Kapcsolat

Kérdések
Mass  2,25 kg

Vissza a termékhez Én is kérdezek!

Kérdés
2017-06-04
Haly 170 cm magas és kb 82 kg vagyok, (hasra hizom leginkább) most kezdtem el az edzést nem rég , és fehérjével szeretném szedni ezt a tömegnövelőt, ajálnád ezt vagy inkább csak fehérje és szállkásiltás? Választ előre is köszönöm

válasz
2018-02-05
Szia!

Neked kell eldönteni, hogy tömeget szeretnél növelni, vagy szálkásítani.
De egy minőségi fehérje mindkettőhöz kell majd (100% Whey Protein Professional )
Kérdés
2016-01-18
Üdv. Intenzív tanulásba kezdtem valamint minden második nap kb, kondizom is, inkább cardio(futópad 30 perc) hasizom hátizom.... valamint Trx 2szer hetente 1 óra. ehez vettem a következöket :
Lecithin (100 g.k.)
Omega 3 (100 g.k.)
Mega Ginseng (100 kap.)
Ginkgo Biloba (100 g.k.)
Mass (2,25 kg) csoki

Helyes ezekeböl az elsö négyet reggelivel elfogyasztani, valamint edzés után a Masst? mit ajánlanál? Valamint üti egyik a másikat? menyi ideig érdemes szedni mikor kell szünetelni velük?

Elöre is köszönöm a választ!

válasz
2018-02-05
Szia!

A leírtak jók. Edzés után a Mass-ból elég egy fél adag. Bár én kiegészíteném valami tejsavó fehérjével (100% Whey Protein Professional ), mert a fehérje tartalma kb a nullát verdesi.
A bogyókkal nem kell szünetet tartani és nem is ütik egymást.
Kérdés
2014-07-15
Üdv! Ma megjött a mass-om, elmentem kondiba vittem magammal, és megmutattam egy szerintem hozzá értőnek a cuccot, abban reménykedve, hogy jókat fog mondani az új szerzeményemről! Előre mondom, tömeget akarok növelni, ahogyan azt a "Fehérje vagy tömegnövelő?" cikk alapján határoztam el. Szóval megmutattam a Mass-omat elolvasta és azt mondta, hogy ez szar, mert ennyi erővel vehettem volna 3kg cukrot is, mivel kevés benne a fehérje.(én gondolom azért kevés benne a fehérje mert táplálékiegészitő, és mert nem fehérjét vettem hanem tömegnövelő.) Szóval az lenne a kérdésem, hogy igaza van-e, hogy ez nem valami jó készítmény és nem érte meg?! Ha nincs igaza akkor pedig, hogy mitől tömegnövelő a tömegnövelő! :)

válasz
2018-02-05
Szia!

Igaza van alapvetően, bár szarról azért nem beszélhetünk, de tömegnövelőnek ez egy gyenge produktum. A Mass nagyon kevés fehérjét tartalmaz. Itt, a termék oldalán is általában javasoljuk keverni valamilyen fehérjével. Tehát egy edzés utáni turmix szénhidrátrészeként megfelelő lehet, de önmagában kevés. Hogy megérte-e az árát, ez relatív. Hosszabb távon gondolkodva (már ami a mennyiséget illeti), és akár egy olcsóbb árfekvésű fehérjével, pl. Simple Whey-jel kombinálva mindenképpen.

Egy tömegnövelő attól tömegnövelő, hogy nem csak fehérjét biztosít edzések után, hanem energiával, szénhidráttal is ellátja a kifáradt izmaidat, ami kritikus fontosságú az edzés utáni tápanyagbevitel szempontjából.
Kérdés
2014-07-08
Üdv!

Kicsit komplexebb kérdés, helyzet:

Sajnos túl vagyok egy sor műtéten, ami a bélrendszerem érintette, krónikus vastagbélgyulladás miatt a vastagbelem jelentős részét el kellett távolítani. Sajnos rengeteget fogytam, jelenleg 170cm / 45kg vagyok (műtétek előtt 170cm 65kg voltam). Alapvetően nehezen hízó alkat vagyokm

Most értem el abba a stádiumba, hogy "formába hozzam magam" kissé, meret elkeserítően vékony vagyok. Célom szimplán jobb fizikum, jobb testalkat elérése lenne elsődlegesen. Emiatt szeretném rendbetenni az étkezésem, de nem tudom, hogy napi 4-5 étkezés mellé milyen kiegészítőket használjak és főleg mennyit. Heti 3 edzéssel indítanék a Sárga kapszula kezdő edzésterve szerint. Arra gondoltam én, mint laikus, hogy kipróbálnám a Mass tömegnövelőt + ScieteC 100% Whey Pro fehérje + Mega daily one vitamin kombót kezdésnek. Fontos, hogy könnyen emészthetőek legyenek, illetve egy relative pénztárcabarát megoldást is legyen lehetőleg.

1. jó -e az elképzelés, ha nem akkor mit ajánlanál helyette, főleg tömegnövelőből?

2. milyen adagolásban szedjem ezt vagy az ajánlott tömegnövelőt? Milyen adagokban menjen mellé a fehérje?

3. Edzés utáni turmixot hogyan csináljak ezekből?


Köszönöm, hogy időt szakítasz rám!

Gábor

válasz
2016-01-19
Szia!

Mindenek előtt ajánlom figyelmedbe ezt a cikket, egy hasonló sorsú ember pennájából: Crohn betegség, vastagbélgyulladás gyakorlatiasan

Ha további kérdésed merülne fel, tedd fel bátran!
Kérdés
2014-06-19
Hello! 172 cm magas 60 kg a testsúlyom és mezomorf alkat vagyok. úgy terveztem hogy ezt a terméket veszem és keverem 100% Whey Protein Concentrate-tel. Egy hónapja saját testsúlyos edzést végzek heti 4-5 napon. Milyen keverési arányt ajánlasz illetve jó-e ez a kombó? Előre is köszi a választ!

válasz
2018-02-05
Szia!

Abszolút megfelelő. Egy adag Mass-t kb. másfél adag 100% Whey Protein-nel keverj össze, ez már egy korrekt edzés utáni formulának mondható.
Kérdés
2014-04-06
Szia! Azt szeretném megkérdezni hogy 14 éves vagyok 50kg és 2 hónapja edzek és hogy menyi adagott szedjek? Meg mikor kell szednem ?

válasz
2014-04-07
Szia,

neked is ugyanúgy kéne használnod, mint bárki másnak. CSAK edzés után, egy 50-g adagot.
Kérdés
2014-03-24
Üdv!

Power proteinnel keverve jó lenne , vagy a kettő együtt nem ajánlott?
Előre is köszönöm!

válasz
2018-02-05
Szia,

persze, egyik sem üti a másikat. Sőt, érdemes fehérjét keverni hozzá, mert önmagában a Mass nem biztosít értékelhető mennyiséget.
Kérdés
2014-03-22
Helló! 178cm magas vagyok és 65,1kg kb 1.5 hónapja edzem de nem vagyok nagyon hízós típus inkább szálkás. Mennyi Mass lenne az ideális és mikor szedjem? Válaszod előre is köszönöm!

válasz
2018-02-05
Szia!

Másfél adag CSAK edzések után, de ebben az esetben szintén másfél adag tejsavófehérje sem ártana mellé, lévén, hogy ez a termék értékelhető mennyiségű fehérjét nem biztosít számodra.
Kérdés
2014-01-21
Szia! 187 cm vagyok, és 73 kg. Azt olvastam az egyik termék alatt, hogy edzés után kb. 1g/tskg szénhidrát kell, ezt 1 adagnál kicsivel több Mass-al oldjam meg? Raknék még bele 1 adag 100% WPP-t. Köszi előre is!

válasz
2018-02-05
Szia!

Kb. 2 adag lenne a megfelelő 1.5-2 adag 100% Whey Protein Professional-lel keverve.
Kérdés
2013-12-15
Szia ! Ezt a Mass nevezetű táplálék kiegészítőt én úgy szeretném használni , hogy edzés előtt egy fél órával vagy edzés után ezt nemtudom ebben kéne segitség , meg lefekvés előtt , hogy jobban meghízzak. Mert baromi sovány vagyok. + Ez segit a növésben ? Válaszodat előre köszönöm . !

válasz
2018-02-05
Szia!

Egyik táplálékkiegészítő sem "segít a növésben". Az étel, a minőségi tápanyagforrások jelentik az izomtömeged és a testsúlyod növekedésének alapját, nem a Mass. Sose várd kizárólag egy ilyen terméktől a megoldást. Tervezned kell egy számodra megfelelő tömegnövelő étrendet, és azt kell követned, máskülönben nem fog gyarapodni az izomtömeged, a testsúlyod.

A Mass 90%-ban cukor, tehát legfeljebb edzés után ajánlott használni, de mivel fehérje gyakorlatilag nincs benne, önmagában ez kevés edzés utáni turmixnak. A legjobb valamilyen fehérjével, lehetőleg tejsavófehérjével kombinálni. Edzések után 1,5-2 adag fehérje, pl. Basic Whey és igény szerint 1-2 adag Mass tulajdonképpen egy alap tömegnövelő turmixot alkot. Erre a célra ajánlom ezt a terméket elsősorban, de önmagában nem sok értelme van fogyasztani, legfeljebb ha kifejezetten csak gyorsan felszívódó szénhidrátot akarunk magunkhoz venni valamilyen megterhelő fizikai aktivitás után. Azonban léteznek erre a célra sokkal modernebb és alkalmasabb termékek is, mint pl. a VitarGO!.

A soványságodon tehát a Mass önmagában nem fog segíteni. Elegendő tápanyagot kell magadhoz venned ahhoz, hogy fejlődj, és a Mass-t legfeljebb a fentiek szerint érdemes alkalmaznod. Mivel azonban az alapok hiányoznak étrendi tekintetben, először fontos lenne elsajátítanod a legfontosabb információkat a helyes táplálkozással, a táplálékkiegészítők valódi funkciójával kapcsolatban. Olvasd el ezt, klikk: A gyors izomnövelés aranyszabályai
Kérdés
2013-12-02
Szia!
A kérdésem a következő lenne: 182cm és 65 kg. vagyok, nehezen hizó alkat, kezdő szint(fél év). Egy 10-est tudnék rászánni tápkiegek beszerzésére. Namármost én kinéztem ezt a masst, de nem tudom eldönteni, hogy e mellé vegyek-e még valamilyen tömegnövelőt, vagy inkább fehérjét javasolnál? És ha igen, milyet ami beleférne a szűkös költségvetésmebe? Előre is köszönöm :)

válasz
2018-02-05
Szia!

A Mass helyett a Jumbo!-t ajánlom inkább. A Mass tulajdonképpen csak cukor, nem több. Edzés után pedig fehérjére is szükséged van, tehát mindenképpen egy magasabb fehérjetartalmú tömegnövelőben kell gondolkodnod.

Klikk: Milyen tömegnövelőt szedjek?

Illetve ez a cikk szintén hasznos lehet: Fehérje vagy tömegnövelő? Melyiket válasszam?

Én egyébként egy fehérje-Carb-F kombinációt javasolnék inkább, de ezt sehogy sem lehet kihozni a költségvetésből, a kevert, növényi forrást is tartalmazó olcsóbb fehérjéket pedig tényleg csak végszükség esetén ajánlanám. A Jumbo! viszont egy elég komplett formula, itt az adagokkal is tudsz játszani (amit egyébként nem szoktam javasolni), ebből a költségvetésből talán még ez az egyik legjobb megoldás.
Kérdés
2013-11-18
hali
Lenne egy olyan kérdésem hogy 190cm vagyok és 80 kg. Fel szeretnék hízni kb. 86-87 kg-ra. Nagyok sokat eszek de nem nagyon látszik meg rajtam. Az lenne a kérdésem hogy mit érne meg jobban szednem ls hogy lenne e hatása 1turnustól? 4.4kg jumbo vagy 4.5 kg mass + mellé fehérje??

válasz
2018-02-05
Szia. A második megoldás nyilván tovább tartana ki, az első egyszerűbb - döntsd el te, neked mi a fontosabb szempont. Biztos eleget eszel? Klikk ide: A tömegnövelő étrend alapjai
Kérdés
2013-09-15
Hello. Az a kérdésem lenne, hogy most kezdenék el komolyabban edzeni. Ezt a terméket választanám, de, hogy egy kicsit feldobjam a fehérje tartalmát tejjel és tojással keverném. Milyen ötlet lenne ? És lenne még egy kérdésem. Három terméken gondolkozok, melyik lenne a legjobb választás ezek közül : Full Force: Forced Mass , MAX GAIN PLUS vagy ez Scitec Mass?
Válaszaidat köszönöm!

válasz
2018-02-05
Szia!

Rossz ötlet. A pasztörizálatlan nyers tojás fogyasztását kerüld, előbb-utóbb benyalhatsz tőle egy komolyabb szalmonellafertőzést. A tejet végképp kerüld, edzés után semmi haszna, és általánosságban mint tápanyagforrás sem jó, ellenben erős allergén. Legfeljebb időszakosan igyál tejet, ha szereted, de testépítő szempontból teljesen haszontalan.
Az olyan alacsony fehérjetartalmú tömegnövelők, mint a Mass, legfeljebb egy tejsavófehérjével keverve alkalmasak arra, hogy edzés után használd őket, más időpontban pedig eleve kerülendő a fogyasztásuk (lévén, hogy általában tiszta cukorról van szó). A Full Mass több fehérjét tartalmaz, de ehhez is szükséges lenne tejsavófehérjét keverni legalább egy adaggal. Erre a célra a Basic Whey-t ajánlom.

Mielőtt azonban hozzáfognál a táplálékkiegészítőkkel való variáláshoz, fontos lenne, hogy ismerd a helyes táplálkozás módját, ugyanis egy megfelelő étrend a fejlődésed kulcsa, nem egy tömegnövelő. Először szert kell tenned az alapismeretekre, tervezned kell egy számodra megfelelő étrendet, és ahhoz mérten kellene megválasztani a számodra szükséges táplálékkiegészítőket. Sajnos nem csak abból áll a dolog, hogy edzünk, edzés után bevágunk egy adag tömegnövelőt, aztán majd izmosak leszünk. Annál ez kicsit bonyolultabb.

Mielőtt mélyebben beleásnád magad a dolog gyakorlati részébe, azt javaslom, előbb elméleti síkon tedd helyükre a dolgokat a Sárga Kapszula segítségével. Klikk: A Sárga Kapszula letöltése
Kérdés
2013-08-07
Hello! Én egy 23 éves srác vagyok. 175 cm magas és 56 kg. 15 éve aktívan focizok. Vékony testalkatom van és nehezen hízó, semmi zsír felesleg nincs rajtam :D A célom, hogy 70 kg legyek és lehetőleg izomban szedjem fel. Megrendeltem ezt a Mass 2,25 kg-os terméket és mellé még egy Dimple Whey 1 kg-os terméket. És mellette megpróbálok normálisan rendszeresen táplálkozni. Az lenne a kérdésem, hogy ezeket milyen arányban keverjem be? és edzésnapokon mikor, mennyit kell belőle meginnom? és fociedzések előtt is igyak, meg pihenő napkor is? Előre is köszönöm a választ és remélem, hogy ezekkel a termékekkel már sikeres lesz a hízás :)

válasz
2018-02-05
Szia!

Kezdésnek jó lesz a Mass, de idővel váltani kell majd, mert egy bizonyos szénhidrátmennyiség felett (már ami az igényedet illeti a későbbiekben, a súlyod növekedésével arányosan) nem érdemes ilyen sok cukorral számolni. Én a következőképpen számolnék a két cuccal: a Mass 1,5 adagjához kevernék 1,5 adag Simple Whey-t, és ezt közvetlenül edzések után innám. Se foci előtt, se pihenőnapokon ne igyál ilyen turmixot. Ellenben a Simple Whey-ből érdemes lenne pihenőnapokon 1-2 adagot fogyasztani, reggeli étkezésként Zabpehellyel keverve, és a nap folyamán bármikor, amikor nem tudsz elég fehérjét magadhoz venni szilárd ételekből. A kaja nagyon hangsúlyos, főként erre figyelj fokozottan, ezeket a kiegészítőket pedig eredeti funkciójuknak megfelelően alkalmazd, magyarán: kiegészítésképpen.

Egy kis további segítség, klikk: A Sárga Kapszula letöltése
Kérdés
2013-07-09
Üdv. 186 cm magas, és 87 kg vagyok. Teljesen kezdő, most kezdtem az edzéseket, heti 3x1 óra konditerem. Izmot szeretnék építeni a meglévő zsír helyett. Nitro Gain-t ajánlottak hozzá vagy Mass-t, de nem nagyon konyítok ehhez. Melyiket kellene inkább szednem és milyen mennyiségben/rendszerben, hogy eredményesebb legyek az izomtömeg növelésében?
köszi a választ

válasz
2013-07-10
A Mass nem jó választás, szinte nincs benne fehérje, a Nitro Gain egy fokkal jobb. Itt egy cikk, amiben kifejezetten a tömegnövelők kiválasztásában segítünk neked: Katt ide!
Kérdés
2013-07-02
Szia,
lehet hülyeség,de gyereknek lehet adni(Scitec Mass)?8 éves és sovány nagyon(21.5kg).Ha lehet,akkor mikor és menyit?
Köszi a választ!

válasz
2018-02-05
Szia!

Egy alultáplált gyereket feltáplálni sosem hülyeség, sőt kötelesség, de a Mass inkább tömény egyszerű szénhidrát és nem komplex tápanyagforrás, ezért szerintem ebben az esetben ez nem jó választás. Egy alultáplált gyerek esetében nem a zsírtömeg gyarapodása kell, hogy legyen a cél, hanem az, hogy minden szükséges makro- és mikortápanyagból elegendő mennyiséget fogyasszon. Ha étvágytalan, egy gyermekeknek szánt multivitamin nagyon hasznos lehet, a Shop választékából ajánlom a Marslakócskák Imunactiv rágótablettákat. Sok esetben ennyi elég ahhoz, hogy egy gyerek étvágya jelentősen javuljon. Ami az élelmiszereket illeti, minőségi szilárd ételekre lenne szüksége, olyanokra, amelyeket szívesen fogyaszt, nem cukoralapú turmixokra. Utóbbi hosszútávon sehová sem vezet, sőt, nem is túl egészséges. Ha a multivitamin nem hozza meg a kívánt hatást, orvosi segítségre lenne szükség. Sajnos a pszichés tényezők sem zárhatók ki teljesen, az anorexia (ami ebben a formában szimplán étvágytalanságot jelent) pszichés problémákra visszavezethető változata, az anorexia nervosa ennél fiatalabb korban is kialakulhat. Itt nem feltétlenül testképzavarra kell gondolni, hiszen a betegséget nem kizárólag ez jellemzi, hanem bármilyen fokozott pszichés stresszre. Távdiagnózist nem tudok és nem is szeretnék felállítani, inkább a saját tapasztalataimat osztottam meg Veled. A lényeg, hogy sokáig ne húzd a dolgot, egy ennyi idős gyerek alultápláltsága a fejlődése későbbi szakaszait hátrányosan érinti, a gyenge csontozat, rossz fogak és különböző idegrendszeri problémák durvának tűnnek első olvasatra, de hidd el, van realitásuk. Nem is beszélve azokról a negatív hatásokról, amik a soványsága miatt érhetik egy közösségen belül. Teljesen ugyanaz a szisztéma, mint az elhízott gyerekek esetében, csak fordítva.
Kérdés
2013-06-25
He elkezdtem szeddni a Mass-t elég ha fehérjét hozzá tojásfehérjével, tejjel vagy turoval potlóm?

válasz
2018-02-05
A semminél több, de legalább edzés után jól jönne mellé egy tejsavó, pl Basic Whey.
Kérdés
2013-06-19
Szia! Egy olyan kérdésem lenne hogy ha nyáron lesz két hét (júli közepe majd két hét csúszással augusztus eleje a kövi) amikor nem tudok majd edzeni más elfoglaltság miatt, akkor is szedjem a masst és ha igen akkor mikor reggel vagy délután ahogy szoktam (edzés után szoktam délután) ? Köszönöm

válasz
2013-06-19
Szia!

Ha nyaralni mész, és azért szünetelteted az edzést, akkor szerintem ne törődj semmivel, csak pihenj, egyél amit szeretnél, és regenerálódj, töltődj fel, a Mass-t pedig felejtsd otthon. :) Nincs rosszabb egy görcsös nyaralásnál... ennyi idő alatt pedig nem fog kárba veszni az eddigi munkád.

Ha más oka van a kihagyásnak, akkor is hagyd el a Mass-t erre az időtartamra. Lehetőleg tartsd az étrendedet, esetleg ha az aktivitásod jelentősen csökken, akkor vegyél vissza egy kicsit a szénhidrátból.
Kérdés
2013-05-09
Üdv. Már a második bödönnel fogyasztom és az első után lehetett érezni kisseb változásokat de most így a második közepe fele haladva eléggé megdob erőben is és növök is tőle rendesen, nekem tökéletesen megfelel mert a nehezen hízók közé tartozom csak ajánlani tudom mindenkinek! Csokis izű nagyon bejövős :D

válasz
2018-02-05
Szia!
Nehezen hízóknak is erősen ajánlott kiegészíteni valamilyen fehérjével, legalább 20 gramm kellene hozzá adagonként. Pl Whey Protein.
Kérdés
2013-02-25
Ez a termék jó ha CarboX-el keverem? Köszi.

válasz
2013-02-26
Semmiképpen sem. Mindkettő gyakorlatilag full szénhidrát. A Mass mellé inkább fehérjét kellene keverned!
Kérdés
2013-01-10
2 éve edzek, nehezen jön fel a tömeg, eddig nem szedtem szénhidrátot kajából próbáltam visszatölteni, olcsó szénhidrátok közül ezt láttam leggazdaságosabbnak, 2 adag Whey Complex mellé megfelelő edzés utánra, vagy esetleg van jobb ár\\érték arányú szénhidrát?

válasz
2013-01-10
Hát pedig szénhidrát nélkül nemigen fog menni a tömegnövelés....tégla nélkül sem lehet házat építeni :-) A Mass a 2 adag Whey Complex mellé adagolva teljesen rendben lesz.
Kérdés
2012-12-18
Üdv. 196 cm vagyok és 92 kg. eddig nem szedtem semmilyen tömegnövelőt.. kb 1.5 éve edzek heti négy alkalommal... az lenne a kérdésem hogy a termék önmagában elég tömegnövelésre vagy érdemes-e mellé valamilyen más terméket használni ?? válaszodat előre is köszönöm

válasz
2012-12-19
Szia! Önmagában kevés, mert alig tartalmaz fehérjét, ezért kellene mellé tejsavó fehérje edzések után, pl. 100% Whey Protein Professioanal vagy Whey Core, amiből a te részedre 40g-ot kellene fogyasztanod a Mass-on felül.
Kérdés
2012-11-28
Hello. Szóját mennyiben tartalmaz? - És ehhez kb. mit kell enni? Akarom mondani, mennyit?

válasz
2012-11-29
Szia! Nincs benne szója, búza és tejsavófehérje található a Mass-ban. Ha tömeget akarsz növelni, akkor több energiát kell enned, mint amennyit elhasználsz.
Kérdés
2012-10-08
szia! ha ez a termék mellé fogyasztok még fehérjét mert ez igy elég gyenge pl 100% whey protein professionalt az akkor ugy jó lesz tömegnöveléshez?

válasz
2012-10-08
Szia! Pontosan így van, a Mass-ban lévő fehérje szinte a nullával egyenlő, mindenképpen kellene mellé extra fehérje.
Kérdés
2012-09-12
Hello én meg vettem ezt a MASS tömegnövelöt. azt szeretném meg kérdezni hogyan kell be szedni? edzés elött vagy után? és mennyit? 176cm vagyok és 53kg hizni akkarok izomban. köszi a választ

válasz
2012-09-13
Szia! Reggeli ébredés után 1 adag, edzés után 2 adag kellene belőle. Edzés előtt ne szedd! HA eléred a 60kg-os súlyt, akkor válts egy magasabb fehérjetartalmú tömegnövelőre.
Kérdés
2012-08-30
Sziasztok ! A vérvétel kimutatta hogy majdnem cukorbeteg vagyok . Érdeklődnék , hogy ha a Mass-t szedem és rendesen edzek nem fogja eredményezni a cukorbetegséget , vagy inkább más terméket kellene választanom ? Előre is köszi a válaszotokat.

válasz
2012-08-31
Szia! A Mass rengeteg cukrot tartalmaz, amit ez esetben kerülnöd kellene. Csökkentsd le a dózist felére, s csakis edzés után igyad, ha pedig elfogy, akkor válts Jumbo Professional-ra, s azt is csak edzés utánra tartogasd. Igyekezz az étrendedből is kiiktatni a cukrokat, fehér lisztárus termékeket, s fogyassz sok fahéjat illetve Omega3-at és ALA-t.
Kérdés
2012-07-16
szia én csak hízni szeretnék akkor is jó ez?

válasz
2012-07-17
Ez segít, mert tele van kalóriával, szénhidráttal, azonban nagyon hajlamos sok zsírt is felpakolni :-( Egy kicsit magasabb fehérjetartalmú szer jobb választás lenne az tény, de ha nehezen nősz, ez is mehet nyugodtan.
Kérdés
2012-07-08
Hello. Én egy 178 magas 60 kg testsújú srác vagyok és hogy tömegnövelés céljából alkalmas lenne e nekem a Mass tömegnövelő és milyen adagokban fogyasszam? A választ előre is köszi.

válasz
2012-07-10
Szia! Ha még csak most vágsz neki az edzéseknek, akkor nem rossz, de később inkább egy magasabb fehérjetartalmú port ajánlanék, legalább egy Jumbo-t. 1 adagot igyál reggel, s egyet edzés után. Ez utóbbihoz azonban még kellene fehérje, úgyhogy vagy vegyél legalább egy olcsóbb proteinport, vagy az edzés után minél hamarabb fogyassz gyorsan felszívódó fehérjét tartalmazó kaját, pl. tojásfehérje (pl. rántottaként).
Kérdés
2012-07-06
Üdv! 187 cm vagyok és 70 kg. Az lenne a problémám, hogy elmentem azzal a céllal vásárolni, hogy Jumbot veszek hiszen nagyon sok pozitív dolgot hallottam erről a termékről. Viszont mikor az eladó segítségét kértem, akkor azt ajánlotta nekem, hogy mass-t szedjek, mega daily one-nal. Tudtam, hogy ennek a terméknek nagyon kevés a fehérje tartalma, és szinte cukorból áll az egész, de mégis mondták, hogy bízzak benne. Fogok ettől a párosítástól valamit is hízni? Másrészt pedig mindenféleképpen izomban szeretem/szeretnék \"hízni\", tehát egy fehérje mentes tömegnövelőtől mit várjak? Nagy kételyek között vagyok :S:/

válasz
2012-07-09
Szia! Igen, jó eséllyel fogsz tőle hízni, azonban nem véletlenül félsz tőle, ugyanis könnyen dominánsan zsír felszedés lehet belőle. A Jumbo már több fehérjét biztosít, de ha ennyire félsz az elhízástól, akkor én egy min. 35%-os fehérjét vennék, pl. Jumbo Professional, vagy nemsokára piacon lesz a Scitec Myomax Hardcore terméke tengernyi extrával!!! No, az aztán ütni fog rendesen, ahogy azt már a Scitec most zajló tesztje is bizonyítja.
Kérdés
2012-07-05
Hello! Én úgyszoktam edzeni hogy este 6 és 8 között mert igy van időm akkor hogy szedjem? Edzés után 2 adagot? és edzés előtt szedjek 1-et? pl ebéd után valahogy.... elég nehezen hízok, izmosodok. Szóval ez igy napi 3 adag lenne.

válasz
2012-07-06
Szia! Edzés után én megelégednék egy adaggal, vagy max. másféllel (hacsak nem vagy 90 kg feletti), e mellé még reggel mehetne fél-egy adag. Ám ez nagyon kevés fehérjét tartalmaz, valami proteinkiegészítés még nem ártana.
Kérdés
2012-07-05
Még annyit, hogy l-glutamint lehet szedni hozzá?

válasz
2012-07-05
Persze, de inkább egy komolyabb fehérjére gyűjts a Mass (majd később a Jumbo) mellé.
Kérdés
2012-06-20
Üdv. Úgy jó ha reggel ébredés után 1 adagot,edzés után pedig 2 adagot fogyasztok? Estére nem nagyon szeretném alkalmazni :)

válasz
2012-06-21
Igen! Mondjuk én belecsűrnék egy adag fehérjét is...
Kérdés
2012-03-08
laktóz érzékenyek szedhetik?

válasz
2012-03-08
Nem javaslom nekik.
Kérdés
2012-02-17
sziasztok az azt szeretném megtudni hogy mass mellé mit ajálanál ami árban is jó

válasz
2012-02-18
Simple Whey, és Mega Daily One. Kezdéshez ennyi elég lesz.
Kérdés
2012-01-17
Hello, 16 éves vagyok 180 cm 109kg . Már lassan 1.5 éve edzek. Eddig zsirégetőket + aminot szedtem. Most szeretnék egy nagyobb izomtömeget felszedni. Diéta mellet és 4napra osztott edzés tervel. Még nem próbáltam semmilyen tömegnövelőt , ezt gondoltam kezdésnek.. Vagy valami mást ajánlanál?

válasz
2012-01-18
Igen, Mutant Mass-t, vagy ha könnyen hízol akkor Up Your Mass-t, vag Volumass-t.
Kérdés
2011-06-25
Heló! Ipari fehérjét szedek és megy tőle a hasam. Egy ilyen Mass-al keverném vagy American Muscle Mass Gainer-el. Az lenne a kérdésem, hogy segítene a felszívódásba ha keverném valamelyik kettő tömegnövelővel? És ha igen, melyiket ajánlanád? Köszi szépen a választ, Üdv.

válasz
2011-06-27
Nem hiszem hogy sokat segítene, mert a fehérje attól még szar marad... Nem véletlen intünk óva mindenkit az ilyen \"olcsó\" cuccoktól - bár ha belegondolsz, így már nem is olyan olcsó hogy nem tudod beszedni rendesen.
Kérdés
2011-04-18
Hello 14 éves vagyok 55kg,még nem szedtem semmit.Az lenne a kérdésem hogy ezt nem lenne-e túl korai szedni?És ha nem akkor ezt ajánlanád vagy valami mást esetleg?

válasz
2011-04-19
nem lenne korai, ez csak élelmiszer, kalóriaplusszt jelent, nyugodtan szedheted
Kérdés
2010-08-09
syasztok, én a masst csak edzés után szoktam inni, mivel ez a legfontosabb időpont, a kérdésem az lenne, miután megittam a masst ehetek utána rá barna rizst és főttojást, vagy csak a főttojást egyem meg utána? választ előre is köszi.

válasz
2010-08-09
Eheted utána mindkettőt!
Kérdés
2010-06-21
helló ! edzés elött be vehetem ? pont edzés elött vagy edzés elött olyan 45 percel ? az mit jelent hogy telített zsírsav ? ami zsírből telitve van de ez lerakódik ?

válasz
2010-11-09
Edzés után a legjobb szedni. A zsírsavakról: https://m.builder.hu/cikkek.htm4?id=321
Kérdés
2010-06-16
SZia! az mit jelent hogy minőségi izom tömeg vagy hogy kell értelmezni ?

válasz
2010-06-17
Reklámszövegként. Ha valami alkalmatlan a minőségi izom építésére, akkor a Mass, az bizony az. Teljesen kezdők számára optimális lehet, mivel nekik az átmozgató edzések során, amikor még nincsenek nagy súlyok, és elsősorban tanulják az edzést, és az idegrendszerük alkalmazkodik a terheléshez, még nem kell a magas fehérjetartalom, inkább a szénhidrát pótlása a fontos. Erre jó a Mass, de haladóbb szinten, amikor már az izomépítés kerül fókuszba, magasabb fehérjetartalmú kiegészítőt kell választani.
Kérdés
2010-05-25
Helló! Most kezdtem el edzeni, és egy olyan kérdésem lenne hogy Big Bang mellé ajánlott-e a Mass fogyasztás? Természetesen edzés utánra gondoltam a bevitelt, illetve lefekvés előtt. 62kg vagyok, célom a 70kg-m, és a karom izomzatának lényeges megnövelése. Szóval ha a kettőt ötvözöm az célratörő? Előre is köszönöm a segítséget, választ! Üdv.: Norbi

válasz
2010-11-09
Lehet őket együtt szedni, de a Mass-t ne este szedd. Edzés után okés, emellett reggel ébredés után inkább javaslom, mint este. Ha kifejezetten szálkás, olyan alkat vagy aki akármit eszik, egy deka zsír nem megy rá, csak akkor szedd este is.
Kérdés
2010-05-23
hello
mennyire számít az, hogy vízzel vagy sovány tejjel (1,5%-os) keverem be? az is gátolja a felszívódást szóval a legjobb sima vízzel? (ezt hallottam)... fehérje pornál is ugyanez a helyzet?
előre is köszi

válasz
2010-11-09
A Mass-t egész nyugodtan keverd be tejjel. A gyors felszívódású tejsívó izolátumoknál már mindenképp a vizet javasolnám, valamint a jelentősebb mennyiségű (tehát nem ilyen 1 gramm) kreatint és egyéb plusz adalékokat tartalmazó tömegnövelőknél szintén.
Kérdés
2010-05-04
A kérdésem az lenne hogy kezdők alkalmazhatják-e a mass-t creatine caps-al illetve, hogy az utóbbit milyen mennyiségben kell szedni

válasz
2010-05-04
A Mass kifejezetten kezdőknek való, de a kreatin az nem!
Kérdés
2010-04-26
Sziasztok
Az a kérdésem hogy lassan elfogy a mass-om és ugye elég kevés a fehérje tartalma jobb az ha veszek egy nitro gaint? Vagy folytatom ugy ahogy eddig hogy mass és minden edzés után egy zacskós Muscle-ont ?
Előre is köszi nektek!

válasz
2010-04-27
Mindkettő működőképes megoldás. Ha a Mass-t kiegészíted fehérjével, az is teljesen rendben van, de valóban, önmagában kicsi a fehérjetartalma, ezért csak teljesen alapszinten szoktuk javasolni, kezdőknek.
Kérdés
2010-02-20
Szia! 19 éves 170 centis 52 kilós srác vagyok, azért ez elég gáz, kb. 3-4 éve ugyanez a súlyom. Gondolom az étkezésemmel lehet baj, nem bírok egyszerre sokat enni. Egyetem mellet sajna csak heti 2x járok konditerembe, valamint 2x járok úszni. Ha kicsit jobban meghúztam az edzéseket, akkor is csak fogytam. Tudom többet és jobban kéne figyelnem a táplálkozásra, de emellett mit ajánlasz tömegnövelésre? Nemrég derült ki, hogy laktózérzékeny vagyok, így ez is eléggé elkedvetlenített. Ez a termék jó lenne nekem? Előre is köszönöm!

válasz
2010-02-21
Hát, laktózérzékenység esetén az összes tömegnövelő kiesik, és a fehérjék jelentős része is. Vagy veszel egy tejsavó izolátumot (ez a drágább verzió) és Vitargo-val vagy dextrózzal keverve iszod tömegnövelő gyanánt, vagy veszel szójafehérjét, és ugyancsak dextrózzal vagy vitargóval iszod azt. Ez az olcsóbb megoldás. Ezt idd reggel ébredés után, edzés után, nap közben amikor épp nem tudsz rendesen enni, és este lefekvés előtt egy sima fehérjeturmixot. A heti 2 kondi kevés, és valóban, a kaja fontos lenne!
Kérdés
2010-02-02
Sziasztok! 18 éves leszek,és nekem mindenki azt mondogatja,hogy a testtömegnövelőtől nagyon pattanásos lesz az arcbőröm. Ez szerintetek igaz is,vagy csak azért mondogatják,mert h.lyék?? Köszi a válaszotokat :)

válasz
2010-11-09
Nem igaz,. nincs ilyen közvetlen összefüggés. Aki érzékeny a bennük lévő fehérjére, vagy esetleg egy másik összetevőre annál előfordulhat, de általánosságban ez nem jellemző.
Kérdés
2010-01-20
szia

15 éves srác vagyok 64 kg 180 cm régebben edzettem félévig de abba hagytam most újra elkesztem heti 4-5 alkalommal és kb 1 hete szedem a Creatine Monohydrate-t de van nekem Mass és hogy melyik fejleszti növeli jobban az izmot? vagy lehet a ketőt egyszere szedni?

válasz
2010-11-09
A Mass fontosabb lenne, még egy fehérjepor sem ártana, mindkettő fontosabb a kreatinnál. Nem beszélve egy vitaminról. Az igazat megvallva én fél évnél (de inkább egy évnél) rövidebb folyamatos edzésmúlt esetén nem is javaslom a kreatint.
Kérdés
2010-01-11
Üdv!

én egy 16 éves 180 cm magas 65kg-s srác vagyok! 3 hónapja edzek rendszeresen (heti 3 alkalommal) eddig csak B vitamint szedtem,2-3 óránként eszek vegyesen fehérjés és szénhidrátos ételeket! de úgy érzem nem elég! 3 hónap alatt +5kg jött rám felesleg nélkül! előtte 2 évet boxoltam ami jócskán visszafogott abban hogy hízzak... arra gondoltam,hogy tömegnövelés érdekében elzedeném ezt a terméket mass powerrel szedni! creatint egyenlőre nem akarok és amúgy is magas a vérnyomásom! szerinted egy jó étrend mellett jó ha ezt a 2 terméket plusszba használom? köszönöm a válaszodat!

válasz
2010-11-09
Nem jó, minek szednék két tömegnövelőt egyszerre? Sok lesz az a cukorból. Ha ennél a terméknél maradsz akkor inkább egy fehérjét vegyél mellé. Így reggel és edzés után ihatsz egy Mass+fehérje keveréket, lefekvés előtt pedig egy sima fehérjét. Ez jobb megoldás lenne.
Kérdés
2010-01-07
Hello Én egy 18éves 175cm magas 65kilo boxolo vagyok eszek rendesen minden és nemtudok feljebb menni 65röl izmosnak izmos vagy is ink szállkás vok szeretnék hizni ezt szedhetem e ez jo lenne nekem?

válasz
2010-11-09
Igen, szedheted, de inkább rendesen kellene enni - a tapasztalatok azt mutatják, hogy amikor valaki azt mondja, rendesen eszik, az valójában a szükséges mennyiség kb felét jelenti... A te esetedben ez kb130g fehérjét jelent (fél kiló csirkemellfilé nyersen mérve+egy adag fehérje, nagyjából) és kb 350 g szénhidrát a sok ugrabugra miatt (ez nagyjából fél kiló rizs nyersen mérve, vagy 350g rizs és bő 150g zabpehely). Megeszel ennyit egy nap? Ha nem, akkor bizony itt a hiba.
Kérdés
2009-12-30
Szia
Én egy 18 éves lány vagyok(50kg és 170cm). Versenyszerűen karatézom már régóta,mellette konditerembe is járok . Amint látod elég vékony vagyok, szeretnék erősödni,izmosodni.Milyen termékeket ajánlasz? Nekem azt tanácsolták szedjek aminosavat és tömegnövelőt; de ezeket nők is szedhetik?
Köszi

válasz
2010-01-04
Az aminosav felesleges ebben az esetben, a tömegnövelő viszont nem rossz ötlet, szedhetik nők is. Én egy magas fehérjetartalmú, de mérsékeltebb szénhidráttartalmú tömegnövelőt javasolok elsőre, pl. Volumass 35 Professional. Ezt a konditermi edzések és a karate edzések után egyaránt szedheted. Emellett reggel és lefekvés előtt esetleg egy sima fehérjeturmixot is megihatsz. Jót tenne az étvágynak, meg egyébként is, egy komplett multivitamin készítmény. Mivel elég intenzíven sportolsz, így a Multi-Pro Pak számodra akár indokolt is lehet.
Nosztalgikus érzés kerített hatalmába, mert én is karatéztam vagy 10 évig :)
Kérdés
2009-10-28
Hello én 180cm 61 kg vagyok ,amint látod elég vékonyka vagyok,a boltban ezt a terméket ajánlották te hogy véled?

válasz
2009-10-28
Én is ezt ajánlom. És még azt, hogy tedd rendbe az étrended: napi legalább 6 étkezés, számolt kalória és makronutriens bevitellel. Konyhai mérleg kelleni fog.
Kérdés
2009-09-11
Szia!
régebben edzettem ,de hirtelen felugrott pár kilo.szeretném ujrakaezdeni de nemtom szedjek e vmit vagy csak szimlán edzek?

válasz
2009-09-12
Csinálj egy étrendet. És próbáld meg betartani. Ez az alap. Az étrend, és annak betarthatósága fogja megmutatni, hogy kell-e szedned kiegészítésként valamit. Ha kevés a kalória a fejlődéshez, akkor valamilyen szénhidrátos terméket, ha a fehérjebevitel nem jön össze, akkor valamilyen proteines cuccot. Az étrenddel kezdődik minden.
Kérdés
2009-02-26
hello 17vok 184cm éd 80kiló 4,5 hónapja járok eddzeni eddig szedtem hyper mass 5000-ret, de elfolyott folytathatom ezzel vagy inkább mást ajánlanál?
Vagy inkább fehérjekészítményt kellene szednem?mert elméletileg naggyából megvan a napi szénhidrát bevitelem

válasz
2010-11-09
Én a fehérjére szavazok. A fehérjék az izmok építőkövei, a szénhidrátok pedig az energiát szolgáltatják az építkezéshez, ha nagyon leegyszerűsítem...
Kérdés
2008-07-19
T.Body Builder!

Egy olyan kérdésem lenne hogy: ha tömeget szeretnék növelni akkor érdemesebb lenne e kipróbálni fehérjekészítményeket vagy maradjak a tömegnövelőknél? (jelenleg ezt használom) Vagy esetleg a volumass termékeket javasolják?(ezekről azt olvastam hogy több fajta tápanyag található benne) Előre is köszönöm szépen a válaszukat.

válasz
2008-07-20
Szia,
az étrend kérdése. Mi az, ami most hátráltatja a fejlődésedet? Számold össze, hogy mennyi kalóriát viszel be, mennyi azon belül a szénhidrát, a fehérje és a zsír aránya. Nézzünk egy gyors számítást: az alap anyagcseréd:
(testsúly-kg x 15,3) + 679 / ha tegyük fel 65 kiló vagy, akor (65x15,3)+679=1673 kalória.
fogjuk rá, hogy közepesen aktívan sportolsz, azaz nem mindennap és nem többször mint egyszer azokon a napokon is, tehát a alpanyagcsere x 1,7 az úgy kb. a napi kalória igényed: kb. 2850 kalória. Ennek a 60%-a jó lenne, ha szénhidrátból származna, a maradék 30-10 arányban fehérjéből és jó-zsírokból. 2850/3=950 kalória fehérjéből, tehát 950/4=230-240 gramm fehérjére lenne szükséged. És 420-450 gramm szénhidrátra.
Oké, ez a matek, ez az in-vitro, azaz az elmélet a kémcsőben. Mi a gyakorlat? 3-5 napon át méred és írod mit kajáltál, majd kiszámolod (https://m.builder.hu/kaloria.htm4) a tápanyag beviteled. Ha nem hízol, akkor kevés. Akkor egy 100 grammos adag tömegnövelővel kb. 400 extra kalóriát tudsz hozzáadni az étrendedhez.
Ha arányaiban azt látod, hogy a fehérje beviteled 1g/testsúlykilogramm alatti, akkor valószínűleg testépítéshez kevés fehérjét viszel be. Akkor naponta 1-2 alkalommal egy 25-30 grammos protein turmixszal, amiből 20-25 gramm a fehérje, tudsz pótolni kb. 25 deka csirkemellnek megfelelő fehérjét.

Az étrended megismerése és elemzése nélkül nem tudod, hogy mivel és főleg mennyivel kellene kiegészíteni az étrended. Egy-egy alkalommla ne növeld vagy csökknetsd 15%-nál többel a kalória beviteled, a 15%-os lépések elegendőek ahhoz, hogy megtanuld, megfigyeld, milyen tápanyag igénye van a fejlődéshez a szervezetednek.

A Mass, mint azt majd a napi elemzésnél látod, szénhidrátot bőven biztosít, de a fehérje tartalma nem túl magas. Kezdetben ez bőven elegendő. Ám ahogy növekszik az izomzatod, úgy növekszik a fehérje igényed is, hiszen az izomzatot fenn is kell tartani, az izomzat folyamatosan megújúl, állandó fehérje bevitelt igényel. Ekkor már lehet, hogy egy fehérjésebb, Volumass 20 vagy akár 35, tömegnövelőre áttérés lesz a célszerűbb.
Kérdés
2008-07-12
ezta terméket szedtem szépen fejlödtem továbra is ezt használjam vagy mit ajánlanak??(2hónapja edzek fojamatosan!!)

válasz
2008-07-14
Maradhatsz még ennél 1-2 hónapig nyugodtan, ha növekszik az izomtömeged, szép lassan át lehet váltani a fehérjésebb Volumass 20-ra, majd még később a Volumass 35-re.
Kérdés
2008-06-30
Én 180cm vagyok és 60Kg és csak súlyban szeretnék gyarapodni viszont magasodni nem. Kérdésem hogy akkor ez a termék megfelelőe számomra?? Ha nem akkor miylen lenne megfelelő??

válasz
2008-07-03
Magasodni élelmiszerektől nem lehet. Minden étrendkiegészítő élelmiszer, a nem betartott étrendedet próbálod meg kiváltani vele. Aki megtervezi a céljainak megfelelő étrendet, és BE IS TARTJA azt, annak semmilyen táplálék-kiegészítőre nincs szüksége, hiszen a táplákozása rendben van. Mi a lustákat látjuk el, akik nem akarják megcsinálni az alapokat, amiről az utolsó hírlevelünkben írtunk.
Kérdés
2008-06-25
Azt szeretném megkérdezni h fiatalok is fehérjézhetnek. Én pl 15 éves vagyok és nemvok valami vastag gyerek 55 kg vagyok 164cm kb hogy ez segítene ?

válasz
2008-06-26
Minden szervezetnek szüksége van fehérjére. Az csak döntés kérdése, hogy a fehérjét klasszikus élelmiszerek formájában: hús, tojás, sovány túró - viszi be, vagy, kiegészíti az étkezését fehérje-porokkal.

A fehérje por élelmiszer. Semmi több. Csak annyit segít, mint egy szelet hús, se többet, se kevesebbet. Ha a céljaidnak megfelelően összeállított étrend szerint x gramm fehérje kell naponta, és azt nem akarod, nincs kedved sütögetni, párolgatni, akkor a kényelmes megoldás: egy turmix.

A Mass, az nem protein, abban mindössze 8% a fehérje, és 90% a szénhidrát. A Mass, az egy szénidrát, egy alap-kalóriabomba edzés előttre, amennyiben nem kajálsz edzés előtt, vagy ha rendszeres az étkezésed, akkor edzés utánra, amikoris segít az edzés alatt elfogyasztott izomglikogén gyors visszapótlásában.
Kérdés
2008-06-09
csá én edzés közben szedem így jó?

válasz
2010-11-09
Ha nem hánysz tőle, akkor... végülis miért ne, energiát ad az edzés alatt.

A tőled kicsit puhányabb gyomrúak edzés előtt 1,5-2 órával, illetve edzés után közvetlenül szedik.
Kérdés
2008-05-20
Helló ha szedem a mass-t akkor nő az izomtömegem edzéssel vagy hizok tőle edzéssel?Kell vmit szedni mellé?

válasz
2010-11-09
A Mass sajnos nem \"instant izom\". Az izom növelése az edzésnek, a megfelelő táplálkozásnak és a szükséges pihenésnek az ideális kombinációja. Sajnos nagy szerepet játszik a genetika is, az újságokból sugallt látszat ellenére, nem mindenki képes a reklámemberek szintjére megizmosdoni.
Kérdés
2008-05-19
hy! Jancsi vagyok.
1 hónaprendszeres használat után mennyivel nőhet tőle pl a karom?

válasz
2008-05-20
Semennyivel. Nem ezen múlik. Ez nem instant izom. Olvasd el az alapokat: https://m.builder.hu/hirlevel.htm4?id=76
Kérdés
2008-05-18
Hello!
Szeretném megkérdezni hogy napont a hány adag fogyasztása ajánlott? Lehet írta a szöveg csak elkerülte a figyelmemet, akkor bocs hogy azvartalak!
A választ előre is köszönöm!
Üdv.: Peti

válasz
2008-05-20
Az attól függ, hogy mennyivel szükséges a céljaid eléréséhez kiegészítened az étkezésed. Ehhez persze tudni kellene, hogy milyen az étkezésed... Olvashatsz erről az utolsó hírlevelünkben: https://m.builder.hu/hirlevel.htm4?id=76
Kérdés
2008-04-15
sziasztok megint azt szeretném tudni amit mellé adnak mérő kanalat az 100grammos? tehát reggel 1 olyan kanállal tegyek bele meg edzés után is? és még anyit h 2 deci vízbe vagy tejbe kell feloldani igaz elöre is köszi a válaszokat

válasz
2008-04-15
Nem tudom, hogy milyen kanál van benne, soha még nem bontottunk fel egyet sem. Szerintem - így látatlanba a két kanálnyi lehet kb. 100 gramm. De a tíz dekát próbáld meg konyhai mérlegen kimérni, az a tuti.

Ízlés szerint, van aki kicsit kevesebbe szereti, akkor sűrűbb italt kap, és van aki több folyadékban oldja, ennek nics jelentősége.
Kérdés
2008-04-12
sziasztok had kérdezzem meg hogy hogy szedjem be? naponta 2-szer? reggel meg edzés elött vagy után elöre is köx a válaszokat

válasz
2008-04-14
100 gramm reggel zabpehellyel, 100 gramm edzés után közvetlenül.
Kérdés
2008-04-10
azt szeretném még kérdezni hogy mit egyek hogy megfelelö étrendem legyen meg hogy ha szöllöcukort is keverek mellé jobban hat e? elöre is köszi a válaszokat

válasz
2008-04-10
Mellé szőlőcukrot? Hát a Mass maga majdnem tiszta szőlőcukor!!!

Testépítő tiszta ételek:
Fehérje: sovány húsok, tojás fehérje (főtt), sovány túró.
Szénhidrát: párolt zöldségek, rizs, esetleg durumtészta (tömegelés alatt).
Kérdés
2008-04-08
sziasztok meddig tart ki ez a táp és mennyit kilót dob rám ha edzek melette? létszi irjátok meg fontos lenne naon köszi

válasz
2008-04-10
Napi adagja 2x100 gramm.

Ez nem \"instant izom\". Semennyit \"nem dob rád\". Egy adag 400 extra kalória. Ha tudod, számolod, méred a mostani táplálkozásod (ami az alap lenne), akkor kb. 400 extra kalóriával tudsz számolni ez a termék esetében. Semmi több. 400 extra kalória. Az izmosodás az edzésed ÉS a táplálkozásod függvénye.
Kérdés
2008-04-08
Hogyan kell adagolni? válaszukat előre is köszönöm

válasz
2010-11-09
2x100 gramm naponta, az egyiket reggel zabpehellyel, a másikat edzés után közvetlenül. Jó kajálás mellett, pár hónap után már hozza is az eredményt. Ha hízékonyabb típus vagy, akkor idővel érdemesebb váltani egy picivel fehérjésebbre, vagy olyanra, aminek a szénhidrát része nem tiszta szőlőcukor.
Kérdés
2008-04-07
azt szeretném megkérdeni hogy mennyi ideig tart ki ez ha rendszeresen szedem és ha beszedtem hány kilót dob rám meg melette miket egyek elörre is köszi a válaszokat szia

válasz
2010-11-09
Nem lehet precízen és pontosan megmondani, ez az egyetlen mondat alapján, látatlanba és ismeretlenbe, hogy \"mennyit dob rád\", hiszen ez számos tényező függvénye: testalkat, genetika, táplálkozás, edzés, pihenés.

Naponta egyél meg 2x100 grammos adagokat és legyen melette még 4 testépítő-tiszta étkezésed, és az eredmény néhány hónap után biztosan jelentkezni fog.
Kérdés
2008-04-07
és még annyi hogy mellé kreatint miet ajánlanak hozzá? ami nem is olyan drága és jó hozzá :)

válasz
2010-11-09
Bármilyen kreatin monohidrát ebből a csoportból:
https://m.builder.hu/csoport_list.htm4?id=158
tökéletes hozzá.
Kérdés
2008-04-07
szia ez a termék mennyi idöre elegendö? ha rendszeresen szedem és naponta hányszor vegyek belöle és mennyit és a nap mely időszakába és ha beszedtem az egészet akkor hány kilót hizhatok kb? elöre is köszi a válaszokat szia

válasz
2010-11-09
2x100 gramm. Plussz rendes, testépítő tiszta kajálás. Az egyik adagot reggelire zabpehellyel, a másikat közvetlenül edzés után. A hízás mértéke sok mindentől függ, és egyetlen mondatos kérdés alapján látatlanba nem lehet megmondani: edzés, táplálkozás, pihenés, alkat, genetika, stb. függvénye.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet