Kapcsolat

Vásárlói vélemények
Night Pak  28 pak.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

A műszakozók barátja
2017-01-15
Most próbáltam rá másodszor a termékre. Amikor elsőnek teszteltem semmit nem éreztem, igaz hogy kissé rendszertelenül szedtem. Most úgy alakult hogy, műszakozom, ráadásul 3 nappal 3 pihi, 3 este rendszerben. Mondani sem kell, hogy ez kb emberiségellenes munkarend, így a bioritmusom a béka segge alatt van a sok változástól. Az utóbbi időben kb mindig álmos voltam, fáradt, alulmotivált, azért gonodltam, hogy rápróbálok mégegyszer. Azt kell mondjam, hogy jelen helyzetben maximálisan elégedett vagyok! Az a kevés rendszertelen alvás érezhetően jobban visszatölt amikor ezt beveszem alvás előtt. Hozzá kell tenni, hogy minden nap beszedem, ha kell ha nem, pláne hogy a benne lévő macskagyökér hosszútávon fejt ki hatást nem az első alkalmazást követően azonnal.
Drága
2015-02-18
Ennyi pénzért össze válogat az ember egy bőven ilyen hatásos, ha nem hatásosabb kombót!


Nem azt mondom hogy rossz, de ezt azoknak ajánlom akik a praktikus dolgokat helyezik előtérbe, és nem sajnálják rá a pénzt.
valami olcsóbb fekvés előtti kiegészítő is megteszi szerintem
2014-03-16
Én tesztelésre nyertem ezt a terméket. Jó kis összeállítás. Vannak fontosabb dolgok is szerintem a lefekvés előtti táplálékkiegészítésnél. Ezen kivűl még csak az Animal Pm.-et próbáltam. Ez annál gyengébb termék viszont ami jó benne, hogy aminosavakat tartalmaz így ha nincs pénzem Caseinre, akkor is legalább van éjszakára egy kis amino pótlás. Egyébként érezteti a hatást. A Scitec hozza a várt minőséget a megfizethető áron. Bár egy Gaba vagy valami olcsóbb fekvés előtti kiegészítő is megteszi szerintem.
gyenge
2013-11-11
Nagyon jó a termék ötlete...


... és lenne is értelme legalább 5*aminosav dózisok mellett!!!


mert ez így két harapás csirkemell és egy kanál túró :)
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet