Kapcsolat

Kérdések
Alga Complex  90 tab.

Vissza a termékhez Én is kérdezek!

Kérdés
2014-12-12
Az első kérdezőnek:
1 tabletta tartalma: Spirulina alga 250 mg, Chlorella alga 250 mg, Búzafű 100 mg, Lucerna levél 100 mg, szabadalommal védett összetétel 140 mg (zellergyökér por, tengerimoszat por, fejeskáposzta por, spenót, gyermekláncfű gyökér por, petrezselyem por, lutein kivonat, likopin kivonat, kelbimbó levél por, feketeretek gyökér por, aloevera por, brokkoli por.) További összetevők: hordozók (mikrokristályos cellulóz, magnézium sztearát), kálcium karbonát, fényezőanyag (sztearinsav), hidroxipropil metilcellulóz, csomósodás gátló (szilicium-dioxid), színezék (titán dioxid), hidroxipropil cellulóz, klorofil, karnuba viasz.

válasz
2014-12-15
Köszönjük szépen a kérdező nevében is! :)
Kérdés
2013-07-31
Igazából az foglalkoztat a Spirulina termékek körében, hogy mely az a Spirulina készítmény, amelyet kimondottan pajzsmirigy betegségre vásárolnak, ajánlanak. Konkrétan alul működésre kellene.

válasz
2013-08-01
Szia!

A Spirulina alapvetően nem ezt a célt szolgálja. Léteznek táplálékkiegészítők, bizonyos növénykivonatok, melyek stimulálhatják a pajzsmirigy működését (pl. guggul), viszont bármilyen ismert eltérés a pajzsmirigy működésében betegség, és elsősorban orvosi segítségre lenne szükség. Ez bonyolultabb és kvázi veszélyesebb annál, mint hogy táplálékkiegészítőkkel kísérletezgessünk. Ezért azt javaslom, mindenek előtt konzultálj egy orvossal, hogy melyek a lehetséges alternatívák, amennyiben nem szeretnél gyógyszert szedni.
Kérdés
2013-02-20
Lehet tudni, hogy pontosan melyik vitaminból mennyit tartalmaz a kapszula? (mg)
Köszi!

válasz
2013-02-21
Sajnos erről nem tudunk információt szolgálni, a neten sem találtam részletese adatokat, hiszen a vitaminok csak felsorolásszerűen vannak meg mindenhol, mármint hogy az algák miket tartalmaznak.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet