Kapcsolat

Kérdések
G-Bomb 2.0  25x14 g

Vissza a termékhez Én is kérdezek!

Kérdés
2014-03-12
hello! powert szedek edzés elött azzal együtt lehet alkalmazni?

válasz
2018-02-05
Szia!

Ha Pow3rd! 2.0-ára gondoltál, simán. Össze is keverheted őket.
Kérdés
2014-01-19
hello izomtömegnövelés céljából melyiket válasszam bcaa-xpress amino magic g-bomb vagy amino essentials?

válasz
2018-02-05
Szia!

Ezeket az aminosavakat elsősorban nem tömegnövelés idején szoktuk alkalmazni, hiszen egy tömegnövelő étrend elegendő tápanyagot biztosít, így nem sok szükség van az extra aminosavakra. A felsorolt termékek közül a tiszta BCAA bír azonban a legerősebb anabolikus hatással, ennek fényében én a BCAA-Xpress-t ajánlom, de elsősorban diéta alatt, hiszen az antikatabolikus hatása is ekkor érvényesül igazán.
Kérdés
2013-09-05
Üdv!
Engem csak az érdekelne, hogy ezeket együtt szedhetem e? És ha igen, akkor melyiket mikor érdemes? Illetve ha nem, akkor miért?
Köszönöm előre is! :)

Ginkgo Biloba
Calcium-Magnesium
Monster Pak
Crea-Bomb
G-Bomb 2.0

válasz
2018-02-05
Szia!

Nyugodtan szedheted őket együtt. Reggel az első étkezéssel vedd be a Ginko Biloba-t a kálcium-magnéziumot és egy csomagot a Monster Pak-ból. Edzés előtt kb. 30 perccel szedd be a második csomag Monster Pak-ot és egy adag Gingo Biloba-t. A G-Bomb menjen edzések után és lefekvés előtt, a Crea-Bomb napi adagot pedig oszd szét kb. 5 grammos adagokra és úgy idd meg étkezések előtt elosztva.
Kérdés
2013-02-19
Üdv. Már jó ideje, használom a G-Bomb-ot (1.0) edzés után. Imádom mert nekem az izomlázamat csökkenti. Múlt héten rendeltem az új adagot, de nem figyeltem hogy ez már a 2.0-s verzió. Abban nem kételkedem, hogy ennek a hatása esetleg még jobb mint az előzőé, de problémáim vannak a bevitellel. 3 dl vízben szoktam feloldani egy tasakkal, és míg az előző gond nélkül feloldódott és a végén egy áttetsző ital lett belőle, addig ez az új egy zavaros, számomra rossz ízű löttyé válik, aminek az aljára pár másodperc alatt leül a tasak tartalmának a fele. Én szúrtam el valamit, vagy Ők? Szegedi üzletet felhívtam, és azt mondták hogy a régi már nem kapható. Tudnál ajánlani valamit helyette? Lehet kapszula is. Válaszodat előre is köszönöm.

válasz
2013-02-21
Szia! Igen, az új, 2.0-ás összetételén módosítottak, többféle kötésű glutamine van benne, s másféle ízesítést használnak. Sajnálom, hogy neked nem jön be az új íze, nekünk sem tetszik pl. a Pow3rd új kollekciójának az íze, de hát ez van, le kell nyelnünk a békát, ha használni szeretnénk. A G-Bombnál csak egy hasznosabb Glutamin kiegészítő van, a Glutamine-SR, de az meg jóval drágább. Rosszabbat meg nem szeretnék ajánlani. Az hogy a keverés után leülepszik, ne zavarjon, mert attól még ugyanúgy felszívódik. Ha azonban az ízét nem tudod leküzdeni, akkor próbálj meg váltani a Glutamine-Sr-re, esetleg a Glutanator-ra.
Kérdés
2012-09-06
Sziasztok!

Kis segítséget szeretnék kérni. Volumass35-t edzés utánra tervezem,akkor G-Bomb mikor menjen?Az is edzés után külön vagy Vol.35-tel egyszerre keverve vagy edzés közben?
Segítő választ előre is köszönöm!:)

válasz
2012-09-06
Edzés előtt, valamint szedheted lefekvés előtt is.
Kérdés
2012-07-24
Hello. Lehet helyettesiteni G-Bombbal vagy amino magiccel+turoval a caseint?

válasz
2012-07-25
Szia! teljesen más a kettő. A G-Bomb csak egy aminosav, a casein meg a teljes aminolánc. Túróval azonban lehet, habár a kettőt ötvözni a legjobb (túró+kazein, vagy olyan fehérjepor, ami kazeint is tartalmaz). Az Amno Magic meg nagyon gyorsan a véráramban van, a kazeinnek meg pont az az értelme hogy elnyújtott a szívódása.
Kérdés
2012-07-13
Szia! Egy kis segítséget kérnék, mert rendelnék én ezt a 25x14g-os G-Bomb-ot!
G-Bomb+Brutal Fevert kéne edzéstől estig beosztani valahogy, de hogyan?
Én így gondoltam hogy G-Bomb 1 tasak edzés előtt, 1 tasak lefekvés előtt, Brutal Fever 1 kapszula edzés előtt, 1 kapszula edzés után, 2 pedig lefekvés előtt.
Jó lenne így?

válasz
2012-07-13
A Fever-ből inkább 2-2 kellene, (lefekvés előtt ez esetben nem muszáj), de az elrendezés rendben van. G-Bombot edzés után innám, míg a másikat lefekvés előtt.
Kérdés
2012-04-09
Üdv. Melyik terméket ajánlanád jobban: G-bomb,Gluta-FX vagy a Bcaa-xpress -t ? 74 kg vagyok, heti 3x bokszolok és mellette 2-3 konditermi edzést végzek. Válaszodat előre is köszönöm.

válasz
2012-04-10
Ha választani kell akkor BCAA!
Kérdés
2012-03-25
Sziaztok!
Amit edzés előtt innék meg azt bekeverhetem az edzés alatti izotópos italkámba? Vagy úgy semmi értelme nem lenne?

válasz
2012-03-26
Izotópos = izotóniás! (Azaz ugyanolyan az ozmotikus nyomása mint a szervezetednek - azaz éppen megfelelő töménységű - magyarul jól felszívódik. Egy oldat nem attól izotóniás, hogy a dobozára az van írva, hanem attól, hogy pontosan a megfelelő töménységű oldatban készíted el.) Természetesen a jó válasz: nem. Hiszen, ha mást is belekeversz, akkor az oldat töménysége megváltozik, ettől pedig elromlik az izotóniássága (vagy hipotóniás, vagy hipertóniás). Ha csak szénhidrátos italt iszol, és ez nem egy pontosan kikevert izotóniás ital, akkor gyakorlatilag mindegy, akkor be lehet keverni.
Kérdés
2011-08-17
Kedves Shop.builder! Liquid Carni-X-el reggelente éhgyomorra, aerob edzés előtt lehet kombinálni a G-Bombot? Előre is köszönöm a választ!

válasz
2011-08-18
nem javaslom, mert az aminosavak versengenek egymással és az l-carnitine nem fog hasznosulni. g-bomb aerob után menjen.
Kérdés
2010-11-23
hello
ezigy jo lenne szerinted?
reggel jumbo prof edzés előt hoot blood edzés közben és után megint jumbo és lefekvés előtt g-bomb...és még valami nemértem a g bomb dobozán miért van figyelmeztetés a hoot blodrol???

válasz
2010-11-24
Teljesen jó, de edzés közben a Jumbo-t hanyagolnám - elég utána. Nem tudom, mire gondolsz, én azt a figyelmeztetést láttam rajta ami a felszívódást módosító hatóanyagokra hívja fel a figyelmet - ezek benne vannak mindkét termékben.
Kérdés
2010-11-19
üdv!
az g-bombot pihenő napokon is tolni kell? ha igen,miért fontos?
köszi:)

válasz
2010-11-19
Nem feltétlenül szükséges. Hasznosabbnak látom edzés előtt/közben, és lefekvés előtt. Pihenőnapokon én lefekvés előtt innám a szervezet saját növekedési hormon termelésének fokozása érdekében.
Kérdés
2010-11-17
üdv!
szerinted ez így jó? :
edzés napokon; R:100%whey prot.prof. edzés közben: 1 adag G-bomb edzés után: volumass 35 prof. E:100%whey prot.prof.
pihenő napokon; R,Du.,E:100%whey prot.prof.
Köszönöm a választ:) johnny

válasz
2010-11-19
Tökéletes!
Kérdés
2010-09-05
hello , kérdésem a következő : elég intenzíven edzek lassan fél éve és nagyoin nem szeretném abbahagyni de muszély mivel hasfalsérvem van :s szeretném megkérdezni hogy nem akarok összeesni meg nagyon fogyni se :d de sajnos gyors anyagcserémü vagyok h ugy mondjam ! milyen tömegnövelöket ajánlanál edzés nélkül h megmaradjon az eddig elért méreteim illetve h ne foggyak le ! eddig attackot illetve g bomb ot szedtem és elég jól bevált de ha nem szedem továbbra akkor összeesek nagyon!!! szóval mit javsolsz ??? válaszodat elöre is köszönöm

válasz
2010-11-09
Szedj BCAA-t és glutamint, tömegnövelőt ne, jelen körülmények között az csak zsírosítana. BCAA, glutamin ,sé esetleg komplett aminosav készítmények vagy fehérjék viszont mehetnének.
Kérdés
2010-06-24
Üdv!Edzésnapon edzés közben és lefekvés elött szedném.Pihenőnapon lefekvés elött elég vagy érdemes még egy adagot beiktatni valamikor?

válasz
2010-06-24
Elég lesz a lefekvés előtti adag. De egyébként ez tipikusan az a kiegészítő amit bármikor ihatsz a nap folyamán.
Kérdés
2010-04-20
Hello! Rendelkezem egy egész szép kis izomzattal már, most épp diétán vagyok, viszont a kardio mozgást nem akarom elhagyni. A teremben ajánlották, hogy segít az izomvesztést meggátolni ez a termék a diéta alatt. Ha edzés kezdetétől a végéig ezt iszom úgy is hatásos? Edzés előtt fél órával carni mátrixot is fogyasztok. Edzés után rögtön whey pro-t vízzel.
Szerinted ez így mehet?
Köszi!
G.

válasz
2010-04-21
Igen, ez így jó lesz, és este lefekvés előtt is ihatod a G-bomb-ot!
Kérdés
2010-03-16
hello
azt szeretném kérdezni hogy jó lenne úgy hogy edzés előtt innék egy adag g-bombot edzés után pedig anabolic+vitargo ? a g-bombot kell szüneteltetni vagy mehet folyamatosan ? válaszodat előre is köszönöm

válasz
2010-11-09
Tökéletes, és nem kell szüneteltetni!
Kérdés
2009-04-28
üdv!érdeklődnék,hogy miért 0 gr fehérje van egy adagban?14 gr mátrixból mennyi az effektív glutamin?köszönöm.

válasz
2010-11-09
Mert az egyes aminosavakat nem jelölik fehérjeként.

14 gramm egy adag, a 10g-os mátrixban többféle glutamin vegyület kombinációjából van 10 gramm.
Kérdés
2009-04-25
Sziasztok!kérdésem azlenne hogy ha g-bombot szedek jumbo meg creatin melé jobban segiti az izomnövekedést,vagy csak a regenerálodásba segit?

válasz
2010-11-09
A fejlődést komplexen segíti. A jobb regenerálódás is hozzájárul a fejlődéshez, tehát igen, segíti a tömegnövelésedet. Az emberi szervezet folyamatait nem lehet szétválasztani, minden mindennnel összefügg.
Kérdés
2009-01-25
heló.a scitec megatesztben a versenyzők HOT BLOOD, ATTACK!, G-BOMB, CREA-BOMB termékeket egyszerre szedték ? Valahol nem lehet meg találni ezeknek az adagolását ? Pl.:hogy mondjuk minden nap egy tasakkal mind egyikből, vagy valami hasonlóra gondolnák.

válasz
2010-11-09
Valamelyik válaszban már leírtam, de íme ajánlott felhasználás:
Hot-Blood: edzés előtt
Attack: edzés után
G-bomb: edzés közben és/vagy lefekvés előtt
Crea-Bomb: reggel éhgyomorra és/vagy edzés után

Lehetséges persze más felosztás is, pl. van, aki a Crea-Bomb-ot is edzés közben itta, van, aki G-bomb-ot ivott napközben is, sőt, olyan is aki az Attack-ot összekeverte a Hot-Blood-al edzés előtt, de az általános használat az volt amit fentebb írtam.
Kérdés
2008-09-26
Hello!
Én most vettem egy pár darabot kiis próbáltam már ma az elsőt és nem nagyon vettem észre semmit csak azt hogy nem fáradtam el annyira és kb ennyi. Az lenne a kérdésem hogy most mit kéne ettől éreznem?
Elöreis köszi a választ!

válasz
2008-09-29
Semmit. Ez egy aminosav, nem csak egy misztikus valamilyen szer. Esetleg ilyen \"betöltött\" érzés, edzések utáni-közbeni jobb regenerálódás az, amit érezhetsz, ha már van annyi rutinod hogy az ilyesmit észrevedd.
Kérdés
2008-09-17
Tisztelt Body. Builder. a kérdésem az hogy én csak edzés előtt innék meg fél adagot meg edzés közben a másik felét. így szerinted jó lenne? edzés után meg volumass 35 professional amiben van g-bomb

válasz
2010-11-09
Igen, ez is egy jó megoldás.
Kérdés
2008-09-14
Azt írjátok, visszatölti a glikogént...
Akkor ha edzés közben iszok meg 1 tasak G-bomb + 2 adag Isotec 1,5liter vízben az jó lenne ? :)

válasz
2010-11-09
Igen, ez is egy jó megoldás, báááár... Az Isotec eleve tartalmaz szénhidrátokat amik töltik a glikogénraktárakat. Ha pedig abból két adag megy le egy edzésen akkor kifejezetten a glikogénraktárak visszatöltése miatt felesleges a G-bomb. Inkább idd edzés után a fehérjeturmixod előtt vagy azzal együtt, főleg ha szereted az egzotikus ízeket :)
Kérdés
2008-09-09
Üdv. Azt szeretném kérdezni a termékkel kapcsolatban, hogy ez úgy viselkedik, mint a cukor edzés után szedve, de mégsem hízlal. Mert én most fogyni is szeretnék. És az edzés utáni ch-t akarnám vele helyettesíteni. Pénzbe napi 1 tasakra jönnék csak ki kb. És akkor azt most úgycsináljam, hogy egyet igyak csak edzés után, vagy edzés előtt és után is fél-fél adagot? Valamint az biztos elég hülye kérdés, de ti ha nyomtok mellé még fehérjét amit szintén edzés után kell meginni akkor hogyan szokás megoldani hogy az ember benyomjon egy 8-decis pl. csokis fehérjeturmixot és mellé egyből egy 3 decis ice teát. Köszi a választ. Bye

válasz
2010-11-09
Igen, a glutamin visszatölti a kiürült glikogénraktárakat. Diétakor jó alternatívája lehet a cukroknak. Edzés után idd meg az egészet ha csak egy adagra van keret. 8 decis a fehérjeturmixod? Kicsit soknak hangzik, én 3-4 decivel szoktam inni... Mellesleg bele is keverheted a fehérjébe, de ha nem akarod mert pl. nem ízlik, akkor előbb idd meg a g-bomb-ot, utána 10-15 perccel a fehérjét.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet