Kapcsolat

Kérdések
100% Hydrolyzed Beef Isolate Peptides  0,9 kg

Vissza a termékhez Én is kérdezek!

Kérdés
2016-06-08
Helló, érdeklődnék, hogy ebben a termékben van-e adagoló kanál és, hogy van-e erre a termékre kor határ? Előre is köszönöm a választ. :)

válasz
2016-06-08
Szia!

Van kanál, és lényegében bárki bármilyen korban fogyaszthatja. (Persze ésszel. Egy 4 éves ne ebből fedezze a táplálék bevitelt.)
Kérdés
2015-10-21
Sziasztok!

Én ki szeretném próbálni a marha fehérjét, mert sok helyen azt hallani, hogy jobban lehet tőle nőni, mint a tejsavótól. A húsnál tapasztaltam, hogy van benne valami. Emiatt akarnám beépíteni a marhafehérjét a mindennapi használatba. Amúgy 186 magas vagyok, 88kg és épp tömegelésben. Úgy szeretném megoldani, hogy az edzés utániba dupla beef menne (valamint gondolkoztam a fele-fele tejsavóval megoldásban is). Szerintetek megéri megpróbálni? Vagy annyi különbség ami miatt be kéne építeni a marha-proteint?

válasz
2018-02-05
Szia!

A marhafehérje nem jobb, mint a tejsavófehérje, sőt. A marhafehérje egy megoldás azoknak, akik nem tolerálják a tejalapú fehérjéket, a tojást, de a növényi fehérjéknél értékesebb forrást keresnek. Ha bírod a tejsavófehérjét, maradj annál.
Kérdés
2015-06-01
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ajánlott-e nekem ezt szedni, ha magas bilirubinom van?

válasz
2015-06-02
Szia!

Elvileg nem probléma, és szedhető egy fehérjekészítmény ilyen esetben, mint ahogyan egyéb fehréjeforrások, hús is fogyasztható.
Kérdés
2015-04-28
A kollagénből való előállítás kérdésre nem volt egyértelmű a válasz. Tehát az alapanyag most marhahúsból vagy kollagénből (ami a kőtőszövetből) nyert fehérje?

válasz
2015-04-28
Szia!

Gyártástechnológiai kérdésekben nem vagyok otthon, de írtam egy cikket a marhafehérjéről, olvasd el: Egy marhajó fehérjeforrás
Kérdés
2015-03-23
Hello.
Eddig iso whey proteint használtam, mert zsír és cukormentes,stb,és nem igazán akarok zsírosodni. Viszont eléggé drága,ahogy nézegetem,lennének olcsóbb megoldások,mint ez is,vagy az Egg Pro.
Szóval melyikkel válthatnám ki az iso wheyt? Ez jó alternatíva, ha inkább a maradék zsírréteg lepucolása a célom hosszútávon?

Előre is köszi a választ!

válasz
2015-03-23
Szia!

A tojás jobb megoldás a marhánál a magasabb biológiai értéke miatt, sokkal kedvezőbb az aminosavprofilja. Edzés utánra, illetve napközbenre is mindkettő teljesen megfelel.
Kérdés
2015-02-15
Helló!

Jó alternatíva lehet ha tejsavó fehérjétől kipattog a bőröm(különösen az arcom) ? Alapból nem problémás csak ha edzés után dupla adagot iszok. Vagy valami mást ajánlasz?
Előre is köszi!

válasz
2018-02-05
Szia!

Abszolút jó alternatíva lehet ilyen esetekben, illetve az Egg Pro-ban érdemes még gondolkodni.
Kérdés
2015-02-13
Szénsavmentes ásványvízzel feloldva jobban járok mint sima csapvízzel nem? Vagy ez így nem gond? Csak mert igazából csapvizet nem iszok, mivel 10 perc múlva már sárga a pohár.

válasz
2015-02-13
Szia!

Az biztos, hogy tisztább, mint a legtöbb helyen a csapvíz. Simán keverheted abban is. Én nem drámázok ezzel sokat, de újabban rákattantam a tisztított vízre. Tudod, van ilyen kancsó szűrőbetéttel, überkirályság!
Kérdés
2015-01-19
Szia!

Szálkásításhoz elegendő a scitec.hu-n olvasott ajánlás, azaz edzés után egy adag (30 gramm) elfogyasztása? Egyáltalán, ez a fehérje jó társ a szálkásításhoz? (adagokra lebontva ennek a legmagasabb a fehérjetartalma, ezért rendeltem ezt)

válasz
2015-01-19
Szia!

Ez testsúly- és étrendfüggő. Nem lesz elegendő ennyi, gyanítom.
Kérdés
2015-01-17
Szia!

176 cm/63 kg vagyok, már egy jó ideje próbálkozok tömegnöveléssel. A 120 gramm fehérjénél kevesebbet tudok csak bevinni a szervezetembe, mert ha betartom a testsúlykilógrammonként 2 gramm fehérjét, akkor elkezdek pattanásosodni. Tehát pár hónap alatt kitapasztaltam, hogy kb napi 80 gramm fehérjénél nem jelentkezik a problémám (ebben benne van a beef peptides is, a tejsavótól még rosszabb a helyzet) de ez a 80 gramm nem elég arra, hogy hízzak. Egyszerűen nem megy. Heti három kemény edzés shop builderes kezdő tömegnövelő edzésprogrammal. A szénhidrátbevitelem kb 5gramm/tskg. A segítségedet abban szeretném kérni, hogy ki tudom-e egészíteni valamivel az étrendemet, ami segítené, hogy hízzak ugyanennyi fehérje bevitel mellett. (tudom elég lehetetlen de hátha). Mondjuk valami, ami segíti a fehérjék beépülését/ felszívódását. Kreatinra gondoltam még, de talán annak kezdőként nem kellene neki ugranom, vagy igen? mi a véleményed, van valami jó tanácsod ezzel kapcsolatban? Válaszodat előre is nagyon köszönöm!

válasz
2015-01-19
Szia!

Csak a szénhidrátmennyiség növelésével tudsz operálni, esetleg plusz zsiradékot vehetnél magadhoz minőségi forrásból, pl. lenmagolajból. Ugyanakkor azt gondolom, ha a táplálékkiegészítőből származó mennyiséget korlátozod, de szilárd forrásból, pl. húsból viszel be több fehérjét, nem fogsz pattanásosodni. A kreatin még felejtős, nem valós megoldás a problémádra jelenleg.
Kérdés
2015-01-07
Szia! Jól gondolom, hogy ez gyorsabb felszívódású mint a 100% Beef Protein Concentrate-t? Tehát ha ezt iszom edzés után a másikat pedig egyéb időpontban akkor jól teszem? Anyagi megfontolás miatt...

válasz
2018-02-05
Szia!

Nagyjából igen. Inkább a tisztaság ami különbözik. Az Isolate Peptides lényegesen tisztább, magasabb a fehérje tartalma és kisebb a szénhidrát benne. Ha nem cél a szálkásítás akkor az edzés utáni időpontokon kívül mehet a 100% Beef Protein Concentrate természetesen.
Kérdés
2014-10-14
Szia,
érdeklődnék,hogy Candida diéta és tej alergia esetében lehet e fogyasztani a marha proteint.
Sajnos a bevitt energia is elég szükös, esetleg tudnál valamit ajánlani mivel tudnám pótolni a fehérjét és energiát.
Hetente három négyszer edzek.

Köszönet.

válasz
2014-10-15
Szia!

Igen, ebben a fehérjében nincsen szénhidrát, emellett teljesen laktóz- és tejfehérjementes.
Kérdés
2014-09-27
Üdv!
Már 2db 1,8-asat, meg 1db 0,9-eset befaltam belőle, megvagyok vele elégedve, nem is leszek tőle pattanásos, mint a tejsavótól, szóval bevált. Viszont azt olvastam, hogy igazából nem is marhahúsból állítják elő, ahogyan azt itt írják, hanem lényegében hidrolizált kollagén, ami nagyon jó a bőr, köröm, és haj-nak, de nem igazán izomépítésre való. Most akkor mi az igazság? :/

válasz
2014-09-29
Szia!

Az, hogy ez egy izomépítésre tökéletesen alkalmas fehérjeforrás, de a biológiai értéke nem olyan magas, mint például a tejsavófehérjének. Ez egy enzimatikusan hidrolizált, tehát tulajdonképpen előemésztett fehérje, így villámgyorsan szívódik fel, tökéletes edzés utáni használatra.
Kérdés
2014-09-11
Szia. A kérdésem az lenne, hogy a tej vagy tojás alapú fehérje készítményektől erősen pattanásosodtam. Ez a jelenség ugye ennél a marha fehérjénél nem szokott elő fordulni? válaszod előre is köszönöm.

válasz
2014-09-11
Szia!

Nem zárható ki teljesen, de a tisztaságából adódóan nagyon kicsi az esély rá amellett, hogy egyébként hajlam kérdése is a dolog.
Kérdés
2014-07-21
Szia!
Az lenne a kérdésem, hogy az összekeverés után mennyi ideig fogyasztható? Tudom furcsa a kérdés, de ha edzés előtt elkészítem, majd berakom a hűtőbe akkor 3-4 órával később még fogyasztható, vagy "megromlik" idővel?

válasz
2014-07-21
Szia!

Beposhad, és ezen a hűtés valamit lassíthat, de igazából nincs indok az előzetes bekeverésre. Erősen nem ajánlott.
Kérdés
2014-06-12
Szia!
Edzések után iszok 30 gramm Hydrolyzed Beef Isolate Peptidest 50 gramm Carb F-el. A kérdésem az lenne, hogy érdemes a vizembe amit edzés közben iszok belerakni még 20-30 gramm Carb-F-et?
Válaszodat előre is köszönöm!

válasz
2014-06-13
Szia!

Nem, ellenben a Beef Peptides-ből alsó hangon másfél adaggal célszerű számolni edzések után.
Kérdés
2014-05-19
Szia!

Edzések után innék egy adagot 30 gramm Carb-F-el (heti 4 edzés), illetve pihenőnapokon reggel első étkezés előtt innék egy adagot. Ez így rendben van, vagy a pihenőnapokon máskor kellene szednem? Köszi előre is a válaszodat!

válasz
2018-02-05
Szia!

Edzések után nettó 30-40g fehérjével érdemes számolni, ilyenkor tehát másfél adaggal kalkulálnék. Pihenőnapokon a fehérje lehetne maga az étkezés így: zabpelyhes fehérjeturmix

Bármely napon opcionálisan fogyasztható minden olyan időpontban, amikor fehérjére van szükség, vagy esetleg egy étkezés nem kivitelezhető.
Kérdés
2014-05-15
udv!
laktozerzekenyek fogyaszthatjak ezt a termeket?
valaszodat elore is koszonom!

válasz
2014-05-19
Szia!

Számukra ez a fehérje az egyik legjobb alternatíva, jó szívvel ajánlom a használatát ilyen esetben.
Kérdés
2014-04-23
Edzés után ezt érdemesebb inni vagy a tejsavófehérjét?

válasz
2018-02-05
Szia!

Ha nem vagy allergiás a tejalapú fehérjékre, akkor egy tejsavófehérje jobb választás edzés után is.
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet