Kapcsolat

Kérdések
Leukidrol SR™  180 tab.

Vissza a termékhez Én is kérdezek!

Kérdés
2018-01-19
Üdv
...mindenképp érdemes 1-2 nap pihenőnapot beiktatnod a hetedbe...
Viszont pl. itt is van olyan edzésterv amiben heti hét edzésnap van(szálkásító edzésterv; 4 súlyzós, 3 hiit). Vagy a hiit mehet?

válasz
2018-01-22
Szia!

Igen, a HIIT egy kicsit más, hiszen még fel is gyorsíthatja a fejlődést. Ettől függetlenül, ha nagyon szigorúan nézzük, akkor ez az edzésterv is sok egy kicsit, ezért érdemes másfél-két hónap után lecserélni, és átváltani egy másikra, ahol már van 1-2 nap pihenő is. A lényeg, hogy hosszú távon nem kifizetődő, ha nincs egyetlen pihinapod sem.
Kérdés
2018-01-16
Mi van akkor, ha pl bordatörésed volt, már forr össze de még nem tökéletes, viszont eleged van hogy 9 hete tart, megesz a fene. Az orvos szerint 2 héten belül teljesen összeforr. Tanácstalan vagyok a kaját illetően is, hogy addig kajáljak (vagy kellett volna) ugyan úgy? Gondolom bcaa-t javasolni fogtok de a szénhidráttal nem tudom mi legyen, nem merek sokat bevinni edzés nélkül. Esetleg erre cikketek van?
Köszönöm!

válasz
2018-01-17
A kaját az aktivitás mértékéhez kell igazítani. Ilyenkor az edzés utáni ch alapból kiesik a képletből, de a napi mennyiséget is vissza lehet (sőt, ajánlott is) venni 30 %-kal.
A fehérjebevitelt meg lehet kicsit emelni, ill. a bcaa + glutamin mehet minden mennyiségben. Egyébként ne aggódj, 9 hét elteltével már edzhetsz vele simán, elég sokáig érezni fogod még. Nekem egy sima zúzódás is hónapokig fájt.
Kérdés
2009-02-26
mit tartalamz ez a termék a BCAA-kon kívül, van e benne koffein, glutamin, vagy creatin.?? Kösz

válasz
2009-02-27
Leucine – KIC Complex with Branched Chain Amino Acids:

( Muscle Specific 2.1:1:1.2 Ratio )
L-Leucine-ketoisocaproic acid
L-IsoLeucine-ketoisocaproic acid
L-Valine-ketoisocaproic acid

Branched Chain Amino Acid Sparing Agent:L-Alanine

Ennyi....
Kérdés
2008-09-11
Ez a muslcletech Leukicének a megfelelője?

válasz
2010-11-09
Hasonló, csak más gyártótól.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet