Kapcsolat

Kérdések
Micronized Creatine Powder  634 gr.

Vissza a termékhez Én is kérdezek!

Kérdés
2016-02-22
Szia!

Tanácsot szeretnék kérni!
Mi a véleményed a kreatin+hmb kombinációjáról? Gondoltam kipróbálnék egy folyamatos szedést! Por formájában edzés előtt és után 5g kreatin + 1 g hmb, illetve ugyanez lefekvés előtt! Illetve, hogy az edzés utáni fehérjébe mehet-e? Massacra megy néha edzés előtt! ( ha ez számít )

Köszönöm szépen a segítséged!

válasz
2016-02-23
Szia. Ez egy kiváló kombináció, HMB-ből mehet több is. Egyszer kipróbáltam napi 10 grammjával, elképesztően érezhető volt - persze, nem olcsó muri. Mehet bele a cucc a fehérjébe, persze!
Kérdés
2015-05-21
Szia!

A kreatin hatását a koffein tabletta, energia ital is rontja, vagy ez csak a kávéra jellemző? Köszi a válaszodat!

válasz
2015-05-22
Szia!

A kávénak a csersav tartalma a ludas ilyen tekintetben, tehát sem a tiszta koffein, sem az energiaital nem befolyásolja a kreatin felszívódását.
Kérdés
2015-05-18
Sziasztok!
65 kg/176 cm vagyok. Shop Builderes 60 kg-os tömegnövelő étrendet csinálom. Marha fehérjét iszok carb-f-el edzések után + vitamint, halolajat szedek. Napokban nyertem egy creatine powder, valamint egy bcaa powder étrendkiegészítőt. A creatine adagolásánál lenne egy kérdésem, hogy pihenőnapokon ugye nekem 10 grammot kellene fogyasztanom kettőbe osztva. A kérdésem az lenne, hogy ezeket mikor fogyasszam? Edzés után és reggel, vagy edzés után és előtt? Vagy esetleg fogyasszak 3 adagot? Illetve a BCAA-t elég csak edzés után 5 gramm vagy más időpontban is, valamint pihenőnapokon mikor ajánlott a szedése? A bcaa valamint a creatine mehet a tömegnövelő turmixomba vagy külön igyam? Köszönöm előre is a válaszodat!

válasz
2015-05-19
Szia!

A kreatint pihenőnapokon szénhidrátos étkezések elé iktasd be 5 grammos adagokkal számolva és ebből 2 elég is lesz naponta. BCAA-t elsősorban edzés közben lenne érdemes innod, pihenőnapokon pedig napközben bármikor amikor csúszik egy kajálásod. Egyébként mindkettő mehet az edzés utáni turmixba, bár a BCAA a keserű íze lévén el tudja rontani a turmix ízét, úgyhogy azt külön is szedheted akár.
Kérdés
2014-06-19
Szia !

Az a kerdesem lenne, hogy belekeverhetem az ON Serious Mass tomegnovelo turmixba ? Ha kulon-kulon iszom, akkor nem sok hely marad a gyomromba az etelnek, igy is alig birok enni, mivel hamar tele leszek.
Elore is koszi.

válasz
2014-06-20
Szia!

Persze, simán, a lényeg csak annyi, hogy, vízzel keverd ki.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet