrás, az összes többi része még mindig hibátlan. Nekem bevált, most rendelem a következő párt.
Szuper ár/érték anyányban
2019-07-02
Az első amit rendeltem belőle remekül tette a dolgát, most pár év kihagyás után az anyag elfáradt és elszakadt a csukló részénél. Most rendeltem meg a következő párt, ár/érték arányban a legjobb szerintem. Teszi a dolgát.
vagesz
2018-09-21
Kb 9es kézméretemre az L-es tökéletesen illeszkedik. Nagyon kényelmes és igazán vagányul néz ki :) Meglepő hogy a 1-2kezes talajgyakorlatoknál a széles csukló része egyáltalán nem zavaró. Scitec alap kiegészitőjeként mégis nagyon jó minőségű.
Jó koncepció
2016-12-30
Alapvetően rendben van a kesztyű, ami egyébként hátrány az a gyártási szórás. A második pár már közel sem rendelkezik olyan vastag zselékitöltéssel, mint az első, amely pár gyakorlat esetén, komfortban zavaró lehet. A csuklószorítós megoldás nagyon hasznos.
5 csillagos termék
2016-11-11
Nagyon el van találva. Kényelmes, erős, nem kopik nem bomlik Egyszerűen a legjobb.
Kivàló minőég
2016-08-21
A tenyèrrésze pont annyira párnázott, hogy ne nyomjon a súly. A csukló szorító rèsze nagyon jól tart. Nagy előny, hogy annyira tart, hogy nem kell mellé külön csuklószorító. Jó üzlet volt.
Kiváló kesztyű
2016-01-22
Előtte Mad Max csoklószorítós kesztyűt használtam, ami 3 évig húzta. Ez a Scitec kesztyű ugyancsak tartós darabnak tűnik az elmúlt hetek használata alapján, a varrások nem engednek, kicsit puhább anyagból készült mint az előző, olyan neoprén-szerűnek hat az egész, kellemes anyag, egész tűrhetően szellőzik is. A csuklószorító része kiváló, nagyon szépen tart a dupla tépőzár, kivételesen erősen fog ha úgy kívánja az adott gyakorlat. Csak ajánlani tudom, véleményem szerint nagyon jó ár/érték arányú darab.
Végre egy tartós, megbízható kesztyű
2016-01-21
Lassan egy hónapja használom a kesztyűt és már most biztos vagyok benne, hogy tovább fogja bírni, mint a BioTech-es elődje. A BioTech kesztyűt ilyenkor már kétszer megvarrtam, ezen az sem látszik, hogy használom. Nem kopott, nem nyúlt ki, bár úgy gondolom, ez alapvető elvárás. A csuklószorítós rész is rendesen tartja a csuklót, megbízható, kényelmes viselet. Mindenkinek ajánlom, ezért a pénzért abszolút megérte!
Számomra tökéletes!
2015-11-02
Az előző kesztyűm egy MadMax volt, az nem húzta túl sokáig, így más gyártó termékére gondoltam, hogy kipróbálom. Kis keresgetés után rátaláltam erre a kesztyűre. Júliusban rendeltem meg, azóta használom, nyüstölöm heti 4 alkalommal. Jól tartja a kezem, de ugye ez a jó méretválasztáson is múlik. :D Eddig se szakadás se más problémám nem volt vele. Ár érték arányban nekem most a legjobb. Igaz ez még csak a 2. edzőkesztyűm, de így a pozitív tapasztalatok mellett bátran ajánlom mindenkinek ezt a terméket!
Tökéletes kesztyű
2015-10-20
A régi kesztyűm úgy szakadt le a kezemről. Utána vettem ezt. Nagyon bejött. Nagyon jó a szivacsozás a tenyér részen. És nagyon jól tartja a csuklót is. Jó választás volt. Szerintem ezt is addig fogom használni, amíg le nem szakad a kezemről. Ár/érték arányban is nagyon jó.
Nagyon jó kesztyű
2015-07-10
Nagyon jó, minőségi kesztyű, meg vagyok vele elégedve. A tenyerem szélessége kb. 8,7 cm, és az L méret tökéletes.
Edzéshez már nélkülözhetetlen
2015-02-22
Kifejezetten minőségi strapabíró edzőkesztyű. Rendkívül hasznos a tenyérrészen a szivacsos megerősítés, így még kevésbé alakul ki bőrkeményedés a tenyéren, kényelmesebb fogás biztosítása mellett. A hosszú bandázs a csukló körül biztosítja annak erősebb tartását, mely ezáltal stabilabb fogást segít elő. Olyannyira bejött, hogy már ajándékba is rendeltünk szintén gyúró rokonnak! Az ő véleménye is tükrözi a leírtakat!!!
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet