Kapcsolat

Kérdések
Nitro-Tech Performance Series  1,8 kg

Vissza a termékhez Én is kérdezek!

Kérdés
2013-11-11
Hello.Ez mellé érdemes kreatint szedni?mert ugye adagonként 3 g-ot tartalmaz...nemrég vettem egy ilyet.carb-f el lehet keverni?köszi

válasz
2013-11-12
Szia. Ha a kúraszerű kreatinszedés a célod, akkor igen, érdemes szedni. A mennyiségről: Mennyi kreatin-monohidrátot szedjek?
Edzés után keverheted a Carb-F-fel, sőt, kifejezetten KELL, hogy keverd valami szénhidráttal.
Kérdés
2013-07-08
Sziasztok!
Diétában eddig ISO100-at és Nature's Best Zero Carb-ot használtam edzés utánra. Érdeklődöm, hogy a Nitro-Tech is jó választás-e az előző kettő helyett?
Köszönettel

Zsolt

válasz
2018-02-05
Hát a előző kettő fényévekkel jobb választás véleményem szerint. Akkor már inkább IsoGreat Zero Sugar Zero Fat-re válts, ez képvisel hasonló kategóriát.
Kérdés
2013-06-08
Sziasztok! Kérdésem a következő lenne, hogy melyik étrendkiegészítővel tudok hatásosabb eredményt elérni: Nitro-Tech Performance Series vagy MyoMax Hardcore. Válaszotokat előre is köszönöm!

válasz
2018-02-05
Szia! A két termék teljesen különböző kategóriát képvisel. A Nitro-Tech egy tejsavó koncentrátum-izolátum keverék tejsavó hidrolizátummal, míg a MyoMax Hardcore egy ún. MRP, ami többféle tejfehérjét és tejsavót tartalmaz egy összetett szénhidrátkeverékkel, extra aminosavakkal, többféle kreatinnal, növénykivonatokkal. Ebben a tekintetben a MyoMax egy sokkal komplexebb termék. A kérdés elsősorban az, hogy mi a cél; a Nitro-Tech sokoldalúbban felhasználható, míg a MyoMax elsősorban edzés után, illetve étkezések helyettesítésére, pl. egy komplett reggeli étkezésként használható. Elsősorban az étrendedtől függ, hogy egy proteinnek vagy egy olyan komplex formulának vennéd-e nagyobb hasznát. Az étrendedet nem ismerem, de ha azt feltételezzük, hogy a kaja rendben van, és mindenképpen a két termék közül választanál, akkor inkább menjen a MyoMax edzés után elsősorban, és esetleg reggelire. Egyébként egy nagyobb kiszerelésű tejsavót javasolnék Neked a NitroTech áráért, abból napi több adagot okosan el lehetne osztani. Én őszinte leszek Veled: a Nitro-Tech egy agyonhype-olt termék, mindig is az volt. Nekem felfordult tőle a gyomrom, pedig nagyon kevés dolog van, amit nehezen vesz be (persze ez egyénfüggő, tudom). Ettől függetlenül ez egy jó minőségű fehérje, de létezik rá több alternatíva is. Általános használatra szánt kiváló minőségű tejsavófehérjét találsz bőven itt a Shop-ban, ugyanezért az árért akár ennél jóval nagyobb kiszerelésben/mennyiségben is. Csak egy példa: 100% Whey Protein Professional, ami szintén izolátum-koncentrátum keverék, 2,35kg, 13955Ft. Ehhez veszel pl. egy 1kg-os Whey Great -et (5975Ft; ez egy nagyon jó minőségű koncentrátum), és ott tartasz, hogy van 3,35kg minőségi tejsavód, szemben az 1.8kg-os Nitro-Tech-kel. Papírforma szerint nem azonos minőség a kettő, szerintem viszont nincs jelentős különbség, nem ezen fog múlni a fejlődésed.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet