Kapcsolat

Kérdések
Whey Protein Complex 100%  2,27 kg

Vissza a termékhez Én is kérdezek!

Kérdés
2015-11-29
Szia ez a termék zabpehellyel keverve alkalmas lenne egy reggeli étkezés kiváltására , reggel 3:50-kor kellek és 4:30-kor megy a buszom melóba , ilyen korán nincs időm kajálni meg nem is nagyon tudok . 9-kor tudok magamhoz venni szilárd ételt . erre az időszakára kéne valami jó fehérje

válasz
2018-02-05
Szia!

Abszolút alkalmas erre a célra. Akár így: zabpelyhes fehérjeturmix
Kérdés
2015-05-21
Tiszteletem!
A mai napon érkezett meg hozzám ez a termék. Próbáltam rákeresni, hogy hány grammos egy mérőkanálnyi adag és azt találtam a gyártó honlapján, hogy 4 merőkanál felel meg 1 adagnak (azaz 35 grammnak). Ki is mértem, de nagyon soknak tűnt így hát kimértem az előző fehérjém mérőkanalával is(YE nutrition whey 80, 1 mérőkanál elvben itt 31 gramm) . Az eredmény az lett hogy majdnem 2szer annyi fehérje volt a shakerben az olimp sport-os mérőkanál használatával, holott elvben kb ugyanannyinak kellett volna lennie mint a YE nutrition-ös mérőkanállal kimért adagnak. Egyszerűen nem értem. Ennyivel lazább szerkezetű lenne ez a fehérje mint az előző? Vagy valahol elírták? Félek hogy hamar felélem és nem lesz hónap végére :/ Előre is köszönöm a segítséget.

válasz
2015-05-22
Szia!

Nem tudom, hogy aktuálisan milyen mérőkanál van a két termékben. egy grammpontos konyhai mérleggel kellene kimérni a port, az a legbiztosabb mindig.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet