Kapcsolat

Kérdések
Szuper Prémium Testzsírcsökkentő Stack Férfiaknak

Vissza a termékhez Én is kérdezek!

Kérdés
2015-02-28
Szia!
Egy korábbi kérdésemre ezt írtátok:

Mutant Test: 3 kapszulát vegyél be reggel felkelés után, további 3 kapszulát edzés előtt kb 30 perccel. Pihenőnapokon ezt az adagot lefekvés előtt vedd be.

Tri-Creatine Malate: a gyártói ajánlás ellenére a tapasztalat azt mutatja, itt is a kúraszerű alkalmazás a legjobb. Így szedd: A kreatin szedése builder-módra

Mega Creatine Caps: ezt csak szintentartáshoz használd, napi 2x5g-nak megfelelő mennyiséget vegyél be belőle elsődlegesen ébredés után és edzés után, pihenőnapokon a második adag valamelyik szénhidrátos étkezés előtt menjen.

Pow3rd! 2.0: edzés előtt 30 perccel fogyassz egy adagot.

Builder Pak: a napi adag 1 csomag. Ennek tartalmát lehetőleg egyszerre vedd be egy étkezés közben vagy után, nagyjából minden nap ugyanabban az időpontban.

Arthro Guard Pack: szintén egy étkezés közben vagy után vedd be egy csomag teljes tartalmát.

Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet ezt, amit a fentiekben leírtatok összeegyeztetni a Testzsírcsökkentő stack - el, azaz kérlek írjátok le, mit mikor kell bevennem, hogy hatásos legyen.
Előre is köszönöm :-)

válasz
2018-02-05
Szia!

Vagy Revex-16, vagy Pow3rd! 2.0. A kettőt ne szedd párhuzamosan. A Carni Complex-ből 2-3 kapszula menjen edzések előtt kb 30 perccel, az Über Milk-ből lefekvés előtt fogyassz egy adagot, de amikor a Mutant Test is este megy, akkor előtte kb. 30 perccel menjen a Mutant. CLA: naponta 2x2 CLA kapszula bevétele ajánlott étkezés közben, bő folyadékkal. A Multi-Pro Plus-ból naponta egy tasak tartalmát vedd be egy étkezés közben vagy után. :)
TOP
Close

Információ

Shop.Builder Webáruház Mobil Verzió | Asztali nézet