Kapcsolat

Vásárlói vélemények
BCAA Liquid  0,5 lit.

Vissza a termékhez Elmondom a véleményem!

folyékoly forma miatt tetszett
2018-04-23
mindig is szerettem a folyékony termékeket hamarabb felszívódik és hatásos is nekem bevált ez a kis termék edzés közben ittam vitaminnal és hatásos BCAA megvoltam vele elégedve.
Praktikus Bcaa
2016-12-17
Eleinte por állagú Bcaa-kat használtam, mint pl. a Full Force Bcaa, de ez praktikusabb. Bedobod az edző táskádba, és megvan oldva a Bcaa utánpótlás. Még otthon egy kupakkal betolok az arcba, meg edzés előtt egyel, és nyugodtan gyilkolhatom az izmot.
Jó kis amino
2015-04-08
Folyékony BCAA - egyszerűbb bevinni mint a por állagúakat. Ízre nem kell csodákat várni tőle, de azért jobb mint a sima ízesítetlen BCAA porok.
hatásos termék
2015-02-26
Boxolás előtt használom az izomtömeg megvédésére. A tapasztalatom teljesen pozitív, a kemény 1 órás boxedzések ellenére nem vettem észre súlycsökkenést, izomveszteséget.
hatásos és az ára is baráti
2015-02-17
edzés előtt és után használtam de tökéletesen megvagyok vele elégedve ízre kicsit fúrcsa de attól függetlenül hatásos és az ára is baráti még rendelni fogok belőle
Regenerációhoz tökéletes partner.
2014-12-17
A 1000ml-es mellé aptam ezt a fél litert így az ára nagyon baráti. A gyártó szerint:


Alkalmazás: Minőségi regenerációra. Izomtömeg növelésre/védelemre. A jobb izomműködésért. A fáradtságérzet késleltetésére.


Ez szóról szóra igaz, nem marketingduma.


Minden reggel úgy ébredtem, mintha egy kamion átment volna rajtam oda vissza, felülni is alig bírtam az ágyban ébredés után olyan izomfájdalmaim voltak. Edzés előtt fél órával az Attack 2.0 együtt és közvetlenül utána iszom és este lefekvés előtt. Reggel a szedés utáni első reggel ért a meglepetés, mert nem éreztem az izmaim, minden fájdalom megszünk nagyjából olyan érzésem volt, mint annak a nyomoréknak, akinek jézus azt mondta "kellj fel és járj". Egy hátránya van az íze ezen úgy lehet segíteni, hogy nem magában iszod.
Nagyon jó a hatása diéta alatt segít megtartani az izmokat
2014-01-18
Sziasztok. Ajándékba kaptam a fehérje rendelésem mellé. Nagyon jó a hatása diéta alatt segít megtartani az izmokat a kevés szénhidrát bevitel ellenére is. Edzés előtt, edzés után valamint reggel a fehérje turmixomba rakok 40 ml-t így érezhető a hatása. Ízre is jól megy a csokis fehérjémhez enyhén narancsos ízt ad neki. Egy a bajom vele, hogy szerintem nem a leg gazdaságosabb így folyékony formában mert pénz szűkében vagyok ezért valószínű, hogy egy poros változatot fogok választani a jövőben de aki teheti annak mindenképp ajánlom. Üdv Sztyopek.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet