Kapcsolat

Kérdések
Zsírégető csomag haladóknak  szett

Vissza a termékhez Én is kérdezek!

Kérdés
2013-08-22
Szia!
184 cm magas, 92 kg,35 éves vagyok. Nagyon lassú az anyagcserém és ezért nagyon hízékony. Jelenleg diétázom és heti 4x edzek este 18-20 óra között. Ez után már csak egy 100% Caseint merek enni. Napközben figyelek, hogy minimális legyen a szénhidrát bevitelem (4x eszem + Casein este), de így is csak 2 kg-ot fogyok egy héten. Jelenleg az Ignixet szedem, és azt szeretném megkérdezni, hogy melyiket jevesolnád, az Ignixet, vagy a Revex-16-ot? Az Ignix mellé is lehet bevenni L-Carnitint és HCA-t? Az segítene?
Köszi

Zsolt

válasz
2018-02-05
Szia!

Edzés után pedig fontos lenne gyorsan pótolni a kulcsfontosságú tápanyagokat. Ha ez nem megoldott, izmot fogsz veszíteni, a zsírtömeged megmarad, végeredményben rosszabb testkompozíció várható ettől az elvtől. Ilyenkor egy dupla adagos tejsavófehérje turmix alap főleg diéta alatt, ehhez érdemes lenne legfeljebb 30g Carb-S-t keverni (az étrendedtől függően). A legjobb az lenne, ha a turmix után legfeljebb egy órával következne még egy szilárd étkezés, legalább egy csirke-zöldség alapú. Mivel estefelé edzel, az Ignix nem a legjobb megoldás, ezt edzés előtt kellene bevenni. A stimulánstartalma miatt problémáid lehetnek az alvással. Viszont ha jól tolerálod a stimulánsokat, a Revex-16 jobb választás, ez erősebb és hatásosabb, az adagokat pedig a nap első felében és koradélután letudhatod. HCA-t nem szükséges egyik mellé sem szedni egyébként, mindkét termék tartalmazza ezt a hatóanyagot. Viszont közvetlenül edzés előtt 3g karnitin (3 kapszula Mega Carni-X) jó kis plusz lenne a Revex-16 mellett.
Kérdés
2013-02-03
Szia!

Szeretném kérdezni , hogy jelenleg 5kg plus fölösleg van rajtam főleg hasi tájékon. Rendes edzés mellett ezek által sikerülni fog leadni? Majd ha végeztem ezekkel , egy középhaladó tömegnövelő csomagot elkezdhetem? vagy előbb tömegeljek még és utána fogjak neki a diétának?

válasz
2013-02-04
Szia! Ha a diéta rendben van, akkor ezek a készítmények segítenek hamarabb és könnyebben előrejutni az úton a cél felé. HA végeztél a diétával, akkor óvatosan hozzá lehet majd fogni a tömegnöveléshez.
Kérdés
2012-08-01
szia engem az erdekelne hogy kell e melle szednem anabolic wheyt? koszi

válasz
2012-08-01
Szia! Nincs rá szükséged, a csomag tartalmazza az Isobest-et, ami még jobb is mint az Anabolic Whey.
Kérdés
2012-05-02
Adipokill és HCA egyszerre is bevehető?

válasz
2012-05-02
Persze!
Kérdés
2012-02-02
Szia!
Szeretnék egy ilyen csomagot rendelni,
de érdekelne, hogy diéta alatt mit javasolnál, e mellé
edzés utáni szénhidrát-visszatöltésre
Köszi

válasz
2012-02-03
Vitargo!
Kérdés
2012-01-19
Helo!
Szeretnélek megkérni arra, h írd le légyszíves, h hogyan is alkalmazzam pontosan ezt a csomagot!
Válaszodat előre is köszönöm!
Helo!

válasz
2012-01-20
Adipokill: reggel és kora délután, étkezés előtt 2x2, vagy ha bírod akkor 2x3 szem, edzéstől függetlenül
Karnitin: edzések (elsősorban aerob) előtt 30 perccel egy adag
HCA-Chitosan: étkezések előtt 20-30 perccel, ha szükséges - diétás ételek előtt kevésbé látom értelmét, de ha elgyengülsz, akkor hasznos lehet.
Isobest: edzések után mindenképpen, de reggel az Adipokill után is szedheted, vagy bármikor a nap folyamán ha nem tudsz elég fehérjét bevinni.
Flax: nap közben étkezések mellé szedj 5 kapszulát.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet