Kapcsolat

Kérdések
100% Casein Complex  5 kg

Vissza a termékhez Én is kérdezek!

Kérdés
2016-10-30
Hello! A véleményeteket kérném arra vonatkozóan, hogy ezt a casein-t lehet-e étkezést kiváltásaként fogyasztani? Munka miatt csak este tudok edzeni. Reggeli 6:30, ebéd 11:30, casein 14:30, kb 17:30-18:30-tól súlyzós edzés, utána egyből iso whey zero+vitargo, aztán 19:30 vacsora. Ez szerintetek optimális beosztás? Előre is köszi a választ!

válasz
2016-11-03
Szia! Így rendben van. Hatékonyabb is lesz az edzésed, ha nem lesz tele a pocak nagyon. Az esti étkezésed tartalamzzon megfelelő mennyiségű és mínőségű szénhidrátot mindenképp.
Kérdés
2016-05-25
Sziasztok! lefekvés előttre, kvázi vacsora helyett szeretnék fehérjét venni, de nem tudok dönteni ez és a Nightpro között. (Ebben kicsit több a CH, viszont gazdaságosabb a kiszerelése. :) ). A célom a testsúlycsökkentés, ezért szénhidrátszegény diétát is csinálok, és edzés után IsoGreat zero sugar zero fat-et iszom. Ehhez kellene kiegészítésként. Előre is köszi a választ!

válasz
2018-02-05
Szia. Ha szigorú a diéta akkor a NightPro jobb választás, de szerintem az emberek 90%-ának a Casein Complex tökéletesen megfelel.
Kérdés
2015-03-25
Hello!

Lefekvés előtti fehérjének a tiszta caseinen kívül még mely fehérjefajták alkalmasak? Ha jól sejtem a vegyes fehérjék igen, de a designer fehérjéket illetően miből tudom megállapítani, hogy melyek?

válasz
2018-02-05
Szia!

Szerintem ne cifrázd, egy tejsavófehérje simán jó erre a célra, akár a 100% Whey Protein Professional.
Kérdés
2014-08-13
azt szeretném kérdezni, hogy egy Micellar Casein és e között a termék között mi a különbség (már ha van:D)? lefekvés előtt melyik a jobb?

válasz
2014-08-13
Szia!

A termék micelláris kazeint tartalmaz (ez jobb minőségű kazein), és kalcium-kazeinátot is. Tehát kvázi egy keverék, nem tisztán micelláris kazein vagy kalcium-kazeinát. Lefekvés előtt mindkét verzió egyformán tökéletes, de a micelláris kazein önmagában jobb minőséget képvisel.
Kérdés
2014-06-03
Szia . Szerinted jó az a kombó , hogy edzés után másfél kanál 100% whey pro , lefekvés előtt másfél kanál Casein komplex? Vagy ez már sok ? (persze a minőségi étkezés mellett). Szabadnapokon ugyanez a kombináció , vagy valamivel kevesebb?

válasz
2014-06-05
Szia!

Jól hangzik, és pihenőnapokon az edzés utáni adagot egy külön étkezésként fogyaszthatnád. Nem túl sok, bár az össz. napi szükséges fehérjemennyiséget Neked kell meghatároznod a paramétereidhez mérten, és ennek függvényében kell eldöntened, hogy mennyi fehérjére van szükséged táplálékkiegészítőből.
Kérdés
2014-01-27
Hello nemrég vettem 5 kilós 100% casein complex-et de nincs konyhai mérlegem és az adagolókanalon nincs mennyiség irva csak 1/2, 3/4 stb.( gondolom ez nem a fehérjéhez szól csak hogy hol a kanál fele stb ) meg tudnád mondani hogy mennyi egy adag? És még annyi hogy az normális hogy ha a doboz kb csak félig van megpakolva fehérjével? Mert ránézésre igy nem tünik 166 adagnak. A választ előre is köszönöm

válasz
2014-01-27
Szia!

Egy csapott adagolókanál kb. 30g, ez egy adag. Teljesen normális, hogy a vödör csak félig van tömve. Ha kétségeid támadnának a valós mennyiséget illetően, inkább mérd le, de szerintem nem fogsz semmilyen eltérést találni.
Kérdés
2014-01-11
Sziasztok, kettő kérdésem volna:
1. a fehérjeporokról azt mondják, hogy vízzel használjuk, mert a tej akadályozza a felszívódást. Ezt úgy kell érteni, hogy lassítja, vagy úgy, hogy konkrétan meggátolja? Mert előbbi esetben egy esti fehérjénél még hasznos is lehetne a tej...
2. edzés után egyértelműen whey, míg lefekvés előtt ez a casein a nyerő. Reggeli fehérjének viszont lehet értelme kombinálni a kettőt? (Azon az elven, hogy hosszú koplalás után hirtelen kell feltölteni magad, de valameddig ki is kéne, hogy tartson.)

Köszi előre is, szép napot!

válasz
2018-02-05
Szia!

1) Lassítja. Tejjel azért nem ajánlom a termék fogyasztását, mert a tej cukortartalmára nem sok szükség van lefekvés előtt; tömegelés alatt esetleg belefér néha-néha, de a cukortartalom egy dolog. Klikk: Miért nem jó a tej?
2) Szerintem simán a tejsavóval jársz a legjobban. Pontosan a gyors felszívódása miatt, utána 2-3 óra múlva eleve következnie kell egy étkezésnek.
Kérdés
2013-11-23
Szia!

Nem vagyok túlzottan kibékülve a rizzsel, ezért kiszeretnék hagyni 1 rizses kaját és kiváltani zabpehellyel. Tennék 100g darált (én darálom) zabpelyhet a reggeli Basic Wheybe is és este is 100g a Casein turmixomba. A zabpehely fogyasztható utolsó étkezéshez is, ha nem zavar reggel a szobámban a szag?

válasz
2013-11-25
Szia. Hát, a kazeinnel betonná fog összeállni, meg hát ne hagyjuk ki a képből a lefekvés előtt elfogyasztott szénhidrátok zsírosító hatását sem... Ezért, és azért is mert az alvás közbeni hormontermelésre sincs valami fényes hatással a lefekvés előtti szénhidrát fogyasztás, inkább nem javaslom, bármennyire bírod is a szagot :D
Kérdés
2013-08-01
Hello diák vagyok , ezért a pénz gyenge pont de amennyire tudok jól eszem.Csak 1 féle fehérjére van pénzem vagy egy casein vagy egy 100%wpp szerinted melyik segíátene többet? köszi

válasz
2018-02-05
Szia!

Én a 100% Whey Protein Professional-re szavazok. A kazein felhasználhatóságát korlátozza a lassú felszívódása, ezt leginkább csak este, lefekvés előtt érdemes használni, edzés utáni használatra pl. teljesen alkalmatlan; míg a 100% Whey Protein Professional a nap bármely szakában alkalmazható.
Kérdés
2013-07-25
az összes casein típusú fehérje ilyen nehezen oldódik vagy csak ez az egy termék?


válasz
2013-07-26
Szia!

A kazeintartalmú fehérjék oldhatósága nagyban függ a hozzáadott folyadék mennyiségétől. Mivel ezek általában sűrűbb, pudingosabb állagú turmixok, és több vizet is simán elbírnak, nem a tejsavónál megszokott mennyiségeket érdemes alkalmazni, ezekből 1-1 adag teljes feloldásához minimum 3dl vízre van szükség. Persze ennél kevesebbel is kivitelezhető, de az szó szerint egy rázósabb mutatvány... a másik, amire érdemes figyelni, hogy lehetőleg ne hideg vízben oldd fel, ebben ugyanis sokkal nehezebben oldódnak a fehérjeporok általánosságban, és nagyobb eséllyel maradnak benne kisebb-nagyobb gambicsok.

Plusz egy tipp: a shaker-ben a szűrő élből kuka. Ha másra nem, arra tökéletesen alkalmas, hogy a rácsok között megtapadjon pár csomó a porból.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet