Kapcsolat

Kérdések
Niacin  100 tab.

Vissza a termékhez Én is kérdezek!

Kérdés
2014-03-13
Kedves Ügyfélszolgálat!
Eddig a családom nagy megelégedéssel használta a niacint, most egyetlen helyen sincs raktáron. Igaz, hogy vénykötelessé tették? Ha igen, akkor minden országban?
Orvosi felügyelettel nagyon komoly méregtelenítést lehetett vele csinálni, de pl allergiára is kitűnő volt.Sajnálnám, ha átterelnék a gyógyszerekhez.
köszönöm

válasz
2018-02-05
Szia!

Nem hinném, hogy egy vitamint csak úgy vénykötelessé tennének. Nekünk van ilyen: Niacin Caps (B-3) 500 mg. Ezek 500mg-os kapszulák, nem százasak, mint a Puritan's.
Kérdés
2012-03-30
Üdv! Ha szedek mellé ginkgo bilobát, az nem okoz problémát?, mivel mind két szer értágító hatású. A másik mennyire igaz a kedély javító hatása?

válasz
2012-03-30
Nem okoz gondot. Kedélyjavító hatás? Elméletileg a depresszió tüneteit enyhítheti. De nem tudom, a gyakorlatban mennyire érezhető ez a dolog.
Kérdés
2010-07-30
Szia! Ha valaki vérnyomáscsökkentőt szed, az a szer az értágító hatása révén befolyásolhatja a vérnyomáscsökkentő hatását? Mennyi ebből az ajánlott napi mennyiség? Láttam 500 mg-os kiszerelésű készítményt is, az nem sok egy kicsit a jóból? Köszönöm!

válasz
2010-11-09
Az olyan termékek, melyek nem tartalmaznak stimulánsokat, csak értágítókat, csökkenthetik a vérnyomást. A niacin vérnyomáscsökkentőkkel, antibiotikumokkal, statinokkal és más gyógyszerekkel változatos módon kölcsönhatásba lép, kellemetlen, esetenként súlyos tüneteket okozva. Én nem javaslom a szedését ebben az esetben. 500mg már elég sok, de még tolerálható mennyiség - kérdés, hogy szükség van-e rá?
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet