Kapcsolat

Kérdések
Trac  425 gr.

Vissza a termékhez Én is kérdezek!

Kérdés
2011-05-25
Csak izmokat növel, vagy csak szálkásít.Én még nem használtam a terméket, most tanulmányozom a leirásokat.Van olyan ismerősöm, aki-eléggé hihetetlennek hangzik- de azt állítja,hogy miután brutális vérbőséget okoz, a potenciája és a nemi szerve is jelentősen növekedett. Van-e hasonló visszajelzés, vagy csak az ismerősöm nem mondott igazat ? Megköszönöm a választ.

válasz
2011-05-26
a nitrogén oxid fokozó terémkek növelik a vérbőséget a test minden részén, így egy kellemes mellékhatása a szexuális étvágy fokozódása, bár a nemi szerv megnövekedésére nem adok nagy esélyt, ilyen nincs. egyébként tömegelés és szálkásítás idején is alkalmazható, mert védi a száraz izomtömeget és a vérbőséggel fokozza azok tápanyag ellátását.
Kérdés
2008-12-30
Üdv! Pusztán kíváncsiságból, melyik összetevő gátolja a foszfordisztáz 5 (PDE5) enzimet, és mennyi időre blokkolja?

válasz
2010-11-09
No, ennek kicsit utána kellett olvasnom nekem is. A külföldi leírásokban szerepel egy biofolin nevű összetevő, ami a reklámszöveg szerint felelős ezért a hatásért. Sajnos tudományos publikációkat nem találtam az anyagról, ez a MHP által szabadalmazott összetevő, és kizárólag MHP-s termékleírásokban találkoztam vele. Érdekes módon ahol a leírásban említik, ott sem találta meg így ebben a formában leírva az összetevő között - gondolom valamelyik mátrixban van úgymond elrejtve.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet