Kapcsolat

Vásárlói vélemények
SMR Henger 60x15 cm  db

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

Regeneráció
2017-07-20
Két hete használom kb. azóta nincs nap hogy ne hengerezném magam minimum kétszer, edzés előtt és után is. Nem is értem eddig miért nem volt ilyenem, de teljes testet szoktam hengerezni, lassan már tudom mit hogyan kell, iszonyat mennyiségű videót megnéztem a használatáról. Első hetem szenvedés volt vele, annyira fájt mindenem, hogy majd besz*rtam, aztán napról napra egyre kellemesebb lett, olyannyira hogy lassan ki sem tudom hagyni a napomból! Sokkal de sokkal lazább lettem, sokkal kisebb az izomlázam edzések után! Ha bárki kérdezi milyen kiegészítőt használjon ez legyen alap, meghálálja a test!
Az egyik legfontosabb kiegészítő!
2017-05-03
Az egyik, ha nem a legfontosabb kiegészítő! Gurtni, őv, stb helyett ezt ajánlom megvenni elsőként mindenkinek aki súlyzós edzésbe kezd! Hosszú évekig nem is tudtam, hogy létezik és mikor hallottam róla sem gondoltam, hogy ennyire hatásos. Egyszerűen edzés után kötelező. Az egyik hozzászólásban írták, hogy drága, valóban én is töprengtem egy darabig. De az első használat után semmi kétség nem maradt, hogy teljesen megérte az árát! A többi termékhez képest elég hosszú, 100cm, azt hittem, hogy ez túl hosszú, de nem, kell ekkora, hogy rendesen tudd használni. Megfelelően kemény, nem bordázott. Nem is kell, mert az első pár napban így is alig bírtam használni, túl keménynek éreztem. Meg kell szokni, pár hét után megszoktam a használatát, az izmaim is jobban tolerálták és már nem fájt annyira. Edzés végén levezetésnek szoktam ~15percet hengerezni, nyújtani. Fantasztikusan jóleső érzés! Ez után vettem még egy SMR golyót is, mert a hát egyes részeit, vállat sokkal jobban meg lehet azzal masszírozni. Nélkülözhetetlen, mindenkinek ajánlom!
Hasznos
2017-01-14
Sokat gondolkodtam rajta, hogy beszerezzek-e egy ilyet. Megvettem, nem bántam meg. Edzések után, és néha előtte is használom, heti 1-2 alkalommal pedig pihenőnapokon is tartok vele egy rövidebb hengerezést. Ajánlani tudom, jó minőségű termék.
hogy miért nem vettem ilyet előbb....?
2017-01-02
sziasztok! bánom, hogy csak egy Facebook-reklámcikk hozta meg a kedvemet, és nem az ismerőseim előzetes beszámolója, hogy milyen faja dolog is ez a hengerezés! úgy bontja az izomcsomókat, meg a letapadást, hogy a könnyed kicsordul! óvatosan kezdjetek a gyakorlatokba, ez nem olyan ráfekszek azt' végiggurulok, mert baj is lehet belőle! okosan használva egyidő után sokkal kötetlenebb a mozgás, nagyobb szabadsággal az izmok felszabadulása és a csontok (ÓVATOS!!!) helyreroppantása miatt! :) nekem a lapockafájdalmamat és a nyakmerevségemet 5-6 alkalom után teljesen megszűntette egy-egy nyújtó-masszírozó gyakorlatsor!
Csillagos ötös
2016-07-18
Kihagyhatatlan edzés előtt és után is. Ezzel indul a bemelegítés, majd nyújtás előtt ezzel zárul az edzés, abszolút megéri az árát. Jó, hogy nem bordázott, így is eléggé fáj, mikor zúzza szét a csomókat. Nem puha, azt hiszem nem lesz vele deformálódásból eredő probléma. Egyhónap kihagyást követően mentem le edzeni, miután megérkezett a csomag, de szinte izomlázam sem volt. Néha-néha így is becsúszik majd egy masszázs, mert azért az jó meg más az érintés, de a hétköznapokra tökéletes társ.
Nagyon jó.
2016-06-10
Bemelegítés elején, edzés végén este lefekvés előtt reggel felkeléskor, és csak úgy bármikor használom. Kemény, de ez így kell, hogy legyen amikor végzek olyan kellemes érzés árad szét az izmokban. Ajánlom mindenkinek akinek nincs ideje masszázsra. Ezzel bármikor egy, ha nem is olyan hatékony, mint a profi masszőr, de kellemes érzést szeretne elérni.
Szenzációs
2015-10-09
Szerintem ezzel kell kezdeni a gyúrást: venni egy ilyen szivacs hengert és megtanulni hengerezni! Különösen lábazás után van az embernek olyan érzése, mintha lemerevedne a teste, "ragadnának" az izmai, nem jó állni, se ülni, de feküdni sem, néha - rendesen szedett Ca-Mg esetén is - izomgörcs, másnap-harmadnap kínzó izomláz. Na ez ellen vált be nekem ez a henger. Olyan életminőségbeli javulást hozott, hogy nem is értem, miért nem használ mindenki ilyet! Jó széles, ami kezdetben furcsa / zavaró volt, de pont így jó. Elég kemény, de nem túl kemény, nem tapadós, semmi extra nyűge nincs. A szivacshengerezés művelete elég nyögvenyelős, kicsit fájdalmas és szokni kell, de a hatása megfizethetetlen. 10 perc kínlódással eléred, hogy olyan, mintha kicseréltek volna! A regeneráció is gyorsabb, fele / harmada az izomláz. Megérte, szenzációsan jó cucc!
Hihetetlenül hasznos termék minden sportolónak
2015-10-07
Személy szerint eleinte kételkedtem a hengerezésben, de meglepődve tapasztaltam, hogy lábedzések után nincs az a megszokott "alig bírok kikelni az ágyból" szintű izomlázam. Nekem már heti 3x10 perc masszázs is nagyon sokat használt, mindenkinek ajánlom.
Szerintem túl drága ez a henger!
2015-10-02
Szerintem túl drága ez a henger! Ennyi pénzből már vehetünk magunknak fehérjét is vagy akármi mást... Persze biztosan jobb mint az olcsóbb társai és jobb minőségű de azért ennyit nem adnék ezért, persze akinek nagyon sok pénze van és szeretné szórni annak hajrá! Lehet lepontozni.
Jó kemény, ajánlom
2015-07-08
Sokkal tömörebb és keményebb, mint az olcsóbb társai, s ez jó. Kívülről sima, mintázata nincs, de nem is kell, hogy legyen. Keskenyebbet nem érdemes venni, azokkal a hátad nem tudod rendesen masszírozni. Ár-érték arányban szerintem ez a legjobb, s ez alá nem is érdemes menni, ha túl puhát veszel az kidobott pénz.
Kötelező
2015-06-14
Életem egyik legjobb döntése volt megvenni ezt a hengert, kötelező mindenkinek aki egy kicsit is komolyan gondolja az erősportokat, a nyújtás is nagyon fontos, de ezzel ezerszer mélyebben szét lehet dolgozni az izmokat, egy masszázs áráért, és legalább nem is ront el egy idegen semmit. Amiket másutt kani 30cm széles cuccok, pedig max egy csecsemőnek lehetnek jók.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet