Kapcsolat

Kérdések
DAA Pro  100 kap.

Vissza a termékhez Én is kérdezek!

Kérdés
2017-03-17
Üdv!
Kb 3 hete szedem, a hatása jó volt, felpörgetett, a libidó is megugrott. Viszont pár napja megszűnt minden érezhető hatás. Hozzászokott a szervezetem? Tartsak szünetet a szedésben? 43 éves vagyok.

válasz
2017-03-18
Szia!

Igen. 2-3 hét szünet ajánlott.
Kérdés
2017-03-09
Sziasztok!
Fontos versenyre készülök és megakarom dobni kicsit a teljesítményemet! Idáig az alkalmankénti 2500-as Tribulus testo is sokat segített, de most kicsit erősebb hatást szeretnék. Ha a DAA PRO-t MACATRON-nal párosítom, akkor dobhatok rajta még a 2500-as Tribulussal vagy az már túl sok és/vagy teljesen fölösleges?

válasz
2017-03-10
Szia!

Igen kemény trió lesz ez így, mehet nyugodtan. Ha ez nem dob meg erőben, akkor semmi sem fog... ;)
Kérdés
2016-06-15
Sziasztok!
34 vagyok és edzések mellé kizàrólag fehérjét om.3-at és vitaminokat hasznàlok. Arginint pedig a hàloszobai dolgok fokozàsàra kúraszerűen. Ameddig ez utóbbit szüneteltetem, ezt a terméket vagy inkàbb a komplexebb TGH-t ajànlanàtok, bàr abban ugye van némi arginin...köszönöm!

válasz
2018-02-05
Szia! A TGH egy jóval összetettebb hatékonyabb termék. Ha jól reagálsz a DAA-ra akkor ez a legjobb amit választhatsz. A TGH viszont szinte mindenkinek beválik.
Kérdés
2015-12-24
Szia! Amikor szünetet tartok a DAA val milyen hasonló hatású készítményt szedhetek? A triboostert is próbáltam az is nagyon jó. A kettő váltogatva működőképes? Két ünnep közt lehet rendelni ? köszi a választ :)

válasz
2015-12-28
Szia!

Igen, abszolút, a kettőt lehet egyszerre is szedni, de váltogatni és érdemes.
Kérdés
2015-12-13
Szia! Edzés, és pihenőnapokon hogyan érdemes szedni? Köszi.

válasz
2015-12-14
Szia!

Edzésnapokon felkelés után egyből, illetve edzés előtt 2-2 kapszula, míg pihenőnapokon ébredés után és lefekvés előtt 2-2 kapszula lesz a tuti.
Kérdés
2015-12-09
Szia! 3 hónapig rendszeresen szedtem arginint. Gondoltam most helyette megpróbálom a DAA-t. Szerinted mehet után egyből?
Napi mennyi gr. érdemes belőle napi szinten használni?
Köszi.

válasz
2015-12-10
Szia!

Lazán. Napi 3-4g maximum elegendő megszakítás nélkül egy hónapig, utána érdemes kb. 3-4 hét pihenőt tartani vele.
Kérdés
2015-10-20
Szia!
Itt a válaszokban már olvastam olyat is hogy pihenőnapokon éhgyomorra reggel mind a 3, és olyat is hogy étkezések között 3*1
Melyik a jobb? Éhgyomorra megy még nekem creatin, anadrol kombó is ez mellé

válasz
2015-10-20
Szia!

Mindkét megoldás helyes.
Kérdés
2015-07-30
Tisztelt Shop.Builder!

Lehet butaságot kérdezek, de szeretek tájékozódni, mielőtt vásárolok valamit. Önöket pedig abszolut hitelesnek tartom. :)

Az oldalon található enciklopédiában olvastam az aszpartámnál a következőt: " Az aszpartám 40%-a aszparaginsavvá alakul. Ez ugyancsak egy aminosav, mely magas koncentrációban excitotoxinkánt működik, mely az agyi és idegsejteket károsíthatja, de az aszparaginsav normál esetben a transzporterek nélkül nem tud átjutni a vér-agy gáton. | Az aszparaginsav vérplazma szintjének emelkedése az aszpartám fogyasztás hatására azonban olyan csekély, hogy nem ad okot aggodalomra. "

A kérdésem az lenne, hogy az adagonként 3000 mg aszparginsav szintén ilyen csekélynek mondható?

Illetve az szerepelt még az aszpartámnál, hogy az FDA által támasztott határérték, az aszpartám esetében 50mg / kg naponta, vagyis egy 75 kilós ember esetében 3750 mg. De gondolom itt megintcsak más az aszpartám illetve aszparginsav.

Szóval ezt szeretném kicsit megérteni. :)

Nyilván feltételezem, hogy a Scitec, illetve a többi cég nem ad ki olyan terméket ami káros az egészségre. Csupán érdekel egy hiteles, szakmai vélemény.

Köszönöm eddigi munkájukat.

Tisztelettel: Laciválasz
2018-02-05
Szia!

Ezt én írtam a TGH kapcsán, aminek ugyanez a hatóanyaga:

"Rövid kutatómunka után arra a következtetésre jutottam, hogy az egyszeri 3g-os DAA-dózis nem mindenki számára lehet megfelelő. Számomra legalábbis semmiképpen sem. Én mindig grammonként, a nap folyamán elosztva, étkezésekkel, figyelve a kiemelt szedési időpontokra (ébredés után, edzés előtt, lefekvés előtt) vettem be korábban a DAA-t, így működött. Nem szabad elfelejteni, hogy a DAA neurotranszmitterként is funkcionál, egy NMDA szubsztrát és képes is kötődni az agyban az NMDA-receptorokhoz. Az NMDA nyugtalanságot és függőséget okozó anyagok elhagyása során jelentkező elvonási tünetekhez hasonló szimptómákat okozhat, pusztítja az idegsejteket azok túlstimulációja révén. Kisebb mennyiségben a szervezetbe juttatva ez a jelenség elhanyagolható, a táplálékkiegészítőkben használatos DAA dózis (~1-4g) pedig nem tényező ilyen tekintetben. Azonban nem egyformán reagálunk minden hatóanyagra, és a jelek szerint az egyszeri nagyobb dózisú DAA bevétele nem mindenki számára megfelelően tolerálható. Az én esetem lehet, hogy egyedi volt, de mindenképpen elgondolkodtató mindaz, amit tapasztaltam. Elméletileg egyszeri 10 gramm DAA bevétele sem toxikus, és nem jár semmilyen negatív hatással, azonban számomra a 3g-os dózis sok volt egyszerre, és nagyjából egy hétbe telt, mire megszoktam."
Kérdés
2015-07-14
Sziasztok! Elolvastam a cikketeket a DAA-rol illetve más természetes tesztoszteron fokozókrol...elméletileg ha jol értem azért kel 4 hetes ciklusokban szedni vagyis ajánlatos mert kialakul egy rezisztencia a megemelkedett LH-val szemben. Azt nem értem hogy ha befejezzük a szedését akkor visszaáll a normális LH termelés, csak ha a magasabbhoz vannak szokva a herék akkor a normális LH nem fogja kiváltani a kellő hatást. Tudom a DAA nemcsak az LH-ra hat, de azt is megemeli. Erről tudnátok mondani valamit, hogy miért nem okoz utána a normális LH mennyiség kisebb tesztoszteron termelést? Köszönöm a választ!

válasz
2015-07-15
Szia!

Azért nem okoz, mert nem gyakorol a DAA szupresszív hatást rá, nem nyomja el, csupán megemeli. Minden szimplán visszaáll a régire, illetve kórosan alacsony hormonszintek esetén segíthet stabilizálni azt.
Kérdés
2015-06-01
Szervusztok! 27 éves vagyok, élsport mellett elég stresszes életet élek és elsősorban nemi vágy fokozására másodsorban folyamatos erőnlét megtartására keresnék alkalmas kiegészítő(kombót).
DAA Pro, DAA Ultra és Steel Rocket között vacilálok. Ti melyiket vagy melyik termékeket ajánlanátok elsősorban?
Köszönöm a választ!

válasz
2018-02-05
Szia!

Szerintem a TGH-val lenne érdemes próbálkoznod, ezt mi is épp teszteljük szerkesztőségen belül, eddig semmilyen tekintetben nem panaszkodhatunk. ;)
Kérdés
2015-05-11
Sziasztok valaki mondja már meg akinek bevált kérem, hogy hogyan is kell szedni hogy hasson.

válasz
2015-05-18
Szia!

Edzésnapokon ébredés után egyből és edzés előtt 2-2 kapszula, míg pihenőnapokon ébredés után és lefekvés előtt 2-2 kapszula a potens dózis.
Kérdés
2015-04-30
39 éves vagyok, 85 kg. Étrend rendben. Edzés után 2 adag iso whey zero+60 g carbox, napi 10g creatin, multi pro+4g c+5g halolaj+nem forte+3 db proenzi3+kurkuma+gyömbér+lecitin+fokhagyma+macskakarom, edzés előtt nitrox therapy+1g carnitin+ginseng+ginko biloba.
Daa pro+macatron+tribulus testo kombót néztem ki magamnak plusszba. Jó lenne a fentiek mellé plusszba? Ja és hogyan szedjem őket? Esetleg az anadrol jobb lenne valamelyik helyett?

válasz
2018-02-05
Szia!

Hibátlan! A DAA Pro-ból 2 kapszulát kellene bevenni ébredés után, és edzés előtt, pihenőnapokon az edzés előtti adagot lefekvés előtt ajánlott bevenni. A Tribulus Testo 2500 szedése ugyanígy történjen, 2-2 tablettával. A Macatron-t a gyártó ajánlása szerint alkalmazd.
Kérdés
2015-04-28
Sziasztok!
34 éves pánikbeteg fickó vagyok.. Gyógyszerekkel (xanax, velaxin) tudok rendes életet élni ami elég hajtós (munka + edzés -hétvégén fősuli + család két gyerek...) Sajnos a szexuális életem egyenlő a nullával, nyilván a stressz és a szedett gyógszerek miatt.. Kérdésem az lenne, hogy ezt a készítményt szedhetem e a leírt szerek mellé, vagy egyáltalán várhatok e valami eredményt a szedésétől.. Amennyiben nem úgy esetleg tudnátok ajánlani valamit? Válaszotokat előre is köszönöm.

válasz
2018-02-05
Szia!

Próbáld ki a Macatron-t, nem fog bekavarni a gyógyszereidnek. A visszajelzések egészen jók vele kapcsolatban!
Kérdés
2015-04-14
Sziasztok!
Ha jól tudom a magas tesztoszteron szint segítségével a vizeletünkben kevesebb lesz a víz, jobban meg tudja kötni, fel tudja dolgozni azt a testünk. Hó végétől ismét kreatin kúrát tartok, érdemes lenne 30 évesen ezzel a kiegészítővel megküldenem a heréket? Ha igen, akkor már most kezdjem el bevinni, hogy addigra elérje a hatását? Ahogy olvastam, itt is érdemes szünetet tartani, úgy javasoljátok szedni, hogy kreatinos, 2 hónapos időszakban, együtt a kettőt, aztán ezzel is 30 nap szünet?

válasz
2018-02-05
Szia!

Egy próbát mindenképpen megér, a DAA nagyon jó dolog. Viszont 1 hónap szedés után érdemes néhány hetet kihagyni, hogy újult erővel fejthesse ki a hatását. Mehet kreatinnal együtt.
Kérdés
2015-02-14
Szia! A tanácsodat kérem, van-e értelme a DAA-nak a Diabolica és Tribooster mellé? Mivel már megvettem, remélem azért van..:)) Milyen módon szednéd Te? Egy ismert testépítő -akinél vettem:)- nagyon dicsérte és este lefekvés előtti négy szem bevételét javasolta. Azt viszont nem kérdeztem, hogy kombinálható e a másik kettővel...olvasmányaim alapján másképpen hat, ezért gondolnám jónak még...
Köszi a Válaszod!

válasz
2015-02-15
Szia!

Hohohohohoogyne lenne! :) Ez így igazán ütős kis kombó! Én nem egyszerre venném be a DAA-t, hanem 2 részre osztanám: 2 kapszulát közvetlenül ébredés után vennék be, és kettőt edzés után. Pihenőnapokon az edzés utáni adagot lefekvés előttre ütemezném.
Kérdés
2015-02-12
Szia. Érdeklődni szeretnék, hogy a reggeli adagot éhgyomorra vegyem be, vagy mindegyiket mindig étkezéssel?
Hogy fejti ki jobban a hatását?

Válaszodat előre is köszönöm.

válasz
2015-02-12
Szia!

Rögtön felkelés után vedd be, akár éhgyomorra.
Kérdés
2015-02-10
Szia.
Olyan kérdésem lenne, hogy olvastam itt a válaszok között olyant is, hogy napi 3x1 az adag, meg hogy 2x2, és hogy akkor pontosabban, hogy is kell szedni? Mikor és mennyit? Köszi előre is a választ.

válasz
2015-02-11
Szia!
3x1 kapszula, reggel felkelés után, egyszer a nap folyamán valamikor, edzésnapokon edzés előtt, és lefekvés előtt 1 kapszula. Mindig étkezésekkel vedd be.
Kérdés
2015-01-13
Szia! 18 éves vagyok és olvastam természetesen az előttem szólókat és a kérdésem az lenne, hogy használna-e nálam a DAA. Olvastam egy oldalon, hogy a kevés alvás, a stressz stb csökkentheti a teszto szintet . Sajnos mindkettő jelen van , a stressz bőven az alvás meg elég kevés. 1 éve edzek teremben ( egesz eletemben sportoltam versenyszerűen ). Étrend rendben van mégsem gondolom, hogy ez a maximum amit kitudnék hozni magamból . DAA+Anadrol kombót használnám a DAA napi 2-3 etkezesek kozott , Anadrol edzés előtt 2, utána 1. Válaszod előre is köszönöm.

válasz
2018-02-05
Szia!

Viszont ne felejtsd el, hogy a korodból adódóan a természetes hormontermelésed az egekben van, nem igazán tudod hová fokozni. Ezek a kiegészítők számodra feleslegesek. Klikk: Szedhetek tribulust és egyéb tesztoszteron fokozókat 18 éves kor alatt? - oké, 18 éves vagy, de a lényeg itt van.

Próbálj ki mást: Diabolica, WOD Crusher Muscle Factor, Mastodon, ezeket ajánlom elsősorban, ha kifejezetten extra kiegészítőt keresel.
Kérdés
2014-12-30
Szia! Kreatin szüneten vagyok. Arra gondoltam 1 hónapig szedem ezt aztán vissza kreatinkúra addig hogy szedjem(mikor,mennyi) a Daa Prot feltöltésben és szinten tartásban ?

válasz
2018-02-05
Szia!

A DAA Pro-nak semmi köze a kreatinhoz. Ez egy tesztoszterontermelést serkentő táplálékkiegészítő, nem kell vele feltölteni, szintentartani sem. Egy hónap szedés után azonban célszerű szünetet tartani vele.
Kérdés
2014-11-27
Szia.
A kérdésem az lenne, hogy enyhe magas vérnyomás mellett ( gyógyszerrel: Lokren 1 tbl/nap kézbentartott) melyik tesztoszteronszint fokozót szabad - véleményed szerint - használni és milyen mértékben?

Válaszodat előre is köszönöm.

válasz
2014-11-27
Szia!

Gyakorlatilag bármelyiket, ezek nem emelik meg a vérnyomásodat, és a gyógyszered hatását sem befolyásolják. A DAA-t jó szívvel ajánlom.
Kérdés
2014-10-07
Szia! A Daa plusz M-stak plusz Tribu 2000 mehet együtt?

válasz
2014-10-08
Szia!

Mint a huzat!
Kérdés
2014-10-02
Sziasztok!

Kérdésem a következő lenne! Daa pro mellé lehet szedni brutal anadrolt? Milyen hatása lenne a két terméknek? Illetve hogyan szedjem?

Üdv.

válasz
2014-10-03
Szia!

Jó ötlet, a két termék nagyon jól kiegészítené egymást, mivel két más hatásmechanizmusú tesztófokozóról van szó.
Kérdés
2014-09-15
Helló! Miből mennyit,mikor?:) Daa pro+Diabolica+Beta alanine( Ezt a kombinációt ti ajánlottátok a vérnyomásom végett,gondolom ez azóta nem változott) ? Up your mass ,gondolom reggel és edzés után,de mennyit?mert ugye 4 kanál egy adag. A vitaminok azok reggel mennek, este casein. Edzés előtt,után marha aminó megy. Véleményt szeretnék kérni és választ a kérdésemre! Köszönöm!

válasz
2018-02-05
Szia!

Bár mindegyiknél ott az ajánlott szedési útmutató, azért... ;)

DAA Pro: 3x1 kapszula, reggel felkelés után, egyszer a nap folyamán valamikor, edzésnapokon edzés előtt, és lefekvés előtt 1 kapszula. Mindig étkezésekkel vedd be.

Diabolica: 2 kapszulát vegyél be reggel az első étkezéseddel, és 2 kapszulát egy esti étkezéssel.

Béta alanin: ebből nappi 4g-ot szedj, 1-2 grammos adagokra bontva. Étkezésekkel vedd be, az edzés időpontjától teljesen függetlenül.
Kérdés
2014-09-04
Hello!
20 éves elmúltam, 177cm, jelenleg 77kg vagyok. 14 hónap edzésmúlttal, beállított tömegnövelő étrenddel ( átlag 200g fehérje, 350-400g CH, 70g zsír, 3000+ kalória) és heti 4 edzéssel volna valami haszna ennek a terméknek? Illetve a DAA potencianövelő hatása megfigyelhető ennyi idősen vagy hanyagolható?
Úgy gondoltam teszek egy próbát, hátha profitálhatok valamelyik téren belőle.
Köszönöm a válaszod!

válasz
2014-09-08
Szia!

Ebben az életkorban szerintem pénzkidobás lenne tesztoszteron fokozóba ölnöd a pénzed. Jó eséllyel még a maximumon van a tesztó szinted, nincs hova optimalizálnod a DAA-val. Potencianövelő hatása persze még így is lehet, amennyiben ez a cél, akkor működhet. De a tény ez: idősebb korodban sokkal többet profitálhatsz majd a DAA használatából.
Kérdés
2014-05-31
Helo!
Tribu 2000-el lehetne kombinàlni? Ha igen,akkor hogyan javaslod?

válasz
2018-02-05
Szia!

Nem csak hogy lehet, érdemes is.

-Tribu 2000: ébredés után 1 tabletta, edzés előtt 1 tabletta, pihenőnapokon az edzés előtti adagot lefekvés előtt vedd be
-DAA Pro: ébredés után 2 kapszula a Tribu 2000-rel, edzés előtt ismét 2 szintén a tibulus-szal. Pihenőnapokon a második adagot lefekvés előtt vedd be.
Kérdés
2014-05-27
Szia! 24 éves vagyok a libidóm hónapok óta a padlón van. Kihalt belőlem a "vadász ösztön. tudnál javasolni egy terméket ami segíthet?
Más: A DAA Pro -val, megvalósítható diéta alatti izomnövekedés?

válasz
2018-02-05
Szia!

Pontosan a DAA Pro-t ajánlom erre a célra, napi legalább 3g-os mennyiséggel számolva. Az izomtömeged megőrzésében a segítségedre lehet, de gyarapodni diéta alatt nem fogsz tudni még akkor sem, ha DAA Pro-t vagy más természetes tesztoszterontermelést fokozó terméket használsz.
Kérdés
2014-04-09
Szia!azt szeretném kérdezni hogy a daa pro mellett van értelme a myo max hardcore használata vagy haggyam el a daa prot addig?köszi!

válasz
2014-04-10
Szia!

Bizony hogy van! Jó kis kombináció. :)
Kérdés
2014-03-10
Szia! Diétában mennyire érvényesül a hatása? Vagy jobb volna tömegnövelésre hagyni? Mennyire jó ötlet HMB-vel kombinálni?

válasz
2018-02-05
Szia!

Diéta és tömegelés idején is egyaránt nagyon hasznos tud lenni a DAA. HMB-vel megfejelve egyenesen tökéletes kombináció egy diétában: antikatabolikus hatás, a tesztoszteronszint természetes fokozása, jobb regeneráció, közvetve tehát több izom... kell ennél több egy diétában? :)
Kérdés
2014-02-25
Ez miben különbözik mint a DAA ULTRA? melyik a jobb?

válasz
2018-02-05
Szia!

Alapvetően tökugyanaz a kettő, a DAA Pro még tartalmaz glicint, cinket, de kapszulánként kevesebb a DAA tartalma. A DAA Ultra tiszta DAA, mást nem tartalmaz.
Kérdés
2014-01-21
Szia!
47 éves leszek márciusban. Igaz, hogy most elkezdtem edzeni is, igaz nem nagy eredmények, inkább az alakom romlásának megállítása a célom.
Nehéz magamnak bevallani, de a tesztoszteron fokozásban elsősorban a férfiúi teljesítőképesség vagy inkább egyáltalán a kedv fokozás érdekelne.
Arra alkalmas ez a szer, hogy növelje a nemi vágyam? Itt érzem, hogy gondjaim lettek. Már nem annyira érdekel és ezzel párhuzamban a magabiztosságom is csökkenőben.
Ilyen célra szedhető ez a kapszula? Ha igen akkor ez vagy inkább a Wianabol? ha meg az edzésre is jó hatása van az hab a tortán.
Esetleges válaszod köszönöm.

válasz
2018-02-05
Szia!

Én erre a célra inkább a Steel Rocket-et ajánlanám, és lefekvés előtt 3g argininnel venném be.
Kérdés
2014-01-09
helo! 22 éves srác vagyok, 4éve edzek kisebb kihagyásokkal, 175cm 80kg, creatine kúra után szeretnék valamit ami segíti továbbra is az erő és izom növelésemet, én a DAA pro-ra vagy a diabolica-ra gondoltam de más tanácsot is elfogadok. és a fehérje,szénhidrát, vitamin nálam nagyjából rendben. Köszi!

válasz
2018-02-05
Szia!

Én inkább a Diabolica-t ajánlom, a DAA Pro használatából 22 évesen nem biztos, hogy túl sokat tudnál profitálni. Esetleg egy Lean Boss elférne még mellé, ezzel jelentősen kitolható az izmaid kifáradása edzés közben, így jobb teljesítményt érhetsz el a használatával.
Kérdés
2014-01-08
Üdv! Én 48 éves vagyok, heti ötször edzek, edzésenként másfél óra. Nem szeretnék "koxolni" mert nem készülök MR. Olimpiára, de valami kellene ami megdobna kicsit. Próbálok rendesen táplálkozni, kiegészítésképp Carnivor Mass-t iszok. Kérdésem az lenne mit javasolsz tesztoszteron szint fokozására, ha úgy érzem kicsit alábbhagyott a lendület? Köszi!

válasz
2018-02-05
Szia!

A DAA Pro-val mindenképpen tennék egy próbát, illetve jó választás még a Steel Rocket. Ezek valamelyikét esetleg megfejelném egy Mega Tribu-X-szel... elsősorban ezeket illetve ezt a kombinációt ajánlom. Vagy ha komplettebb megoldást keresel: HOS.

(tipp: a heti 5 edzés lehet, hogy sok, és kicsit túledzetted magad. Próbáld ki, hogy visszaveszel a lendületből, és 3-4 alkalomra redukálod. Lehet, hogy meg fogsz lepődni :) )
Kérdés
2014-01-05
Üdv!
Azt szeretném megtudni, hogy ez a kapszula az általános erőnlét és a nemi vágy fokozására, teljesítmény növelésére alkalmas e?
44. évemet taposom, rengeteget dolgozok, stresszes életet élek. Nem vagyok testépítő, de rendszeresen mozgok.

válasz
2014-01-06
Szia!

Megfelelő étrend mellett leginkább erre alkalmas, és ebben a korban különösen sokat lehet profitálni a használatából. Sokkal hatékonyabb lehet, mint egy húsz év körüli férfi esetében, akinek a hormontermelése még intenzívebb az életkori adottságoknak megfelelően.
Kérdés
2013-12-07
Üdv.
A kérdésem az lenne hogy, ha éhgyomorra edzek edzés előtt mehet e a két szem és kb másfél két óra múlva a kaja? A másik két szem természetesen lefekvés előtti utolsó étkezéssel.

válasz
2013-12-07
Szia!

Természetesen, gond nélkül. Ez teljesen rendben van így. :)
Kérdés
2013-09-15
Szia!
Érdemes lenne ezt a két terméket kombinálni egymással? : Daa-Pro és Mega Tribu X.
Előre is köszönöm a választ!

válasz
2013-09-15
Szia! Mindeképp. Ez a páros nagyon ütös kombináció !
Kérdés
2013-08-19
Szia!kérdésem az lenne hogy szedjem a daa prot és a t-360 at együtt,reggel 2 szem daa edzés elött,4 szem t-360.este 2 szem daa de pihenő napokon hogy szedjen.

válasz
2018-02-05
Szia!

Pihenőnapokon reggel az első étkezésed előtt vedd be egyszerre mind a 4 kapszula T-360-at, napközben egy étkezéssel 2 kapszula DAA Pro-t, és a másik kettőt pedig közvetlenül lefekvés előtt.
Kérdés
2013-08-11
daa-pro t-360 együtt szedhető?

válasz
2013-08-12
Szia!

Igen, érdemes is a két terméket kombinálni.
Kérdés
2013-08-04
Hello az lenne a kérdésem hogy most fejeztem be egy kreatin kúrát és hogy várjak egy hónapot a daa szedésével vagy mehet nyugodtan,én reggeli közben 2 illetve edzés előtt 2 kapszulára gondoltam választ előre is köszönöm.

válasz
2013-08-05
Szia!

Mehet nyugodtan, két különböző hatásmechanizmusú hatóanyagról van szó, nem kell várni vele. Reggeli előtt nem sokkal vedd be az első adagot, pihenőnapon a másodikat pedig lefekvés előtt közvetlenül.
Kérdés
2013-07-30
Szia!

A Steel Rocket a véleményed szerint a DAA Pro-val vagy a Diabolica-val lenne ütősebb? Tudom, hogy a teszto fokozás szempontjából a DAA-val, de úgy mindent figyelembe véve, átfogóan melyikkel érdemes szedni? Köszi előre is a válaszod!

válasz
2018-02-05
Mivel a Steel Rocket -ben gyakorlatilag benne vannak a DAA hatóanyagai, így a Diabolica -val jobb párost alkotnának.
Kérdés
2013-07-25
Szia,

DAA, King creatine, 100% Milk, BSN Amino-X és Glutamine-sr jó kombináció? Ha igen hogyan érdemes szedni?

Köszi

válasz
2018-02-05
Szia!

Ez egy jó kombináció. Én a következőképpen szedném: bár általános használatra egy tejsavófehérje, pl. 100% Whey Protein Professional alkalmasabb lett volna, de a 100% Milk Complex-et reggeli első étkezésként fogyaszd pl. Zabpehellyel az igényeidnek, céljaidnak megfelelő mennyiségben, illetve edzés után 1,5-2 adaggal gyorsan felszívódó szénhidráttal, pl. Carb-F-el, ezt szintén az igényeidnek megfelelő mennyiségben keverd a fehérjéhez. Lefekvés előtt, illetve a nap folyamán is fogyasztható 1-2 adag, amikor fehérjebevitelre van szükség.

Az Amino-X-et edzés közben kortyolgasd el. A Glutamine-SR-ből 1-2 adag menjen edzés előtt, illetve lefekvés előtt.

DAA Pro: 2 kapszula reggel, 2 edzés előtt. Pihenőnapokon az edzés előtti adagot lefekvés előtt vedd be.
Kérdés
2013-05-15
Szia!
A DAA PRO-t h kell szedni?
Sehol nem talalom, csak annyit h egy adag naponta.
De mennyi az az egy adag, 4 kapszula?
Es mikor vegyem be?

válasz
2013-05-17
1 adag (4 kapszula) DAA PRO kapszula bevétele ajánlott étkezés közben. Alkalmazása kúraszerűen ajánlott, 1-3 hónap leteltével legalább 1 hónap szünet tartása javasolt.
Ez a gyártó hivatalos ajánlása. Én szétszedném 2x2 kapszulára reggel és lefekvés előtt, étkezéssel együtt beszedve.
Kérdés
2013-02-01
Hali! Ez a D-Test nem okoz impotenciát?

válasz
2013-02-04
Szia! Természetesen nem okoz.
Kérdés
2013-01-03
Szia!
Mikor lesz újra rendelhető a D test?

válasz
2013-01-04
Szia! Sajnos a legutóbbi információnk a Scitec-től azt tartalmazta, hogy nem lesz többet ez a termék, megszűnik a gyártása :-(
Kérdés
2012-12-29
18 eves vagyok, eleg ha a feltoltesi idoszakban 3x3-at, a szintentartasi idoszakban 3x1 kapszulat veszek be? 2 etkezes kozott kell szedni?

válasz
2012-12-29
18 évesen nagyjából feleslegesen szeded. Ha mégis szeded akkor kell az adagolásban írt mennyiség. De 18 évesen esélyes, hogy nemigen fogod érezni a hatását.
Kérdés
2012-12-17
Helló!Jó ha úgy szedem a D-testet hogy reggel edzés közben és lefekvés előtt vagy hogy szedjem???

válasz
2012-12-18
Szia! Egy hétig menjen 3x4 kapszula étkezések között, majd utána 3x2 kapszula szintén így.
Kérdés
2012-09-04
Hello.
A D-test,Crea-Bomb,Anabolic Whey mehetnek együtt? Előre is köszi a választ.

válasz
2012-09-05
Szia! Igen, mehetnek együtt.
Kérdés
2012-08-08
Szia! Az a kérdésem, hogy 80 (nyolcvan) éves korban elkezdhetem-e szedni a D-TEST-et,fizikai,szellemi stb. leépülés kitolására.Jelenleg egészséges és erőben vagyok,akiv kertészetem van,így dolgozom.Vérnyomásom 150/6o, gyógyszert nem szedek.Választ köszönöm.

válasz
2012-08-09
Szia! Gratulálunk, hogy ilyen szép korban, ilyen jó erőben vagy! A D-Test valóban segíthet e célban. Kiegészítőleg javasolnék még hozzá egy Tribulus Terrestris kiegészítőt. A kettő együtt nagyszerű lenne a számodra.
Kérdés
2012-07-18
Szia! Kérdésem,az lenne,hogy a kapszulákat szét lehet-e szedni,és a benne levő port folyadékkal meglehet-e inni? valamint,hogy Swolex-el együtt lehet-e szedni?
Köszi

válasz
2012-07-18
Ha az íze nem zavar.... Bár én az ekkora kapszulákat ötösével szedem, szóval nekem ez science fiction, hogy miért van erre szükség :) Lehet őket együtt szedni!
Kérdés
2012-06-26
Hello.
D-test+Testopump+Leanboss+King crewtin mehetnek egyutt?
Koszi. Udv.

válasz
2012-06-26
Igen, mehetnek!
Kérdés
2012-04-10
Szia!

A kérdésem a következő: D-Test és Monster 100 Pack együtt mehet-e? És ha igen kell-e valamelyiket csökkenteni?
Köszönöm!

válasz
2012-04-10
Mehet, egyiket sem kell csökkenteni.
Kérdés
2012-02-16
Helo!
Idén már 40 leszek...
Nekem be jönnek az ilyen kis tuning termékek (nem meglepő módon )
Az a kérdésem,hogy feltöltés után van-e értelme továbbra is 2*6-ot szedni?Azért kérdezem,mert a 2*6-tól marha jól éreztem magamat,minden féle tekintetben dobott rajtam.Mint edzésben,mint a sexben is...
Kösz a választ!

Tamás

válasz
2012-02-16
Felesleges, ekkorra feltöltődsz vele, elég lesz a 6 szem is, nem lesz kisebb a hatás. Egyik sem ;)
Kérdés
2012-02-10
Hello azt lene a kérdésem hogy 16 éves vagyok 85 kg 178 cm magas és 1. ha elkezdeném szedni a D-testet menyi suly jönne fel belőle 2.Lehet-e tőle bajom 3. milyen táplálékkiegészítőt ajánlasz amitől csak száraz izom jönne fel előre is kösz

válasz
2012-02-10
1) KB semmi, fiatal vagy, a te hormonszinted az egekben van, nem tudna rajta turbózni a D-test valami sokat, és nem is javaslom a használatát 18-20 éves kor alatt.
2) Ld az egyes pontot. Ne avatkozz bele fiatalon a hormonháztartásodba még természetes módon SEM.
3) Az izomnövekedés velejárója egy minimális zsírosodás. Nem tudod elkerülni. De alapvetően az alacsonyabb szénhidráttartalmú tömegnövelők jöhetnek szóba, mint pl az Up Your Mass vagy a Volumass 35 Prof.
Kérdés
2012-02-07
mivan ha egy 16 ves kezdi el szedni ?
mert eggyik 16 éves ismerősömnél bevált és elég jól fejlődtek az izmai

válasz
2012-02-08
NE szedje senki 16 évesen. Nem fogod érezni rendesen a hatását, és nem is jó ilyenkor belepiszkálni a hormontermelésbe, még természetes anyagokkal sem.
Kérdés
2012-01-23
Hali! 18 éves vok.Most fogyott el a Jumbo.Nem sokat dobott rajtam, mert elötte nem nagyon kajáltam. A kérdésem az lenne, hogy érdemes lenne-e szednem a D-test-et úgy, hogy nem szedek mellette semmi mást? Ha érdemes, akkor hogy szedjem és mennyit dobna rajtam?

válasz
2012-01-24
Semmiképpen sem érdemes. Egyrészt csak akkor érdemes szedni, ha az alap kiegek és a kaja rendben van, másrészt, 18 évesen még egyébként sem profitálhatsz a szedéséből.
Kérdés
2011-12-30
hali!sokszor írtátok hogy 15 éves gyerekeknek értelmetlen szedni meg ilyenek,de nekem aktív szexuáliséletem van.így is értelmetlen? (15 vagyok)

válasz
2012-01-02
Abszolút értelmetlen, és nem is javasolt. A természetes tesztótermelésed a csúcson pörög, nincs mit tovább emelni rajta. A termék lényege az, hogy később, amikor már csökkent a tesztótermelésed, akkor visszahozd a \"kamasz éveket\".
Kérdés
2011-11-08
Szia 18 éves vagyok.Szedhetem-e a D-Test et?Kaja rendben van es az edzesem is,ha szednem lenne valami mellekhatasa vagy stb.?Koszi elore is

válasz
2011-11-09
szedheted, nem lesz mellékhatása
Kérdés
2011-08-24
hello az 1 adag 1 kapszulát jelent a 2 adag 2 kapszula ? Mer valaki azt monta hogy 1 adag az 4-6 kapszula és msot belekeveretem !

válasz
2011-08-25
Egy adag mérete: 6 kapszula
Kérdés
2011-06-27
Szia!
kúraszerűen kezdeném el szedni a D-Testet.

183cm 28év 94kg. Napi 6-7 megfelelő (szemét nélküli) étkezés.

1. étkezés: kreatin + fehérjeturmix zabpehely + vitaminok
2. étkezés: héjjában sült burgonya + csirkemell
3. étkezés: rizs+csirkemell
4. fehérjeturmix (+zabpehely)
ezután 1,5 óra mulva: edzés
5.edzést követően kreatin + fehérjeturmix + szőlőcukor+ halolaj

6. étkezés: rizs + csirkemell paradicsom
7. étkezés: fehérjeturmix v. zsírszegény túró

Kérdésem: mikor szedjem, hova illesszem be a D-Test szedését, feltöltési szakaszban a 2 adagot,
illetve feltöltési szakasz után a napi 1 adagot. Köszönöm

válasz
2011-06-27
szedd be a két adagod délelőtt és délután két étkezés között. Amikor egy adag van már csak, én azt valamikor az utolsó két étkezésem között szedném be.
Kérdés
2011-05-30
Hello! Már 20 éves vagyok, 165 cm körűli! Arra lennék kíváncsi, hogy ez a termék, hatással lesz-e a testmagasságomra, ha multivitaminokkal szedem és rendszeresen táplálkozom? Köszi!

válasz
2011-05-30
nincs semmilyen olyan táplálék-kiegészítő, amely hatással lenne a magasságodra
Kérdés
2011-03-19
Szia!
Azt szeretném kérdezni hogy ez így jó-e?
Reggel:Glutamine-SR+1dbBrutalBlade+2db D-test+100%Fehérje turmix
Délbe:100%Fehérje+2dbD-Test
Edz.előtt:Glutamine+2dbBlade
Edz.után:Glutamine-SR
Este:Glutamine+1dbBlade+2dbD-Test+100%Fehérje

válasz
2011-03-19
Edzés után lenne a legfontosabb a fehérje! Egyébként rendben van.
Kérdés
2011-01-22
Hello érdekelne hogy miben külömbözik vagy nem a testopumptol? Ez jobb vagy a testo ? Egyébként 39 éves vagyok ha ez fontos volna a válaszhoz.Elöre is köszönöm a választ.

válasz
2011-01-24
Ebben nincs semmi stimuláns, és alapvetően teljesen más hatóanyagokat tartalmaz. Ez talán a fejlettebb formula, de nem tudom, ez a gyakorlatban mennyire okoz érezhető különbséget - talán az első vásárlói vélemények majd közelebb visznek a megoldáshoz. De mivel friss a termék, ehhez kell egy-két hónap, hogy kiderüljön, mit is tud... Papíron ennek jobbnak kellene lennie, de a papír és a gyakorlat - mint tudjuk - az két különböző dolog.
Kérdés
2011-01-21
Hello! 16 éves vagyok szerinted melyik jobb tömegnöveléshez ez vagy az anabolik pak? A kaja rendben van tudom h ezek nagyon extrák de akkor is lécci monnd el melyik a jobb termék! Köszi

válasz
2011-01-24
16 évesen én egyiket sem javaslom még. Teljesen felesleges ilyen fiatalon mindkettő. Inkább egy tömegnövelőt vegyél - hidd el, jobban jársz, anyagilag és hatását tekintve egyaránt.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet