Kapcsolat

Kérdések
Shock Therapy  840 gr.

Vissza a termékhez Én is kérdezek!

Kérdés
2013-09-29
Hali!

A következő kombót szeretném össze rakni. Korábban már mindet próbáltam kivéve a Stromot és eddig beváltak. Edzés előtt 1 adag Shock Therapy, ezdés után 1 adag Strom, edzés után 1 adag Muscle Kick Start, reggel 2, edzés után 2 este 1 adag Gain Fast, napi 3 J-X Complex, reggel 1 Mega Daily One.
Mi erről a véleményetek? Előre is köszönöm a választ!

Üdv, Gergő

válasz
2018-02-05
Szia!

A J-X Complex-ből 4 kapszulát vegyél be, akár egyenletesen elosztva a nap folyamán, akár egyszerre a teljes napi adagot egy étkezés alkalmával. A Shock Therapy rendben van edzés előtt, a Storm viszont megszűnt. Helyette az Attack! 2.0-át ajánlom, majdnem ugyanaz, a különbség mindössze annyi, hogy ez komplexebb, sokkal költséghatékonyabb és többféle kreatint is tartalmaz, mint a Storm. Edzés után a Muscle Kick Start helyett inkább egy tejsavófehérjét, nevezetesen a 100% Whey Protein Professional-t ajánlom. Ennek sokkal jobbak a felszívódási tulajdonságai, és ez a fehérje sokkal gyorsabban látja el a kulcsfontosságú aminosavakkal az izmaidat, mint a Muscle Kick Start.
A Gain Fast-et nem értem, miért estére ütemezted. Ez egy tömegnövelő, méghozzá tonnányi cukorral. Csak edzés fogyaszd, máskor semmiképpen sem! Az edzés utáni időponton kívül nincs szükséged cukorra. Káros, és el fogsz zsírosodni tőle. Inkább fél-egy adagot igyál a Gain Fast-ből edzés után, és ehhez keverj további másfél vagy egy adag 100% Whey Protein Professional-t (attól függően, hogy felezed-e a Gain Fast-et; ezt a tápanyagigényed határozza meg, edzés után a tömegelési időszakban a turmixod átlag 1g/tskg szénhidrátot tartalmazzon, ha nehezebben gyarapszik a súlyod, ez lehet akár 1,5-2g is). Az Attack! 2.0 itt jön képbe, edzés után azonnal mehet egy adag, és rá 10-15 percre menjen a turmix. A fogyasztását ezen kívül még reggel éhgyomorra javaslom egy adaggal a reggeli étkezésed előtt, pihenőnapokon pedig további egy adagot igyál, szintén egy étkezés előtt röviddel (tehát napi 2 adaggal számolj edzés- és pihenőnapokon is az Attack! 2.0-ból). A Mega Daily One Plus-ból jobb lenne 2 kapszulát bevenni, ez az optimális mennyiség olyan aktivitás mellett, mint amilyen a súlyzós edzés is. A vitamint mindig egy szilárd, zsiradékot is tartalmazó étkezéssel vedd be a hatékonyabb felszívódás érdekében, lehetőleg minden nap ugyanabban az időpontban.

Az esti tömegnövelőre visszatérve: helyette 1,5-2 adag 100% Whey Protein Professional menjen inkább. Reggelire is szintén 1,5-2 adaggal számolj a tápanyagigényedtől függően, valamilyen jó minőségű szénhidráttal, lehetőleg zabpehellyel keverve.

További segítség és alapismeretek: A gyors izomnövelés aranyszabályai
Kérdés
2010-01-21
Hello. az lenne a kérdésem hogy hogy kell szedni pihenőnapon?

válasz
2010-11-09
Sehogyan, ez egy edzés előtti kiegészítő!
Kérdés
2009-05-21
CEE mellé szeretnék edzés elötti energizáló+bedurrantó+regenerációban segító formulát. Amint láttam ezekre a célokra hasonló anyagokat használnak, pl. citrulin malát, béta-alanin, arginin... Kreatin kevésbé fontos összetevő számomra, de jó lenne valami, amitól nagyobb edzésvolument bír a testem kipihenni rövidebb idő alatt. Koncentráció a másik kritérium, Hot Bloodot már használtam, de kis adagokban, mert eléggé felpörgetett úgy is...

A Hot Blood, a Shock Therapy és a Nitrox Therapy (és még sok más termék) is hasonló anyagokat tartalmaz, de egyik sem részletezi a mennyiségeket. Mi a különbség közöttük, illetve melyiket vagy melyik másik terméket ajánljátok, akár együtt szedve?


válasz
2010-11-09
Sajnos az olyan kiegészítőknél, amikben ezek a mindenféle mátrixok meg csoda keverékek vannak, gyakran nem tudni az egyes összetevők arányát. Ami a visszajelzésekből biztos:
A Hot Blood egy durva anyag úgymond, az arra érzékenyeket könnyen túlpörgetheti, de egyébként többségében pozitívan számoltak be róla. Talán úgy mondanám, hogy a Hot Blood \"ajtóstul ront a házba\" ;)
A Nitrox Therapy ezzel szemben egy picit kevésbé pörget, ellenben kiválóan segíti a koncentrációt, és a beszámolók alapján hosszabb ideig tart ki a hatása, mint a Hot Blood-é - de ez is persze egyénfüggő. A Shock Therapy-ra kevesebb feedback érkezett, előbbi kettőről is azért van ennyi infó mert le lettek tesztelve a nagy Sciec teszt keretei között, valamint a Nitrox Therapy a musclebuilder fórumon.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet