Kapcsolat

Kérdések
Lean Body Bar Gold  12x82 g

Vissza a termékhez Én is kérdezek!

Kérdés
2017-10-25
Egy külföldi oldalról könnyen beszerezhető 8% yohimbe örlemény. Szerinted hogy lenne érdemes alkalmazni, illetve mennyit? Simán vizzel összekeverve és meginni, vagy teát főzni belőle? Tudom, hogy M.országon betíltották, de ez nevetséges!! Csomó minden működő táp.kieget beszűntettek már hazánkban ami működik. Pont ezért!! :D Köszi a választ.

válasz
2018-02-05
Szia!

Sajnos nem véletlenül szüntették be. Súlyos mellékhatásai vannak, a szapora szívveréstől a veseelégtelenségen és a szorongásos tünetek generálásán át a szívrohamig. Ezért lett betiltva, és ezért nem javasolnánk sem teában, sem vízben feloldva. Helyette itt egy recept a zsírégetéshez: 1. szénhidrát- és zsírcsökkentett diéta, magas fehérjebevitellel vagy ketogén diéta. 2. minden nap 60 perc aerob/20 perc intervallum kardió 3. valami lightosabb zsírégető, ami mellékhatások nélkül hozza az eredményeket: Revex-16 + Shredex :)
Kérdés
2017-08-14
Szia ! Vásároltam Yohimbine 2000 nevű táplálék zsírégetőt, ebben 2 g yohimbe van kapszulánként. Már korábban is szedtem yohimbine-t, de annak nem volt ilyen magas a hatóanyag tartalma. Úgy tudom, hogy egy nap 25 mg-nál nem tanácsos többet bevenni, de erre a dobozra az van írva, hogy naponta két kapszula az adag. Nem volt olcsó, visszaküldeni nem tudom. Szerinted bevehetek 1 kapszulát naponta? Köszi

válasz
2017-08-20
Szia!

Magyarországon a yohimbe sajnos tiltólistás és nem is véletlenül: nagyobb dózisokban tud érdekes dolgokat művelni a szervezettel, éppen ezért 20-25 miligrammnál nem érdemes többet használni.
A 2 gramm az maga a növénykivonat lesz, amiből a yohimbét kivonják. A kérdés az, hogy ebből mennyi lesz maga a yohimbe és hogy ez a mennyiség mennyire van standardizálva: ezt általában százalékosan adják meg. Ha a 2 grammból 500 mg a yohimbe és az 5%-ra van beállítva, akkor az kapszulánként 10 mg effektív hatóanyagot, azaz yohimbine-t jelent. Így a napi 2 kapszula 20 mg-mal még ki is jön.

Ez természetesen csak spekuláció, érdemes ott megkérdezned, ahol hozzájutottál!
Kérdés
2008-06-07
Helló! Engem az érdekelne, hogy ebbe a fehérjés szeletbe tényleg 7 gr szénhidrát van egy darabban? És még az, hogy melyik fehérjés csokiban van a legkevesebb szénhidrát, mert végignéztem őket de, nagyon soknál nincs kiírva. Mert diétázom, és nagyon odafigyelek a szénhidrát bevitelre. Köszi a választ előre is!!!

válasz
2010-11-09
Mi is azoknak tudjuk az összetételét, amiknél ki van írva. Keresd meg ezek közül a neked leg megfelelőbbet. Ha tényleg ilyen szinten diétázol, akkor minek protein szelet? Akkor miért nem csak proteint fogyasztasz, vízzel, és aklalmanént egy-egy szelet pufirizzsel, aminek pontosan lehet számolni a tápanyag tartalmával?
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet